Отговори на тема
 Един от вас 
Автор Съобщение

Постове: 4
Автомобил: Forester 2.0 Automatic
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги вече съм един от вас с новато Субару 2.0 AUT.-2009г.Исках да попитам трябва ли да ходя в сервиза за смяна на софтуера .Забравих да пиша че колата е внесена от Германия чисто нова.Имал съм доста коли досега но форито е приятна изненада държисе супер устоичиво а за автоматика не ми се говори пипната работа няма го придърпването като на други автомати просто всичко е много гладко и тихо.Това е най-добрата кола в смисъл хем нова хем служебна :D .Предварително благодаря за отговорите ако има и нещо което не зная да кажете съм готов да го чуя. :smt023

Пон Мар 01, 2010 5:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл колега и много хубави моменти с форито ти пожелавам! :smt023
Софтуера може и да са го подменили преди да вземете форито.
Провери дали важи гаранцията в България. ;)

Пон Мар 01, 2010 5:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
zevzek написа:
Добре дошъл колега и много хубави моменти с форито ти пожелавам! :smt023
Софтуера може и да са го подменили преди да вземете форито.
Провери дали важи гаранцията в България. ;)

Мерси колега питах още преди да пристигне ими казаха че гаранцията е пан европеиска и важи навсякъде .За софтуера нищо не ми казаха а изрично ги питах ще трябва да се ходи до сервиза.То се оказва обаче че е като при футболистите с жълтите карти докарваш отвън регистрираш и пращаш талона на немците и те като вносители на субару в Германия препращат данните къде е отишла тази кола .Виждами се нелогично но може и да е така.Твойто ново ли го взе и как го разработва смисъл мах.скорост обороти и така нататък.

Пон Мар 01, 2010 5:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Обади се в Субару Моторс и ще ти кажат дали важи гаранцията.Бих ти препоръчал сервиза в Пловдив. Моето е взимано от тук ново и е дизел. До 5000км не съм вдигал повече от 3000 оборота. Книжка не ти ли дадоха с колата?

Пон Мар 01, 2010 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
zevzek написа:
Обади се в Субару Моторс и ще ти кажат дали важи гаранцията.Бих ти препоръчал сервиза в Пловдив. Моето е взимано от тук ново и е дизел. До 5000км не съм вдигал повече от 3000 оборота. Книжка не ти ли дадоха с колата?

Дадоха ми там пише първа смяна на масло на 15 000 а иначе и аз не вдигам над 3000 оборота засега де.Гаранцията важи питах.Много харчи засега 14-15 л ама само градско каране е това надявам се с разработването да пада

Пон Мар 01, 2010 7:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Отговори с цитат
На 5000 км има основен преглед на автомобила, и печат в гаранционната книжка. ;)
Разхода ще спадне като се разработи двигателя. Вземи пусни някоя снимка да видим форко.

Пон Мар 01, 2010 9:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема