martin7937 написа:
martin7937 написа:
...Хидравличните рейки на В12 Аутбек и Легаси са взаимозаменяеми, но не са еднакви. Рейката на Легаси е по-бавна, макар и пренебрежимо малко (3.1 vs. 3.0 оборота от край до край). А също така и с по-малък радиус на завиване (10.8 vs. 11.2 метра). Поне това твърди ръководството. Или по-точно едно от ръководствата, тъй като пък друго твърди обратното - че рейката на Легаси е по-бърза. На мен ми е трудно да преценя дали рейката прави 3.0 или 3.1 оборота, но със сигурност колата е малко по-маневрена. Което в комбинация с джанти с ЕТ48 и гуми 215, особено ако са с по-тумбести бордове, води до леко опиране на грайфера на гумите в кората под двигателя. Контактът обаче е пренебрижомо малък и единствено при пълно ляво/дясно, което по принцип избягвам да правя (навик от предишен автомобил със свиреща помпа).
Мамка му... Рейките
НЕ са вазимозаменяеми. Поне B12 Ouback с VDC не може да ползва рейка от B12 Legacy преди фейслифта заради въпросното VDC, чийто жироскоп се шашка и в определени ситуации (предимно при леви завои) става мармалад...
Е моето има и VDC и VTD затова нямам проблем с рейката , след като я смених с бекова , която Иво от Перник ми прати ,след като на Жан брат му престърга неспасяемо моята и я уби.
Модула на климатроника не е моя оргиналния , взех от дарин някакъв за го светна в бяла , като останалото в купето и той бипка сега ,но не е щатски защото си е я градуси по целзий, моя оригиналния незнам дали го прави, а и надали Дарин знае какво ми е пратил....