Отговори на тема стр <  1, 2
 Задни лагери 
Автор Съобщение

Постове: 36
Автомобил: subaru forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да сложих зимните Lassa Competus 4+4.

Съб Ное 06, 2010 10:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да подновя темата малко, откакто го взех моят, още на първият баир към Ихтиман с много неравности на пътя от към София разбирайте и взе да ми издава нечленоразделно звуци от ляво-задно, помислих си веднага, че е заден диф, но нещата се наместиха след няколко километра си влезе в нормалния режим. Взе да се проявява същият симптом при натоварване с багаж и нагорнище и разбрах, че е заден ляв лагер, но нямаше луфт при вертикално клатене. От тогава изминах над 28К и лагерът взе са усилва и намаля леко своя шум, като пералня с леко разбит лагер, но не достатъчно за да го сменям. Скоро пак го тествах по вертикала и се оказа много малък луфт, че има.
Следя му и температурата, но няма никакво загряване.Сигурен съм, че поне ще изкара още 10-20К поне. С една дума-яко животно е това, което е нарекано на Субару. :giggle:
Не разбрах само колегата от този пост, какви му са последствоята, дето съм посписал и аз малко в неговата тема.
-> viewtopic.php?f=7&t=9740&start=0&hilit=%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80

Пон Фев 13, 2012 4:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2