Добре си се насочил колега. Аз също карам легаси 2.0 внос от Италия за мой късмет с МЕТАН монтиран още в дилършипа там.
Да си кажа честно като я купувах не се постарах да я огледам просто ми хареса падна ми на добра цена/след като се пазарих като ц.....н/ но за 1000 евро си струваше пазаренето както и да е.
Двигател нацапан с масалце, не е проблем, аз имам теч от гарнитурите на капаците на главите /доливам масалце по 300 до 800 грама на 10 000 км. и си я карам/ така е вече 3та година нямам грижи при положение,че за това време съм и качил 70 000км.
Също имам теч и от кормилната рейка, там доливането на хидравлично масло при мен е 100грама на 10 000км. което не е много. Ремонта на съоражението струва около 200 лева не е ужасна цифра но не я спирам, за да го направя.
Теча на рейката е често чвление не е фатален ако е умеран като моя например.
Гарнитурите на капаците също.
Тука ако си говорим честно ако не те дразни когато легнеш под колата че е понацапана с масалце няма грижа

аз лично не лягам да гледам и си карам
В моя случай колата се преглежда задължително на 3/4 месеца просто защото на толкова горе долу сменям масло, щото карам
Прегледай амортисьорите скъп консуматив са но на 10/15 годишни коли е редно да се сменят (няма нищо вечно)
Маншоните на рейката, полуоските и карета лесно се виждат като я качиш на подемник или влезеш на канал.По принцип не страдат от това но не се знае кой и как я е карал погледни си ги.На рейката не са скъпи могат и от друг автомобил да станат но се сменят трудно.За мое щастие мойте не съм ги пипал.
По интериора да знаеш много гадно се сменят лампичките на каквото и да е това можеш да го ползваш при пазарлъка ако има такъв.Не е фатално, просто дразнещ факт ако не ти свети по таблото нещо а за да светне разглабях цял ден
Скоростната кутия ако е автомат не би следвало да има шумове каквито и да е .Автомата на СУБАРУ е много корав рядко страдат от това ако е ръчка не се коси не съм чул за повредена такава. Цена на съединител комплект 300/400лв. моя го смених след като обиколих БГ с виещ аксиялен лагер предполагам знаеш как да провериш изправноста му.За италианската задължително сменяш ремъци и ролки мундари големи са тез цена 350 до 500лв с маслото.
За италианската задължително сменяш ремъци и ролки мундари големи са тез цена 350 до 500лв с маслото.
Като равносметка аз не съм налял много лев след закопуването имайки в предвид, че я карам доста
В общи линии това е от мен ще се радвам да съм ти бил полезен ако има още нещо с което да помагам казвай