Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр <  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 64  >
 MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999 
Автор Съобщение
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Пост 
marin написа:
т.к. май оспамихме темата, ако има някакви възражения - и има модератор в форума, може да ги махне оттук и да ги сложи в нова тема ?
и се извинявам за спама :)

Няма възражения, нека си стоят тук мненията ;-)

Сря Авг 20, 2008 11:37 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Пост 
опитайте поръчка с проспийд - те са дилъри на powerflex. отделно могат да доставят неща и от най-различни сайтове. само им кажете, че от сервизът на митко са ви изпратили - и им дайте линкове на това, което искате да купите. ако не стане - дайте ми линковете, аз ще накарам митака да уреди нещата. ние вкарахме доста неща с тях - предимно бегачкови.

с Митака си имаме съревнование - кой ще докара повече бигачки в сервиза. аз го водя с много, щото освен субара докарвам и тойоти. от по-специалните коли той докарва само за газ :-D газ мафията няма покой. на чисто нов трилитров аутбек вече е монтирана и работи истинска LPG(без изпарител), от газ мафията искат даже да я водят на Пловдивският Панаир. проработи учудващо добре, даже я закачих на бигачковият лаптоп да и премеря параметрите - перфектни. наказах газаджиите като изорах всичко пред сервизът с тойотата - и им обясних че на тази кола газ никога няма да бъде монтирана.

а за полиуретан - консултирайте се само с човек, който кара кола на полиуретан!

Изображение

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Сря Авг 20, 2008 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Пост 
Ivo Lenkov написа:
Краси,рано или късно и твойта Toyota ще върви на газ.И то с плочка и турски редуктор!
газ мафията няма никакъв шанс да сложи лапи на койотата :-D

днес Ники - с трилитровият аутбек с течна фаза - ми обяви, че колата на газ вървяла повече. разликата между течна фаза и обикновен газов инжекцион е голяма.

един слага газ, друг - оръжия. поредната 2.5 STi на която слагаме истински железа - cosworth ковани бутала и гарнитури, ARP шпилки вместо болтове на главите. скоро пристига и KOYO радиатор с бигачков термостат на 68 градуса. разликата между стандартните 2.5 STi бутала и cosworth буталата е видима и с просто око. бигачковите са усилени с напречни ребра. в момента сглобявам с такива железа две 2.5 STi

Изображение
Изображение
Изображение

0899 612 719 - Венци

Чет Авг 21, 2008 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Рейтинг: 0
Нов фен
Пост 
galino написа:
По принцип става само чрез дистрибутора за дадена държава.
За БГ мисля ,че има един. Аз моите ги купих от Швеция, от магазин , но и там ги поръчаха от дистрибутора.

Аз не съм нито дилър нито дистрибутор , но си внасям POWERFLEX , ако на някой му трябва инфо и цени може да ми пише.
За съжаление за SUBARU произвеждат за много малко модели , все пак съм насреща за всякакво инфо.

Пет Авг 22, 2008 11:25 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1016
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Пост 
:D Гут, гут.....дай ми цени и инфо на следните неща:
-Special Foam Bumsptop SAF005 Bore 20mm /81x53 dia(mm) - 2 бр.
-Тампони за аспуха EXH 009 - 3бр.
Благодарско :D

Пет Авг 22, 2008 1:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Пост 
galino написа:
:D Гут, гут.....дай ми цени и инфо на следните неща:
-Special Foam Bumsptop SAF005 Bore 20mm /81x53 dia(mm) - 2 бр.
-Тампони за аспуха EXH 009 - 3бр.
Благодарско :D

nikicar може да ти набави и първокласна спортна седалка с 4-5 точкови колани, също и роллкейдж. така и така си почнал вече... :-D

0899 612 719 - Венци

Нед Авг 24, 2008 11:34 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Пост 
тя е чисто нова. с хубавият 3.6л двигател. на 30 хил км. и валът и тропа като на джъсти - горката трибека :-D досега не бях чувал 6 цилиндровите боксери да имат какъвто и да било проблем. като го разглобя ще докладвам каква е циганията. щото цигания със сигурност ще има - я ръжда от давене, а бърникан мотор и продаден като чисто нов. собственикът каза, че е купил колата чисто нова, на 200 мили по километраж - и още тогава е похарчвала масло. а този мотор масло не пипа както и да го ръчкаш. някой да е чувал или чел някъде тези най-новите 6-таци да имат проблеми?

Изображение

0899 612 719 - Венци

Вто Авг 26, 2008 11:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Пост 
днес една кака която има училище за кучета обяви, че иска аз да съм и джи пи на колата. кара форестър. обясних и, че не е добре аз да бъда джи пи на фори, щото имам навикът да редя субитата в кашони до стената :-D та ако имате куче, сте от софия, и искате свястно джи пи за песът - давам телефонът - каката е много бойна, и ще научи кучето ви на разни тарикатски номера. но ако искате суби да прави тарикатски номера - аз съм насреща :-D отделно от това направих жест на митака - вместо да зарибя каката по полиуеретан, я зарибих по газови уредби. ама затва пък Иво газаджията го зарибих по полиутретана :-D гаранция преди тойотата да има газова - аутбека му ще е на полиуретан

Галино, проучи въпроса с полиуретана за всички субара без бигачките. в момента им промивам яко мозъците - и смятам ти са си основният доставчик. бигачките не ги давам щото са ми слабост :D

0899 612 719 - Венци

Последна промяна agent dust на Вто Авг 26, 2008 11:52 pm, променена общо 1 път

Вто Авг 26, 2008 11:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Рейтинг: 0
Нов фен
Пост 
Краси, за Аутбека ми стана ясно, че не става 500 к.с., а такава Трибека с 3.6 л мотор може ли да стане 500 к.с.?

