Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Има ли онлайн каталог за всяка част на Субару по VIN? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 40
Автомобил: Outback 09 2.5AT EJ253, BMW 535d
Рейтинг: 113
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет,
Аз като нов Субару фен и като стар беемвист, живо се интересувам, дали има онлайн каталог като RealOEM(точка)com/ETK за BMW, където мога да въведа VIN-а на субаруто и да намеря номера на всяка една гайка и т.н. и след това да ги поръчам? Идеята ми е, че за другите коли, пак старички, си поръчвам много от частите по номер, но не зная при Субару как става? За пример, поръчвал съм буквално една гайка от Ауто Бавария и съм си я взимал след няколко дни. Много искам да открия и за Субару нещо подобно, че за двата дни от как купих Аутбек-а, направих приличен списък от дреболии, които искам да сменя. Голяма част ръждясали болтове и гайки :-? Много ме дразнят, особено тия над маската като вдигна капака. Зная, че сигурно няма да са евтини, но това е ясно.

Предполагам ако отида в Субару, ще могат да ми ги открият, ама ще е доста изнервящо за тях да ми търсят гайки, болтчета и платсмаси разни в каталози ROFL Затова предпочитам аз да си ги намеря, да направя списък с номерата и само да отида да ги поръчам. Или по-скоро да ги поръчам на някой колега от форума, който се занимава с това. Но не искам да им губя времето на тях. :beer:

Съб Дек 14, 2019 12:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 374
Автомобил: Forester SG9 2.5XT MT 2005
Телефон: 00000000
Рейтинг: 359
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Заповядай http://www.auto-parts.spb.ru/cat/su/su2.mycat , имаше го някъде и във Важна тема :good:
На същия принцип като риалОем-а е ,само групите са малко по - разбъркани :D
 3

Съб Дек 14, 2019 1:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Руският каталог е копие на http://opposedforces.com, с добавена търсачка по шаси, невинаги вярна обаче.

Съб Дек 14, 2019 1:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://epc.japancars.ru/subaru/
https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Subaru

Изпратено от моят LM-G710 с помощта на Tapatalk

Съб Дек 14, 2019 3:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 40
Автомобил: Outback 09 2.5AT EJ253, BMW 535d
Рейтинг: 113
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Благодаря на всички и особено за това, че не ме нахейтихте, че не съм намерил отговора :bow:
Сега видях другата тема. Станаха малко повече от 20 години, в които вися по форуми и т.н. и толкова аматьорско не бях се представял. Пробвах през търсачката и грам на погледнах важните теми. Явно тия няколко дни съм превъзбуден от покупката на нов за мен автомобил :D
Още веднъж благодаря :beer:

Съб Дек 14, 2019 4:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема