Отговори на тема
 Impreza от USA 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 13
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Както съм писал по-преди преди около 20 месеца (Септември 2007) взех на лизинг новата тогава 2.5 Impreza hatchback модел от 2008г. Това е американската модификация с малко по-големя двигател от 2.5л и 175 коня с автоматични скорости и разход на гориво между 8-9 литра на градско и 11-12л на извънградско каране.

Това лято през август ми изтича договора за колата и се очертава да я връщам в автокъщата (вместо да я купя) защото макар и да съм много доволен от тази кола ми е нужен вече голям SUV или миниван за да има място за увеличаващото ми се семейство (още деца планираме + БГ баби).

Ако искам ще мога да купа колата за $15000 (до момента съм изплатил около 7000 от първоначалните ~21 хил.), но просто ми е нужна по-голяма кола и ще трябва да се разделя с това Субару колкото и да не ми харесва това. Не знам какви са цените в България но се замислям дали да не пусна колата за продажба в БГ. Дето се вика ако има някой колега ентусиаст и му се занимава да помогне/организира транспорта и т.н административни подробности и иска да кара 'нова' Impreza модел 2008 за под $16000 нека да ми пише на адрес: [email protected]

Относно колата: до момента има навъртяни около 12 000 мили или около 20 хил. километра. До края на август когато ще ми изтече договора най-много да стигне до 23-24 хил. километра. Маслото, филтрите и поддръжка съм правил редовно на всеки 3 месеца (тук са малко луди на тая тема) и колата е в отлично състояние. Зимата имах лек инцидент на лед с изкривен калник ама всичко е поправено професионално и няма никакви следи от този бих казал 'козметичен' инцидент. Ако някой се интересува сериозно може да пратя още инфо или снимки (преди 20 месеца съм качил тук снимки на тази кола като чисто нова).

Бих се радвал ако тази кола успее да зарадва някой БГ ентусиаст вместо да седи в гаража на автокъщата тук. За мен лично е доста по-лесно просто да върна колата и да не се занимавам/изпращам до БГ обаче искам първо да попитам тук дали някой е заинтересован евентуално от тази кола на цена от порядъка на $16000 (без да са включени транспортните разходи до БГ, БГ таксите и мита). :smt137

Пет Май 01, 2009 8:44 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема