Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Мога ли да сменя само единия кабел на свещите? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 127
Автомобил: Subaru OUTBACK H6. 2002г.,Facelift
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте . Да попитам. Долният ляв кабел на свещите не щраква хубаво при мен. И там се е окислило. Искам да сменя само него било то и с втора ръка кабел. Навсякъде където търсих ми предлагат само комплект кабели за свещи, а останалите мои 3 кабела са като нови, буксата отдолу е чиста та чак лъщи :-)
От къде мога да си намеря само 1 кабел или те вървят само комплект?

Вто Окт 15, 2013 11:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivantarlev написа:
Здравейте . Да попитам. Долният ляв кабел на свещите не щраква хубаво при мен. И там се е окислило. Искам да сменя само него било то и с втора ръка кабел. Навсякъде където търсих ми предлагат само комплект кабели за свещи, а останалите мои 3 кабела са като нови, буксата отдолу е чиста та чак лъщи :-)
От къде мога да си намеря само 1 кабел или те вървят само комплект?

От автосервиз втора ръка.
Кабелите се продават комплект

Вто Окт 15, 2013 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 92
Автомобил: Subaru Legacy 2.5
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Koлега здравей, наскоро сменях свещи и кабели NGK Iridium, не че нещо им имаше на моите, просто защото си бях наумил.
Та почти съм сигурен,че старите свещи и кабели са в мазето ми, ще проверя и ще ти пиша утре, ако не съм ги изхвърлил ще ти ги пратя подарък :) Кабелите си изглеждаха напълно в час.
 1

Сря Окт 16, 2013 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 127
Автомобил: Subaru OUTBACK H6. 2002г.,Facelift
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря ти! Ха дано имам късмет. ;-) ЧЕ имам едно претрисане на двигателя когато колата е в покой- та може и да е заради този кабел и ес надявам да се пооправи като го сменя. :-)

Сря Окт 16, 2013 2:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема