Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е мястото за обсъждане на дизеловите мотори на Subaru

Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Ограничител на 2.0d ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, за да не пускам нова тема пиша тук.. Моля другите с дизелови двигатели да споделят какъв е разхода в началото, преди първия сервиз... Колата вече е на 8 хил.км, а на извънградско под 7,2-7,4 по компютър не мога да я сваля и то с много нежно каране... Това нормално ли е ?

Вто Авг 17, 2010 3:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега :smt023 Пожелавам ти много и безавариини километри.
Разхода ти е напълно нормален за 8000 км. Аз сам на около 13 000 и е около 7/100 км. Направи си един опит. Нулирай някой от trip 1 или trip2 когато си извън градско (магистрала) набери до 90 км/h. включи автопилота и ще се изненадаш колко гори Форко.При мен показа 5.0/5.2 на 100 км. А и след около 15 000км ще падне още.....
Извод: Карай и не се претиснявай :smt135 Защото ако видиш колко горят бензиновите колеги ние направо се движим на изпарения. :lol:
П.С. Има и такава тема във форума: Колко гори вашето Субару.Прочети я......... :wink:

Последна промяна tony на Вто Авг 17, 2010 3:31 pm, променена общо 1 път

Вто Авг 17, 2010 3:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
?????

Вто Авг 17, 2010 3:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега "отпуши" ли се Форито вече. В смисъл вдигал ли си повече от 180км/h?
Аз съм изпитвал моя Форко до 195 но ми се сруваше че можеше още. :D

Вто Авг 17, 2010 3:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Не съм го натискал още..сега все повече за разхода се замислям дали е както трябва, че колата я кара баща ми, а преди да я вземем му обяснявах други неща за разхода и не ми се иска да съм го подвел....

Edit: Сега видях редактираното ти мнение :oops: Аз тогава не се замислих като я вдигах максималната скорост, но съм с по-големи и по широки като размер гуми и джанти..може и това да се отразява в показанията на километража :-k

Вто Авг 17, 2010 3:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Пробвай това което съм ти писал и ми отговори колко е разхода. Ако е пак същия, след смяната на маслото и консумативите трябва да има разлика в разхода.
Това все пак е кола с 4X4 . :smt023

Вто Авг 17, 2010 4:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Active AWD
Аватар

Постове: 551
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е разхода на 2.0 автоматик бензин с 90 км/ч, в колона, на равно (Сливен-Карнобат).
А колегата aboychev да каже колко му гореше дизела, като ме изпревари със 190 на магистралата вчера :) Надали има ограничител :)

Прикачени файлове:
Image060.jpg
Image060.jpg [ 270.27 KiB | Прегледано 309 пъти ]

Вто Сеп 07, 2010 3:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Здравей tisho!!! :smt023 Прав си нямам ограничител. С 190-195 км/ч ми показа разход 7.8. Преди 4 дена смених масло и реших малко да намачкам буталата и да продухам турбото. Беше красива гледка две Форита да идухат цялата колона на магистралата. Не съм такъв състезател [-X , просто от Сливен до Карнобат го направих 50 минути :shock: и Форко просто плачеше за изпъване. :smt023
А твоя разход е много добър за бензин-автоматик. =D>
П.С. Опсс...каква е тази температура от 8 градуса, нали и аз минах от там, но ми показа друга температура.....Да не вижам грешно :lol:

Вто Сеп 07, 2010 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Active AWD
Аватар

Постове: 551
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ааа, това е старо замерване. Иначе той и сега разхода пак беше там някъде, в тази колона, но не съм нулирал да го засичам :) Даже малко по-надолу може да е, че карах съвсем икономично :)

Вто Сеп 07, 2010 8:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3