Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
Сгреших ли с марката Субару?
| Автор |
Съобщение |
|
edd2
Регистриран на: Пон Май 09, 2011 5:44 pm Постове: 144 Местоположение: Gabrovo
Автомобил: Легаси 2,0 D
Рейтинг: 46 
|

От няколко месеца съм щастлив собственик на дизелово Легаси.От скромните ми около 15000км,какви изводи си правя? -не е спортна кола,но доста добре набира скорост и я поддържа.Бих казал ,че има спортен дух -не е голяма лимузина,но има много добра возия/минавал съм 700-800км без до усетя умора/ -не е скъпа -не е грозна,даже много ми харесва като визия,а и вътре е много добре пипната. -не е джип,но е 4х4/то пък е уникално/ -прави се само в Япония ,което значи качество на много високо ниво. -приличен разход/имам наблюдение само на дизела-6.5л на 100км/ -според запознати поддръжката не е скъпа. -до колкото знам е на едно от първите места по сигурност В този автомобил мисля,че всеки може да отрие нещо за себе си. Според мен Субару е ПЕРФЕКТНИЯТ автомобил. Но не виждам много коли от тази марка.Зощо не е масово разпространена.С какво я превъзхождат Ауди,Bmv.WV.Опел и т.н./повечето само ми пречат по пътя/ Та се чудя аз ли съм тъп и сбърках марката или другите ,които се ориентират към други марки/ама тези са много повече от нас/
П.П Абе по.добре тъп, ама със Субару. Успех на всички колеги.
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 12:51 am |
|
|
|
valqk
|
Колега, объркал си форума.  Иди го пусни на ФВ или Алуди  Да видим какво ще ти кажат  Прекалено сме пристрастни. Ако не си го търкалял на сняг (въпреки, че при вас вече валя) ще разбереш защо няма какво да му мислиш (списъка е верен и според мен!)
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 1:35 am |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
По мои наблюдения, повечето хора си мислят, че да караш субару е скъпа работа. Повечето ми познати, като видяха аутбека и се започна - мале сега като се счупи какво ще правиш? Нямало части, скъпи били, много харчела, дървена била... Та май това е причината. Просто сме си изкривена нация. То и лексусите са малко на фона на бенцове и баварци у нас, ама това не пречи лексус да е най-продаван в премиум класа в световен мащаб. Та не се терзай, не си тъп, май си заобиколен от тъпаци в цялата псевдо държава. Нека си карат евтините за поддръжка аудита с предници от кашкавал за 2 бона и икономичните мерцедеси и бмв-та (две мои познати с 2.0 д е90 и е46 - 13/100 градско), пък ние ще ги дърпаме от преспите сле някоя и друга седмица с грозните скъпи японски машинки.
П. С. Избереш ли нещо, дето са го пипали малките жълти ръчички на япончетата, няма как да си сбъркал.
Карай си колата със здраве и удоволствие и си свиркай докато ги подминаваш като спрели зимата по завоите.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 1:37 am |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
|
ПО ДОБРЕ ТЪП НО ДА МЕ ЗАГЛЕЖДАТ СЪС ЗАВИСТ
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 10:14 am |
|
|
|
44mag
Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 2:08 pm Постове: 200 Местоположение: Варна
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
|
Абе аз и Ролс-Ройс не виждам много да ги карат... 
_________________ Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 10:30 am |
|
|
|
edd2
|
44mag написа: Абе аз и Ролс-Ройс не виждам много да ги карат...  Не всеки може да си го позволи финансово
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 11:09 am |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Преди три лета на морето съм спрял Москвича до бунгалото и си пия ракийката и минава едно семейство и децата подскачат и викат..тате..тате..това е Москвич ..виж..Бащата се подсмихва лекичко без да погледне колата и вика - рядка кола е..., не е като нашия кадет и самодоволно си намести шапката. Тази година на същото място се засякохме - аз пак си пия ракийката под смокинята, същите пак минават, ама по-същия начин реагират..тате..тате, това е Субару. Бащата намусен вика..айде..айде вървете, че много се задържахте.. та да не изгорите, че днес достатъчно се пекохме. Та редките коли будят интереса само на по-будните.
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 11:25 am |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
Yco написа: Преди три лета на морето съм спрял Москвича до бунгалото и си пия ракийката и минава едно семейство и децата подскачат и викат..тате..тате..това е Москвич ..виж..Бащата се подсмихва лекичко без да погледне колата и вика - рядка кола е..., не е като нашия кадет и самодоволно си намести шапката. Тази година на същото място се засякохме - аз пак си пия ракийката под смокинята, същите пак минават, ама по-същия начин реагират..тате..тате, това е Субару. Бащата намусен вика..айде..айде вървете, че много се задържахте.. та да не изгорите, че днес достатъчно се пекохме. Та редките коли будят интереса само на по-будните. МНОГО ЯКО МНЕНИЕ 
|
|
|
|
| Нед Ное 27, 2011 11:53 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 5:28 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
|
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛОШ ВКУС. Със SUBARU не си сбъркал
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 6:30 pm |
|
|
|
prizov
Регистриран на: Сря Апр 30, 2008 1:30 pm Постове: 411 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253     
|
|
Да колега, сгрешил си. Щом се колебаеш дори и за секунда, върни Субаруто и си вземи нещо от тези марки, които масово ти се пречкат по пътя. Ако не изпитваш удовлетворение от колата като цяло, ако не ти е удобна сдедалката напр., ако не си доволен от поведението на колата на пътя, ако те притеснява факта че някой Кайен през лятото ще те изпревари на магистралата - Субару не е твоята кола. Ако си дораснал до мъдростта , че идеални неща няма, но по-добре е да притежаваш тези, които се отплащат най-добре в сравнение с вложеното в тях - задръж си Субаруто и си го карай с кеф. На първо време не са очевидни преимуществата на колата; покарай година и от наблюденията си в страничните и задното огледала ще се убедиш във верността на максимата, че СУБАРУ е истинска кола. И че, рекламата на марката "Почувствай..." си говори за съвсем истинската ситуация. Поздрави
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 7:42 pm |
|
|
|
gy74
Регистриран на: Пет Апр 02, 2010 1:36 pm Постове: 674 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
|
Колега единствената грешка на собственик на Суби е и може да бъде единствено,че свикваш и се опознавате взаимно.Преоткрий себе си със СУБАРУ .Честно казано аз не бих сменил Суби,до последно ще се подържаме взаимно ,кой с каквото може!!!Чаках цели 15 години докато докопам Субито,че като го взех не знаех на кой свят съм.Не може да съдиш по приказките на знайни и незнайни разбирачи,има си шофьори и си има и карачи-не,,разберачи,,дето и гума не могат да сменят ама иначе много знаят и дрънкат.Че колега моя съвет е да не ти дреме, ако не те приказват-значи не си интересен. 
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 8:35 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
valqk написа: Колега, объркал си форума.  Иди го пусни на ФВ или Алуди  Да видим какво ще ти кажат  Прекалено сме пристрастни. Ако не си го търкалял на сняг (въпреки, че при вас вече валя) ще разбереш защо няма какво да му мислиш (списъка е верен и според мен!) валяка е прав тесвтвай с по горе посочените форуми,а събки има подпът и над път поне тука в варна станаха много (за което се радвам)
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 9:54 pm |
|
|
|
edd2
|

prizov написа: Да колега, сгрешил си. Щом се колебаеш дори и за секунда, върни Субаруто и си вземи нещо от тези марки, които масово ти се пречкат по пътя. Ако не изпитваш удовлетворение от колата като цяло, ако не ти е удобна сдедалката напр., ако не си доволен от поведението на колата на пътя, ако те притеснява факта че някой Кайен през лятото ще те изпревари на магистралата - Субару не е твоята кола. Ако си дораснал до мъдростта , че идеални неща няма, но по-добре е да притежаваш тези, които се отплащат най-добре в сравнение с вложеното в тях - задръж си Субаруто и си го карай с кеф. На първо време не са очевидни преимуществата на колата; покарай година и от наблюденията си в страничните и задното огледала ще се убедиш във верността на максимата, че СУБАРУ е истинска кола. И че, рекламата на марката "Почувствай..." си говори за съвсем истинската ситуация. Поздрави Мисля,че не сте ме разбрали правилно. Както съм написал в първият си пост, Субару за мен е идеалният автомобил и мисля, че уцелих дясятка с него.Просто се чудя ,защо не е масов автомобил.Според мен като цяло превъзхожда всички останали масови автомобили.
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 10:34 pm |
|
|
|
dif2
Регистриран на: Пет Дек 10, 2010 9:06 pm Постове: 65 Местоположение: varna
Автомобил: outback 2.5 2004
Рейтинг: 0
|
|
В тази връзка това някой гледал ли го е?http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY&feature=related
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 10:49 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
dif2 написа: В тази връзка това някой гледал ли го е?http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY&feature=related готино е,слагано май и преди
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 10:54 pm |
|
|
|
gy74
Регистриран на: Пет Апр 02, 2010 1:36 pm Постове: 674 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
|
|
Колега можеш да се замислиш от кога има Субару,къде се произвежда,и какъв пазарен дял е имал примерно преди 10на години за Европа ?
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 11:03 pm |
|
|
|
LordDread
Регистриран на: Съб Окт 29, 2011 9:55 pm Постове: 178 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2008 2.0 TD
Рейтинг: 22
|
И аз си мислех че са малко, до момента в който не се качих и аз на такова. Сега ги виждам много Е, поради факта че не струва нова 16 000 лв, като опел корса, е нормално да не са с тази честота, но има си ги... не е като да ги няма.
|
|
|
|
| Пон Ное 28, 2011 11:07 pm |
|
|
|
prizov
Регистриран на: Сря Апр 30, 2008 1:30 pm Постове: 411 Местоположение: София
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253     
|
|
Колега edd2,
Може би самият производител не си е поставил целта автомобилът да е масов, а за определена ниша купувачи. Виж поста на колегата gy74 по-горе. Нито цената за нов автомобил, нито специфичните му силни страни, са характерни за масов такъв. Например, откъм разход на гориво в градски условия не се вписва в икономичен масов клас. Цената за нов у нас определено е по-висока от част от немските, които визираш в първия си пост. Поддръжката е малко по-скъпа, макар и да е на по-голяма честота от тази на "масовите". Второто не всички го калкулират при вземането на решение за покупка. А иначе и аз се кефя като видя Субару на пътя. Сутрин, до работата паркирам в компанията на поне три на улицата; в квартала трайно забелязвам поне четири... Нека се множим. И да не ти пука, че сме по-малко от "гоуфовете". Важно е качеството и емоцията, която изпитваш при шофирането. Поздрави, ПР
|
|
|
|
| Вто Ное 29, 2011 8:02 pm |
|
|
|
Ba4oMisho
Регистриран на: Вто Дек 09, 2008 6:30 pm Постове: 124 Местоположение: Варна Рейтинг: 41
|
|
Всяка от по известните марки си има своите достойнства, Ауди, Мерцедес - комфорт, добра возия, БМВ - бегачки, френски и италиански коли- пълни с никому ненужни екстри... Субару е като сингъл малц уиски - Лагавулин, Лафрог, Талискър, Гленморанж, Ямазаки... Виждали ли сте ги по кварталните супермаркети, не сте, нали? Ако има тука истински ценители на шотландската напитка ще ме разберат, та така и с колите, как да обясня защо си продадох аудито и си взех Субару? Ами защото ми дава всичко от което се нуждая накуп!
_________________ SUBARU BOXER DIESEL SUBARU OUTBACK H6 3.0
|
|
16
|
|
| Вто Ное 29, 2011 9:30 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 2