Отговори на тема
 Subaru xv 2.0 i, 150, 2014 г. разход бензин и газ 
Автор Съобщение

Постове: 24
Автомобил: XV 2.0 150
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте. От две седмици съм собственик на XV, замених го със старото Legacy, но не откривам тук тема за разхода реален градско и извън, както на бензин, така и на газ. Знам, колко го дават по каталог, но ми се иска да се включи някой, който ще ми даде информация от първа ръка. Уговорила съм си за след четири дни поставяне на газово, но карам вече десетина дни, но на близки разстояния и ми се струва много икономична и се колебая, да не сгреша в избора да я газифицирам.Предното субару си беше на газ, на ден имам едни 70 км сигурни, защото работя извън града, в който живея, та... Мнения?

Чет Фев 15, 2024 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Имаме таблица, където хора си попълват средния разход и се сумаризира.
Има само 4 XV въведени, ето

Прикачени файлове:
Screenshot_34.png
Screenshot_34.png [ 16.22 KiB | Прегледано 2235 пъти ]
Чет Фев 15, 2024 1:40 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 24
Автомобил: XV 2.0 150
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодаря много. Ще ми се да се включи някой с вече газифицирано да сподели мнение, колко харчи и има ли проблем.

Пет Фев 16, 2024 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема