Отговори на тема
 Нова придобка благодарение на Bat Bubi 
Автор Съобщение

Постове: 28
Автомобил: XV CVT 2.0i 2012
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Първо искам да благодаря на хората в групата, които ми препоръчаха bat Bubi, който заедно с колегата си Ванко свършиха прекрасна работа, за да ми докарат колата, която виждате по-долу. Няма да крия, че почти се бях отказал да търся след като пазара в Германия за такива коли е доста рехав, повечето бройки са или много скъпи или с оборудване, което не ми допада напълно. Минах и през вариантите да търся кола от Канада или от автокъща в София. Както всички знаете, може да се намери и нещо с една идея по евтино, но рисковете са десетки. Само човек, който не е гледал цените в Германия може да се подлъже от цените в БГ за подобни коли. Бяхме си поставили точни изисквания какво търсим и може би след около 2-3 месеца чакане попаднахме на правилната кола. Цялата услуга протече много професионално и въпреки, че нямам опит с други покупки на коли от чужбина смятам, че нещата минаха повече от добре.

Мисля, че ако някой си търси кола от Германия/Австрия ще намерят правилния човек в лицето на bat Bubi.

Прикачени файлове:
IMG-20230426-WA0000.jpg
IMG-20230426-WA0000.jpg [ 309.91 KiB | Прегледано 1383 пъти ]
Чет Май 11, 2023 10:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито и безаварийни километри! =D>

Боян е човекът за внос на коли, доказал се е многократно.
 15

Пет Май 12, 2023 2:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема