Отговори на тема
 Движение с автоматик? 
Автор Съобщение

Постове: 15
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колег! Имам Субару Форустър 3 ген. 2008 година. Нямам много опит с афтоматични предавателни кутии, и забелязах днес, че при заснежен път колата започва да поднася. Направих кратък преход на ръчно превключване на предавките и колата беше стабилна. Та въпроса ми е дали имам проблем с колата или при хлъзгав път трябва да карам на ръчен режим?

Пет Дек 30, 2016 6:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... =3&t=10581

Уточни с кой модел Форестър и двигател си, защото има разлика в зависимост от типа АВД система, която има колата ( 90/10, 40/60 )

Пет Дек 30, 2016 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Фористър 3 ген; 2,0л. бензин ;150 к.с.
Благодаря колега за бързият отговор! Вероятно проблема ми е от гумите вече са доста износени. Въпреки че колата е 4х4.

Ще използвам темата да попитам, някой знае ли каква е резбата за завиване на кука за теглене, че закъсах в една преспа днес :cry: ?

Съб Дек 31, 2016 2:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема