|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
iassen
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 1:19 pm Постове: 150 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6 B14
Рейтинг: 242     
|

Честита Нова 2010 година на всички колеги от клуба.
Предния Outback 1999г., 2.5 го ударих и ще го продавам цял или на части, но за това в "Купува/продава" след събота.
На 30 Декември 2009 се сдобих с "ново" Subaru Legacy, черно комби, 2004г., 2.5, 4AT, с вградена навигация, ченджър, бежов кожен салон, заводска газова уредба и вече със сменени ремъци, ролки, масла и ..... при Дани.
Имам 2 питания относно Легасито: 1. Препоръчайте моля някой, който се занимава с ремонт/профилактика на автоманични скоростни кутии на Subaru. Моята я взех с изключено задно и бих искал някой "разбирач" на автоматици да я погледне и ремонтира, ако се налага.
2. Повдигал ли е някой Легаси след 2004та със смяна на пружини и амортесьори от Outback? Дали пружините и амортесьорите от предния ми Outback 2000-2003 могат да се сложат на Легасито? Гледах варианта с подложките, но в момента не бих му гласувал доверие, въпреки че цената звучи много примамливо.
Благодарности на Божо за споделената колекция от справочни материали.
Лека и безаварийна!!!!!!
|
|
|
|
| Вто Яну 12, 2010 12:44 am |
|
|
|
Greg4o
|
|
Някъде гледах Аутбек след 2004 катастрофирал,но май беше при бай Петко,а за него отзивите са супер противоречиви.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Съб Яну 16, 2010 4:17 pm |
|
|
|
iassen
|
Greg4o написа: Някъде гледах Аутбек след 2004 катастрофирал,но май беше при бай Петко,а за него отзивите са супер противоречиви. Намерил съм Outback 2005, не при Петко, но собственика е извън България и още нямам оферта.
|
|
|
|
| Пон Яну 18, 2010 12:33 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
Честито, пу едно кръгче, но 4х2 не ми се кара За смяна на пружини бях чел в някой американски форум - има там едни, които искат Аутбек да го правят Легаси /за повишаване на стабилност/, и други които да правят от Легаси - Аутбек /за просвет/  Мисля, обаче че и нещо друго се сменяше... не помня. За скоростите явно не точно в тях е проблема, а в трансфера назад или задния диференциал. Може пак Дани да питаш или другото е специализиран сервиз, но проблемът не е в скоростите, макар и да е вътре. Защо не видиш как е изключено задното /вероятно с бушончето/ и да го включиш и да видиш какъв е проблемът.
|
|
|
|
| Пон Яну 18, 2010 6:29 am |
|
|
|
iassen
|

BAlexandrov написа: Честито, пу едно кръгче, но 4х2 не ми се кара За смяна на пружини бях чел в някой американски форум - има там едни, които искат Аутбек да го правят Легаси /за повишаване на стабилност/, и други които да правят от Легаси - Аутбек /за просвет/  Мисля, обаче че и нещо друго се сменяше... не помня. За скоростите явно не точно в тях е проблема, а в трансфера назад или задния диференциал. Може пак Дани да питаш или другото е специализиран сервиз, но проблемът не е в скоростите, макар и да е вътре. Защо не видиш как е изключено задното /вероятно с бушончето/ и да го включиш и да видиш какъв е проблемът. Мерси Боби, Имаш го кръгчето, когато кажеш!!! Че и бира, ракия или каквото там пиеш за колекцията от софтуер, дето я поддържаш и споделяш с нас. Аз свалях 3 дни като гламав карта на Източна Европа за 2008 г. за вградената навигация на Легасито. Ако на някой му трябва - в София мога да му я изпека DVD - тръгна от раз. SUBARU Navigation DVD European Edition v1 [2008] [464210-8880] (Kenwood MP328 KNA-DV3200 Compatible).iso - те за това иде реч  За скоростите: Бях при Дани, но той спомена, че ще вика някакъв майстор да я прави кутията евентуално. Бушона е махнат и Дани препоръча да не го слагам преди да е "оправена". Слушам по-знаещите и изпълнявам  Предпочитам обаче да ходя директно при препоръчани майстори - да говоря с тях директно, време за ремонт, гаранция и т.н. Ясно е, че гаранция 100% няма, но колегите от форума обикновено дават добри препоръки - кой от каквото е патил или е доволен. Лека и безаварийна.
|
|
|
|
| Пон Яну 18, 2010 11:36 pm |
|
|
|
Sufo
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 5:01 pm Постове: 154 Местоположение: софия
Автомобил: форестър
Рейтинг: 0
|
Колега, ако си от София иди при Gemini4. Намира се след околовръстното, посока Божурище, след разклона на стария път за Банкя - в ляво. Казват че са добри в ремонтите на автоматичните скоростни кутии. В това и са се специализирали. Успех! 
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2010 11:41 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|