Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Автоматичен смукач на Либеро Е12 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Здравейте,от около година карам въпросното бусче,което е произведено през 1991 година.Досега не съм имал проблеми и съм много доволен.Но със захладняването на времето взе да не пали сутрин.Акумулатора е добър,ток има,но не пали.Поразтърсих се и като бутнах лостовата система на автоматичния смукач си запали без проблем.Водих го на един майстор по карбураторите и той ми вика:ами ти си намерил проаблема.Като си намериш и частта- ела.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил.Ако някой има въпросната система на автоматичния смукач да се обади.Защото не е удобно всяка сутрин да си отварям капака на двигателя и така да го паля.

Сря Ное 04, 2009 8:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Никой ли не се е сблъсквал с проблема?Или да има някой карбуратор за продаване?

Чет Ное 05, 2009 4:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: Mitsubishi Space Wagon
Рейтинг: 0
Нов фен
Погледни в мобилето, имаше един за части, на приятелчето от там му купихме секторна кутия. Човека каза че имал две на части, автоморга.

Вто Ное 10, 2009 9:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Темата може да се заключи.Проблемът се оказаха свещите и след като ги смених всичко си дойде на мястото.

Вто Яну 05, 2010 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.