| Автор |
Съобщение |
|
vizor
|
|
Кой знае какво си мислите, когато четете заглавието на темата. Не. Не е никаква гъзария или нещо подобно, а е огромна екстра за доста хора. Понеже на мен доста ми се потят ръцете, когато карам и един път пробвах такива. Разликата беше огромна. Понякога, при по шибани завои, изтървам волана. За жалост не мога да си намеря хубави кожени освен в ART, а от продуктите им не съм много доволен. Та моята молба е ако някой ползва нека сподели какви точно ползва. Замисъла е да са без пръсти и с вентилирана кожа.
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 8:43 pm |
|
|
|
demoman
Регистриран на: Съб Сеп 29, 2012 2:24 pm Постове: 704 Местоположение: Пловдив
Автомобил: WRX '02 & 2.0X '04
Рейтинг: 177   
|
Не знам за шофиране, ама аз имам ръкавици за колело от Джъмбо. Струваха точно 5 лева и са най-удобните ръкавици, които някога съм ползвал... а съм ползвал поне 10 модела. Ама съм ги ползвал за колело де... за шофиране не знам. Лично мен не ми е приятно да карам с ръкавици, часовник, гривна и пр. аксесоари. 
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 9:14 pm |
|
|
|
Vmax
|
vizor написа: Кой знае какво си мислите, когато четете заглавието на темата. Не. Не е никаква гъзария или нещо подобно, а е огромна екстра за доста хора. Ще се въздържа да ти кажа какво мисля по въпроса, че ще трябва да се банна Майтапа на страна, ама надали кожени дори и с дупки ще ти помогнат. Виждал съм един познат да играе баскетбол с плетени памучни бели ръкавици, поради кожен проблем и си мисля, че от памук биха били по-подходящи. Бях моторист до 3-4 преди години и няма кожени ръкавици които да не запарват и цапат. Другият вариант е да пуснеш една тема в Ауди и БМВ форума, в такива коли виждам доста шофьорчета с ръкавици, явно м са им много бързи колите, само не знам дали освен съвети няма да получиш и други предложения 
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 9:36 pm |
|
|
|
vizor
|

Часовника ми тежи 176 грама ( http://abload.de/img/ecozilla4jjxg.jpg) .. Всичко по-леко от това съм като без ръка Иначе за колелото е ясно. Ползвам и за тренировки също точно поради гореописаната причина, но за шофиране ми е малко по-важно какви са, защото трябва да не спарват ръцете. В крайна сметка ще пробвам тези на ART и да ги видим как са. Бях харесал преди 1-2 месеца ето тези, но докато успея някакси да преживея цената им - свършиха http://www.autodromo.com/accessories/stringback-gloves/Иначе като че ли искам да пробвам ето такъв модел:  Мисля, че са точно това, което търся като цяло. @Vmax: И да ме подминаваш на Околовръсното, докато си карам с 80 и после да ми викаш с тея ръкавици няма ли да дадеш малко газ?  Иначе не забравяй, че в мотора климатик нямам. С ръкавици в жегите съм свикнал, защото играя футбол на един много неискан от всички футболисти пост. Иво Клаудио Бравото ми викат. Вярвай, че е по-зле БЕЗ ръкавици при мен  Карал съм, но с по-дебели и плътни и разликата е от небето до земята
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 9:44 pm |
|
|
|
vakko
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 5:29 pm Постове: 610 Местоположение: Тетевен
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77 
|
|
Ръкавици имам някъде,ако ги намеря ще ги снимам и ако ти харесат ще ти ги подаря.Часовника е супер, гмуркаш ли се с него?Ecodrive на Ситизен е много прецизна машина.Съжалявам за спама.
_________________ Продавам части за Субару-0887501503
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 10:08 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Ако ще се правиш на гъзар - търси ICON. След работа съм на автопилот, та въобще не съм те разпознал, като карам с 80 имам чувството че мога да тичам с толкова;)
Аз бих заложил все пак на памук, освен ако няма да съветваш някой де...
