| Автор |
Съобщение |
|
Miro1972
Регистриран на: Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm Постове: 886 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Forester 2.0D 2H(Мечо)
Рейтинг: 266     
|

Здравейте , Първо искам да благодаря на всички във форума , че със своите мнения ми помогнахте да направя своя страхотен избор- Фори 2.0 дизел ниво 2Н . Малко впечатления: Купих Форито от Нептун Ауто на страхотна цена и останах очарован от отношението на Жасмин. Прибрах си я от София и минах напряко през Рила за Варна за да усетя автомобила , но по асфалт и малко лек офроуд. Невероятно стабилна возия на завои- аз се "изсухлям" от седалката , а колата не мърда ! Леко аскетичен салон, но явно това е концепцията- толкова колкото е нужно. Когато се затварят задните врати , бие малко на ламарина - явно е икономисано подлепването отвътре. Някъде бях чел из форума за моментен разход, среден разход на борд компа- има или няма . Има ги и двете: Когато настроите на общ пробег ODO , централната конзола дава моментен разход. Когато настроите компа на Trip 1 или 2 , конзолата дава среден разход. Двигателят е много тих и пъргав- не съм го надувал над 120км/ч . Разход от София до Варна 6,8л Вози много стегнато и не се усещат много дупките из Варна - както знаете ние сме града с най-много запълнени дупки , само дето са на различни нива . Ако имате въпроси питайте Засега поздрави и лека вечер Утре ще слагам парк троници , защото съм свикнал от предната ми кола .
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 8:46 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 8:57 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Честито колега и много безаварийни км 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:05 pm |
|
|
|
tony
|
Честито и от мен 
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:22 pm |
|
|
|
pensive
Рейтинг: 2
|
Не знам как е честито на японски, ама със здраве да си го караш зверчето  !!!
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:37 pm |
|
|
|
Miro1972
|
Благодаря за пожеланията Ползвам навигацията на телефона и досега не ме е подвела много Имам приятел , който продава доста читави комбота като това от линка на добри цени- има за всички автомобили и пасва на оригиналната конзола. Поддържа гаранция. При интерес давам координати. Иначе си вземах Valeo beep&park с двоен парктроник и дисплей на добра цена, но от Субару Варна ми казаха , че трябва те да го монтират за да важи гаранцията на автомобила  Сигурно ще ми одерат кожата , но техните парктроници са Китайски. Не качвам снимки, защото не знам как 
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:46 pm |
|
|
|
DragoM
Регистриран на: Нед Авг 30, 2009 6:52 pm Постове: 61 Местоположение: Одеса/София/Триполи
Автомобил: Пешеходец
Телефон: 0899108116
Рейтинг: 0
|
|
Честито и от мен колега. Да те радва колицата. Бих искал да попитам за тези замяната на централната конзола какви са устройствата и колко пари обаждат. Питах Авител преди доста време ма нещо цените не бяха много дружелюбни.
"Има ги и двете: Когато настроите на общ пробег ODO , централната конзола дава моментен разход. Когато настроите компа на Trip 1 или 2 , конзолата дава среден разход."
Да попитам знаещите дали може по-старите Форита (2009) да се обзаведад с тази екстра?
_________________ Current: Пешеходец Previous:Subaru Forester 2.0TD 2N, Newport Blue http://pix.bgstore.org/
|
|
|
|
| Сря Сеп 01, 2010 11:22 pm |
|
|
|
Krasimir_65
Регистриран на: Чет Юни 25, 2009 7:02 pm Постове: 676 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Форестер 2003 мт
Рейтинг: 15
|
Честито колега Много да те радва Форито
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 6:58 am |
|
|
|
taipan
|
Честито и от мен ! Няма втори подобен автомобил ! 
_________________ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigdinch.mobile
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 12:04 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
 Да те слуша много и да те заведе до най-красивите кътчета в България и не само Честито и от мен 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 1:46 pm |
|
|
|
Miro1972
|
DragoM написа: Бих искал да попитам за тези замяната на централната конзола какви са устройствата и колко пари обаждат. Питах Авител преди доста време ма нещо цените не бяха много дружелюбни. Фирмата за мутимедийния пакет е Кайтекс- Варна тел.0888522990 Николай . Само съм ги виждал при него - добре изглеждаха. Между другото, да попитам дали някой е с новия ъпдейт на софтуера за Форестър дизел , който премества въртящия момент към по-високите обороти и щади дифа?