Вто Авг 26, 2008 11:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Пост 
трибеката става не 500, ми 800кс. при това сейфъти, без изнасилване на мотора. слагат се две турбинки, малко по карантията на моторът и става самолет. това е много популярен тунинг по импресите в щатите. слагат им трилитров двигател от аутбек и му забождат две турбини на ниско налягане. като порше е. 6-така на субару е много хубав мотор. но не знам да правят трибеци такива коне, автоматикът едва ли ще издържи. просто използват двигателя, и го слагат на ръчна 6 степена кутия от STI, за предпочитане от STi RA-R. 3.0 двигател се намира за около 3-4000$ от щатите. той е Z30R, от аутбек. плащаш му митата и транспортите. и го забождаш на суби. нямам идея колко струва тази конверсия, но всяко суби с 6-так заслужава поколон. двигателят е уникален.

0899 612 719 - Венци

Вто Авг 26, 2008 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Пост 
Добре, каква е "далаверата" да сложиш 2 турбини на ниско налягане пред 1 на по-високо ? Сериозен въпрос.
pS. За Трибеките си спомням, че единия механик във Варна се появи във шоурума и взе да ми разказва за мотора...новия. Вдигна капака, разхвърля корите, показа му и кътните зъби и спомена за някакви проблеми с шестаците, но май било от горивата...опитвам се да си спомня повече, но бях доста превъзбуден и не ми е лесно :-)
В сервиза долу се виждаше една черна Трибека разхвърляна, ама тройките, не новите.

Сря Авг 27, 2008 12:51 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Пост 
Ако някой има желание и възможности, мога да ви предложа следното:
Полиуретанови втулки за Impreza / Forrester / Legаcy 1993-2002
Front & Rear Full Bush Set
Цените на отделните елементи както и на целия кит ще бъдат уточнени към
средата на Октомври.
За повече инфо ще се обръщате към Агента.

Сря Авг 27, 2008 7:46 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Пост 
А как вози с полиуретана ? По-добре ли е като комфорт ?

Сря Авг 27, 2008 12:49 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Пост 
Не, доста по-твърдо е , но в пъти по-стабилно на пътя.
Сега Горският ми е като малък танк.

Сря Авг 27, 2008 6:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Пост 
Impreza94 написа:
Добре, каква е "далаверата" да сложиш 2 турбини на ниско налягане пред 1 на по-високо ? Сериозен въпрос.
pS. За Трибеките си спомням, че единия механик във Варна се появи във шоурума и взе да ми разказва за мотора...новия. Вдигна капака, разхвърля корите, показа му и кътните зъби и спомена за някакви проблеми с шестаците, но май било от горивата...опитвам се да си спомня повече, но бях доста превъзбуден и не ми е лесно :-)
В сервиза долу се виждаше една черна Трибека разхвърляна, ама тройките, не новите.

тоя случай го знам, видях колата - некви газаджии са я окепазили... язък... ама така ще е кат даваш 70-80 бона за кола и се скръндзиш за разходите... като не можеш или не искаш - недей...

Сря Авг 27, 2008 10:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Пост 
Имаше тук случай на запитване от страна на притежател на въпросния автомобил относно газифицирането му и тогава гледах точно ей така - :shock: :shock: :shock:
Не можех да повярвам, че има човек, който може да си позволи да извади 50 хиляди във евро и да търси алтернативни горива. Аз ще умра от срам на газстанцията :roll:
Трибеката е тежкарска кола, къв тежкар си като те смъди сърцето за бензина..."клуба на черната капачка" :lol:

Сря Авг 27, 2008 10:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Пост 
Не знам, бро. Трябва да ви обличат в ония сапьорски екипи...то това и от бомба е по-зле. Нямам какво да кажа.

Сря Авг 27, 2008 11:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Пост 
слагат газ без да им мигне окото.

разликата между две турбини на ниско налягане и една на високо е липсата на лаг. с една силата ти идва на 4000 об. с две силата ти идва още на 2000, но с по-малко агресия и по-мазно. въпрос на концепция. принципно една голяма турбина дава повече коне, но т.нар драйвъбилити на двигателя е по-лошо.

ей ви 3.6 литра. стоим и го гледаме като индиянци. дизайнът спрямо 3.0 литра е променен, вече има три вериги и още бог знае какво.

Изображение

0899 612 719 - Венци

Чет Авг 28, 2008 11:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Пост 
:shock: ...веригите му придават един извънземен вид.......а и размера :shock: :roll:
pS. Мерси за разяснението :)
Понякога се питам разни неща и немоим си отговорим...човърка ме по цял ден след това :-)

Чет Авг 28, 2008 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Пост 
Колко пари е върви турбинирането на атмосферен двигател при Митака? За импреза 2.0 '99?

Пон Сеп 01, 2008 4:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр <  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 64  >