| Автор |
Съобщение |
|
whoishrb
Регистриран на: Пон Апр 04, 2016 9:56 am Постове: 36 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Forester 00' 2.0 AT
Рейтинг: 81 
|
|
Здравейте, колеги!
Днес се събуждам, върша си работата и отивам към офиса да си правя овъртаймчето, но когато стигнах до колата видях това, което съм прикачил на снимката.
Като опит за кражба ли да го разбирам или що за въпрос, естествено, та то на това прилича.
Имам лош опит с алармите и не съм си и помислял да слагам, но след това нямам как. Нямам и каско и най-вероятно тази седмица ще направя.
Моля по-запознатите да споделят мнение относно аларми, фирми занимаващи се със слагане на такшва, а и за каско.
Благодаря предварително!
Прикачени файлове:
FB_IMG_1478420426216.jpg [ 1.7 MiB | Прегледано 1008 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Ное 06, 2016 11:05 am |
|
|
|
jagata
Регистриран на: Пон Окт 26, 2009 12:51 pm Постове: 161 Местоположение: София
Автомобил: Impreza'97 2.0GL Forester'05 2.5XT
Рейтинг: 0
|
|
Здравей колега, неприятна случка наистина... Относно каското - имам близък познат, който се занимава с всякакъв вид застраховки към различни компании, аз съм с пълно каско, но по принцип знам че има опция за само "кражба", където стойността на вноската е по-ниска. Пиши, ако искаш Л.С. да ти дам координат да питаш колко би струвало за твойта кола. Поздрави!
_________________ www.madstreamteam.com - Видеозаснемане и онлайн излъчване на събития. www.ampsonair.com
|
|
|
|
| Нед Ное 06, 2016 1:55 pm |
|
|
|
Alxx
|
Т'ва каско е за кражба на цяло мпс. За оборудване плащат само ако е от оригиналните и ако има следи от вандализъм(демек, ако са къртили). Иначе забрави. Един личен съвет: намери някой препоръчан "майстор тричко" за аларма, не ползвай голяма фирма. Имат твърде предсказуеми методи за монтаж и слагат масови модели. Моята аз съм си монтирал, но един такъв тип ми направи някои промени, които да я извадят от стереотипа и да ми дадат повече време за реакция - все пак няма непробиваема аларма 
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Нед Ное 06, 2016 11:05 pm |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|
whoishrb написа: Здравейте, колеги!
Днес се събуждам, върша си работата и отивам към офиса да си правя овъртаймчето, но когато стигнах до колата видях това, което съм прикачил на снимката.
Като опит за кражба ли да го разбирам или що за въпрос, естествено, та то на това прилича.
Имам лош опит с алармите и не съм си и помислял да слагам, но след това нямам как. Нямам и каско и най-вероятно тази седмица ще направя.
Моля по-запознатите да споделят мнение относно аларми, фирми занимаващи се със слагане на такшва, а и за каско.
Благодаря предварително! Коя година е колата? Тази от полето под профила ли е?
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 12:38 am |
|
|
|
whoishrb
|
|
Първа генерация, фейслифт модел или иначе казано 2000 година. Говорих с един познат застраховател и беше учуден, че изобщо са опитали да правят нещо по тази кола.
Интересното е, че има други много по интересни коли за крадене където спирам. Не че Forester-а не е нищо особено, лачен си е, пазен, но е стара кола вече.
Кои са тези гурута на аларми за които говорите? Търсих за теми тук във форума, но не успях да намеря нищо конкретно.
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 7:59 am |
|
|
|
plaskom
|
|
Надали са искали да откраднат цялата кола, защото тогава атакуват ключалките. При теб са опитали да счупят страничното стъкло, може би е имало нещо вътре в купето което са си харесали.
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 9:30 am |
|
|
|
whoishrb
|
Никога не оставям неща, дори тъпото радио за 100 лева си качвам в апартамента. Единственото което се вижда, че има в колата са бутилка Мотул и туба с течност за чистачки. Не знам какво точно са опитали и защо. Всичко е възможно в Зоната 
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 9:57 am |
|
|
|
Vami
|
plaskom написа: Надали са искали да откраднат цялата кола, защото тогава атакуват ключалките. При теб са опитали да счупят страничното стъкло, може би е имало нещо вътре в купето което са си харесали. Искали са да отворят вратата. На някои коли бъркат с тел точно там. Телта отдолу е извита, като кука. Идеята е да се закачи жилото за отключване, и като дръпнат, да се отключи. Доколкото си спомням при мен B13, не може да се отключи по този начин. На по старите коли, на 90% от марките става.
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 10:08 am |
|
|
|
tst
|
whoishrb написа: Никога не оставям неща, дори тъпото радио за 100 лева си качвам в апартамента. Единственото което се вижда, че има в колата са бутилка Мотул и туба с течност за чистачки. Не знам какво точно са опитали и защо. Всичко е възможно в Зоната  Колега, Живял съм в Зоната и знам. Тогава имах един Сеат Толедо, който не беше нищо особено даже не изглеждаше добре. През това време са ми чупили два пъти страничното стъкло и два пъти разбивали ключалката (а този автомобил - Сеата се отваря само с поглед от задната врата) - това са просто наркомани дето си мислят, че ще намерят нещо ценно забравено в жабката. Ако може застстраховай не само против кражба. Поздрави
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 11:01 am |
|
|
|
stoychod
Регистриран на: Сря Яну 11, 2012 2:18 pm Постове: 292 Местоположение: София
Автомобил: B12 Outback H6 2003
Рейтинг: 211    
|
|
И мен са ме разбивали в зоната. Отмъкнаха радиото, акумулатора и каквото има в жабката. Каското не покрива кражба на акумулатор. За радио не знам.
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 11:07 am |
|
|
|
katlak
Регистриран на: Пет Мар 14, 2014 10:46 am Постове: 158 Местоположение: София
Автомобил: Forester SH 2.5X Premium 2011, AT
Рейтинг: 109  
|
|
Нищо чудно да са новобранци и да са се упражнявали ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
_________________ https://promachines.bg/
https://www.facebook.com/Promachines.tools.bg/
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 12:47 pm |
|
|
|
Bivola
Регистриран на: Пон Окт 13, 2014 7:47 pm Постове: 24 Местоположение: Най-голямото село
Автомобил: Citroen 1.4HDI, Fiesta 1.4TDCI
Рейтинг: 0
|
|
Всеки един Форестър е перфектен "за части". Цяла няма какво да я правят.
|
|
|
|
| Пон Ное 07, 2016 8:02 pm |
|
|
|
STANYTONKOV
Регистриран на: Пон Дек 20, 2010 2:19 pm Постове: 226 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0 XT 177к.с 2003г
Телефон: 0896107191
Рейтинг: 30
|
е чак пък идеален за части форестър 2000 г, какво толкова ще се продаде и за колко време и на какви цени  и едва ли в случая са търсели да го отмъкнат и да го разглобяват на части 
|
|
|
|
| Сря Ное 09, 2016 12:00 pm |
|
|
|