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 2:52 pm |
|
|
|
tony
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 3:11 pm |
|
|
|
Miro1972
|
aboychev написа: Тук можеш да прочетеш за въпросния софтуер.Аз го update-нах, но разлика не откривам. viewtopic.php?f=7&t=5163Здрасти колега, Днес ми обясниха във Варна , че това са два различни ъпдейта! Първият , за който говорите се отнася за DPF филтъра и честотата му на самопочистване , а вторият ъпдейт бил за диференциала , който поради Огромния въртящ момент наличен още при 1800 оборота при дизела , някои диференциали не издържали и миришели! Ъпдейта измествал въртящия момент в по-високите обороти , обаче колата ставала по-мудна на първа скорост. Поисках сервизната документация от Subaru за да разбера повече , но не ми я дадоха. Така , че смятам да пиша първо до Subaru Japan за да ми обяснят по-точно и тогава ъпдейтвам. Ще ви държа в течение.
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 4:34 pm |
|
|
|
tony
|

mirovarna написа: aboychev написа: Тук можеш да прочетеш за въпросния софтуер.Аз го update-нах, но разлика не откривам. viewtopic.php?f=7&t=5163Здрасти колега, Днес ми обясниха във Варна , че това са два различни ъпдейта! Първият , за който говорите се отнася за DPF филтъра и честотата му на самопочистване , а вторият ъпдейт бил за диференциала , който поради Огромния въртящ момент наличен още при 1800 оборота при дизела , някои диференциали не издържали и миришели! Ъпдейта измествал въртящия момент в по-високите обороти , обаче колата ставала по-мудна на първа скорост. Поисках сервизната документация от Subaru за да разбера повече , но не ми я дадоха. Така , че смятам да пиша първо до Subaru Japan за да ми обяснят по-точно и тогава ъпдейтвам. Ще ви държа в течение. Аз ъпдейтнах Форко май месец.На 14 000 км съм и досега DPF филтъра не е светвал. На първа скорост потеглянето наистина е малко мудно, но след като премине турбодупката всичко си е наред. На високи бордюри ми е изпушвал диференциала, но и при теб ще е същото. Пробвай  Незнам дали всичко е от ъпдейта или просто въртящия момент е много голям. Всеки казва различно, а каква е действителноста, май само хората в Япония знаят.....
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 8:01 pm |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186    
|
Честито и от мен, адаш  Да си я караш безаварийно. Преди два дни от един твой колега от Разград, наш общ приятел, разбрах, че имаш тази придобивка. Сигурно не се сещаш кой съм, ама някои път като идвам към Варна може да се видим да обменим малко инфо... 
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 9:40 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
|
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Чет Сеп 02, 2010 10:08 pm |
|
|
|
Miro1972
|
valadares написа:  ее честито на печелившия Миро Момчета колата не я спечелих от тотото  Доста съм се потил докато влезне в гаража Мерси много
|
|
|
|
| Пет Сеп 03, 2010 5:44 am |
|
|
|
Greg4o
|
Сега и като и сложим едно сгъваемо ключе ще лети  Честито  Потил си се като всички нас
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Сеп 03, 2010 7:27 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
|
Честито колега! Със здраве да си карате форко и много безаварийни километри. Диф-а няма как да изпуши, изпушва съединителя при доста натоварване. Имайте впредвид, че това не е спортна кола. Поздрави!
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Нед Сеп 05, 2010 6:52 pm |
|
|
|
Miro1972
|
Мерси много Зевзек, Виждам от снимките ти, че си се качвал на моето любимо място - Белмекен. Чешмата до която си спрял се казва Пиздина чешма и има доста история. Добър маршрут за Форю е от Спортната база към Хижа Грънчар по черния път- много е красиво( вървял съм го пеша щото нямах Форю  ) Обърках термините диф и съединител 
|
|
|
|
| Нед Сеп 05, 2010 8:58 pm |
|
|
|