Здравейте . Да попитам. Долният ляв кабел на свещите не щраква хубаво при мен. И там се е окислило. Искам да сменя само него било то и с втора ръка кабел. Навсякъде където търсих ми предлагат само комплект кабели за свещи, а останалите мои 3 кабела са като нови, буксата отдолу е чиста та чак лъщи :-) От къде мога да си намеря само 1 кабел или те вървят само комплект?
Здравейте . Да попитам. Долният ляв кабел на свещите не щраква хубаво при мен. И там се е окислило. Искам да сменя само него било то и с втора ръка кабел. Навсякъде където търсих ми предлагат само комплект кабели за свещи, а останалите мои 3 кабела са като нови, буксата отдолу е чиста та чак лъщи :-) От къде мога да си намеря само 1 кабел или те вървят само комплект?
От автосервиз втора ръка. Кабелите се продават комплект
Koлега здравей, наскоро сменях свещи и кабели NGK Iridium, не че нещо им имаше на моите, просто защото си бях наумил. Та почти съм сигурен,че старите свещи и кабели са в мазето ми, ще проверя и ще ти пиша утре, ако не съм ги изхвърлил ще ти ги пратя подарък Кабелите си изглеждаха напълно в час.
1
Сря Окт 16, 2013 10:03 am
ivantarlev
Автомобил: Subaru OUTBACK H6. 2002г.,Facelift
Рейтинг: 6
Благодаря ти! Ха дано имам късмет. ;-) ЧЕ имам едно претрисане на двигателя когато колата е в покой- та може и да е заради този кабел и ес надявам да се пооправи като го сменя. :-)