dqdokoleda написа:
Здравейте,
имам следния проблем. Когато леко отмествам волана на ляво и дясно се чува едно щтракване или по-точно пукване.
Не е от карето. Каза ха ми, че е от кормилната рейка, ама като чета в интернет трябва да има и теч на хидравлияна течност, а при мене няма грам.
Като завивам не внаги леко изпуква един път. А като спирам тресе волана и се чува леко пукане, но не е от дисковете.
Дали това е рейката и има ли хлабина в нея. Наскоро припукванията се засилват.
Как и къде се поправят. Казаха ми, че рециклират някъде в техническия университет и че струва около 150 лв.
Дали това е проблема наистина и къде друга оправят тези неща.
Та така ето ти една схема на рейката да видиш какво има вътре...но за това пукане което пишеш ми се струва че проблема може и да е в кормилния прът,,и на него ти слагам схема,,,а като рециклиране аз разбирам да ти сменят уплътненията на рейката,,а иначе пиньона и коронката долу на връзката между пръта и рейката или гребена вътре не знам как ще ги рецеклират те са от специана пластамаса и като се износят трябва да се заменят с нови,,,а може и да имаш проблем с някой от тампоните на рейката,,,,разгледай схемите.......може би тампон ще е/