Привет,
Аз като нов Субару фен и като стар беемвист, живо се интересувам, дали има онлайн каталог като RealOEM(точка)com/ETK за BMW, където мога да въведа VIN-а на субаруто и да намеря номера на всяка една гайка и т.н. и след това да ги поръчам? Идеята ми е, че за другите коли, пак старички, си поръчвам много от частите по номер, но не зная при Субару как става? За пример, поръчвал съм буквално една гайка от Ауто Бавария и съм си я взимал след няколко дни. Много искам да открия и за Субару нещо подобно, че за двата дни от как купих Аутбек-а, направих приличен списък от дреболии, които искам да сменя. Голяма част ръждясали болтове и гайки

Много ме дразнят, особено тия над маската като вдигна капака. Зная, че сигурно няма да са евтини, но това е ясно.
Предполагам ако отида в Субару, ще могат да ми ги открият, ама ще е доста изнервящо за тях да ми търсят гайки, болтчета и платсмаси разни в каталози

Затова предпочитам аз да си ги намеря, да направя списък с номерата и само да отида да ги поръчам. Или по-скоро да ги поръчам на някой колега от форума, който се занимава с това. Но не искам да им губя времето на тях.