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 10:10 pm |
|
|
|
vizor
|
Памука е супер, но ще е по-зле от потни ръце на волана. За това трябва да са кожени. Поне така си го обяснявам аз. Icon са моторджийски. На таквоз не се качвам ако ще и vr46 да ме вози. Иначе за колегата по-горе - да гмуркам се, но на фрий дайвинг само. Тази година живи и здрави ще мина едно плитко ПАДИ. Иначе имам и Citizen Red Arrows и още няколко. Фен съм на часовниците, но все още не мога да се добарам до истински. Малко ми се промениха приоритетите и за това си нося старите. Като цяло колекцията ми е доста слабичка Провери за ръкавиците все пак. Проблема ми е, че ръцете са ми доста дребни и трябва да търся размери като за глупави четвъртокласници (М размер)
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 10:24 pm |
|
|
|
lumpy
Регистриран на: Пон Фев 08, 2016 4:38 pm Постове: 73 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback H6 2008.
Рейтинг: 19
|
|
| Пет Юни 30, 2017 9:22 am |
|
|
|
quietriot
|
|
| Пет Юни 30, 2017 11:32 am |
|
|
|
Vmax
|
|
Точно тоя линк четох, ама се въздържах да го постна да не се засегне Иво. Голяма драма - ако не е сърна направо не знам как ги карат тези коли...
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 3:40 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Е той бъзика не е с Иво, а със сърната. ;-)
Изпратено от моят D2403 с помощта на Tapatalk
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 5:44 pm |
|
|
|
vizor
|
Е линка е легендарен. Когато търсих попаднах на него, но когато видях от къде е .. дори не го отворих да проверя  По принцип има вариант за нещо сравнително нецензурно и тогава нямат късане, но все пак.. само да не започнат да се лигавят ръкавиците повече от мен Днеска ги гледах тези в ART, но бяха ужас ...
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 8:09 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Тези дни ще ти трябват такива
Прикачени файлове:
aMAbbD6_700b[1].jpg [ 43.36 KiB | Прегледано 956 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 8:22 pm |
|
|
|
vizor
|
Ей смляхте ме. Верно ли никой не ползва такива?  Аз ли съм единствения "лигав" тука. Май просто ще купя едни и ще видя на 40 градуса как ще се представят, че ми се очертава каране. Най-много да стана целия на петна от перфорацията на кожата. Следващия вариант е този, който Божо предложи..  Даже сега обърнах внимание на нещо, което ме накара да садна леко.. Прикачени файлове:
sad.PNG [ 31.59 KiB | Прегледано 945 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 8:30 pm |
|
|
|
Vmax
|
Твоята пералня няма ли климатик, че насила се правиш на дантела? 
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 9:22 pm |
|
|
|
vizor
|
Чудя се как да съм по-готин. Като си паркирам в гаража и да сложа ръкавиците на таблото  Със Субару няма да стане, трябва да е AMG, M, S буквички на финала, че само с ръкавички...
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 9:30 pm |
|
|
|
antonarset
Регистриран на: Пон Мар 31, 2014 9:16 pm Постове: 353 Местоположение: София/Варна
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
|
Аз откачам, когато почна да лепна за нещо, а воланите на Субару са като че ли пропити с някакво лепило и като се сгорещи и почнат да ми се потят ръцете, сякаш залепват. В такива случаи почвам да си охлаждам едната ръка на климатика, после другата, но край няма. За ръкавици не съм се сещал, но мисля, че ще спарват още повече, по-скоро мислех за някаква пудра като тия на щангистите  Така съм си от малък, не мога да понасям да ми залепва кожата за нещо.
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 9:44 pm |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
|
Ами защо не поташ във форумите за класически и ретро коли там със сигурност ползват.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
| Пет Юни 30, 2017 11:01 pm |
|
|
|
srg
|
|
vizor, що просто не претапицираш волана с нещо подходящо за целта?
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
|
|
|
|
| Съб Юли 01, 2017 12:26 am |
|
|
|
vizor
|
И това съм го мислил, но това не оправя ситуацията като карам друг автомобил. Отново губя сцепление с волана. В крайна сметка ще опитам с ръкавици, които все пак това им е предназначението и ще видя как е за повече време с тях. Ще пусна и feedback. Може пък и да е полезно на някой 
|
|
|
|
| Съб Юли 01, 2017 12:49 am |
|
|
|