Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Колата ми говори!? 
Автор Съобщение

Постове: 478
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сигурен ли си, че няма микрофон? Той може да е скрит някъде или да е толкова минатюрен, че да не осъзнаваш, че е микрофон.

Можеш да пробваш да си вържеш телефона с това блутут устройство и да набереш някой номер, за да проведеш разговор. Ако всичко е наред, в момента на набирането ако си пуснал музика тя ще спре и от колоните ще се чуе звъненето на телефона и разговора.

Аз съм с Аутбек х6 2005, при мен, за да ползвам тази екстра, трябва на аудиото да включа на changer.

При постъпващо обаждане вдигам с 1, а затварям с 3 - това са копчетата, с които избираш кой диск да пуснеш.

Минусът е, че ако искаш да слушаш радио няма как да си свързал блутута, но аз радио не слушам - свързвам си телефона и яко метъл:)

Иначе за управлението, след като го свързаха, единственото, което настроиха беше това, което обясних за вдигане и затваряне на телефона с копчета 1 и 3.

Другото, което мога да управлявам е като пусна албум да превъртам песните напред-назад от волана със същите копчета, с които го правя като слушам диск. Това мисля, че си го разпозна само без допълнителни настройки.

Моят съвет е, ако искаш да го ползваш, да отидеш до който и да е кар аудио сервиз като авал, авител и т.н. и ако има нещо за дооправяне и донастройване да те консултират.

п.с. сега видях, че си от Елхово, там няма авал и авител предполагам, но мисля, че във всеки малко по-голям град има поне един сериозен сервиз, който може да ти свърши тази услуга.

Съб Авг 15, 2015 5:46 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 251
Автомобил: Legacy 2.0R
Рейтинг: 287
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Първо, привет на всички, това е първият ми пост в този форум. :) Съжалявам, че вдигам толкова стара тема.
Има ли шанс да пускам музика през този "Subaru v 5.10" блутут? Вътре в Легасито имам пълния комплект оригинални упътвания, между които и това за блутута, ама нищо не пише дали може да се стриймва аудио от пеирнатия дивайс.

Чет Май 04, 2017 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 98
Автомобил: Subaru Outback 2024 Premier XT
Телефон: 0899190962
Рейтинг: 180
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма как да стане. Аз съм със същия модел блуутут и няма такива опциии. И аз се интересувах дали може да се направи нещо такова, но не става. Даже самия блуутут като ти е вързан с телефона не можеш да управляваш силата на звука от радиото.

Пет Май 05, 2017 8:04 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 251
Автомобил: Legacy 2.0R
Рейтинг: 287
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Окей, мерси за информацията! :)

Пет Май 05, 2017 9:43 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2