Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр 1, 2  >
 Сгреших ли с марката Субару? 
Автор Съобщение

Постове: 144
Автомобил: Легаси 2,0 D
Рейтинг: 46
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
От няколко месеца съм щастлив собственик на дизелово Легаси.От скромните ми около 15000км,какви изводи си правя?
-не е спортна кола,но доста добре набира скорост и я поддържа.Бих казал ,че има спортен дух
-не е голяма лимузина,но има много добра возия/минавал съм 700-800км без до усетя умора/
-не е скъпа
-не е грозна,даже много ми харесва като визия,а и вътре е много добре пипната.
-не е джип,но е 4х4/то пък е уникално/
-прави се само в Япония ,което значи качество на много високо ниво.
-приличен разход/имам наблюдение само на дизела-6.5л на 100км/
-според запознати поддръжката не е скъпа.
-до колкото знам е на едно от първите места по сигурност
В този автомобил мисля,че всеки може да отрие нещо за себе си.
Според мен Субару е ПЕРФЕКТНИЯТ автомобил.
Но не виждам много коли от тази марка.Зощо не е масово разпространена.С какво я превъзхождат Ауди,Bmv.WV.Опел и т.н./повечето само ми пречат по пътя/
Та се чудя аз ли съм тъп и сбърках марката или другите ,които се ориентират към други марки/ама тези са много повече от нас/

П.П Абе по.добре тъп, ама със Субару.
Успех на всички колеги.

Нед Ное 27, 2011 12:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,
объркал си форума. :)
Иди го пусни на ФВ или Алуди :)
Да видим какво ще ти кажат :)
Прекалено сме пристрастни.
Ако не си го търкалял на сняг (въпреки, че при вас вече валя) ще разбереш защо няма какво да му мислиш :)
:beer01:
(списъка е верен и според мен!)

Нед Ное 27, 2011 1:35 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По мои наблюдения, повечето хора си мислят, че да караш субару е скъпа работа. Повечето ми познати, като видяха аутбека и се започна - мале сега като се счупи какво ще правиш? Нямало части, скъпи били, много харчела, дървена била... Та май това е причината. Просто сме си изкривена нация. То и лексусите са малко на фона на бенцове и баварци у нас, ама това не пречи лексус да е най-продаван в премиум класа в световен мащаб. Та не се терзай, не си тъп, май си заобиколен от тъпаци в цялата псевдо държава. Нека си карат евтините за поддръжка аудита с предници от кашкавал за 2 бона и икономичните мерцедеси и бмв-та (две мои познати с 2.0 д е90 и е46 - 13/100 градско), пък ние ще ги дърпаме от преспите сле някоя и друга седмица с грозните скъпи японски машинки.

П. С. Избереш ли нещо, дето са го пипали малките жълти ръчички на япончетата, няма как да си сбъркал.

Карай си колата със здраве и удоволствие и си свиркай докато ги подминаваш като спрели зимата по завоите.

Нед Ное 27, 2011 1:37 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ПО ДОБРЕ ТЪП НО ДА МЕ ЗАГЛЕЖДАТ СЪС ЗАВИСТ

Нед Ное 27, 2011 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 200
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Абе аз и Ролс-Ройс не виждам много да ги карат...
:smt139

Нед Ное 27, 2011 10:30 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Отговори с цитат
44mag написа:
Абе аз и Ролс-Ройс не виждам много да ги карат...
:smt139

Не всеки може да си го позволи финансово

Нед Ное 27, 2011 11:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Преди три лета на морето съм спрял Москвича до бунгалото и си пия ракийката и минава едно семейство и децата подскачат и викат..тате..тате..това е Москвич ..виж..Бащата се подсмихва лекичко без да погледне колата и вика - рядка кола е..., не е като нашия кадет и самодоволно си намести шапката.
Тази година на същото място се засякохме - аз пак си пия ракийката под смокинята, същите пак минават, ама по-същия начин реагират..тате..тате, това е Субару. Бащата намусен вика..айде..айде вървете, че много се задържахте.. та да не изгорите, че днес достатъчно се пекохме. :giggle:
Та редките коли будят интереса само на по-будните.

Нед Ное 27, 2011 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума

Постове: 875
Рейтинг: 60
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Yco написа:
Преди три лета на морето съм спрял Москвича до бунгалото и си пия ракийката и минава едно семейство и децата подскачат и викат..тате..тате..това е Москвич ..виж..Бащата се подсмихва лекичко без да погледне колата и вика - рядка кола е..., не е като нашия кадет и самодоволно си намести шапката.
Тази година на същото място се засякохме - аз пак си пия ракийката под смокинята, същите пак минават, ама по-същия начин реагират..тате..тате, това е Субару. Бащата намусен вика..айде..айде вървете, че много се задържахте.. та да не изгорите, че днес достатъчно се пекохме. :giggle:
Та редките коли будят интереса само на по-будните.

МНОГО ЯКО МНЕНИЕ =D> :smt023 :smt136

Нед Ное 27, 2011 11:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:smt023 \:D/ :smt136 въобще не си сгрешил ами не се води по акъла на разни къде не са запознати :sti:

Пон Ное 28, 2011 5:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 420
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛОШ ВКУС.
Със SUBARU не си сбъркал

Пон Ное 28, 2011 6:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 411
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да колега, сгрешил си. Щом се колебаеш дори и за секунда, върни Субаруто и си вземи нещо от тези марки, които масово ти се пречкат по пътя. Ако не изпитваш удовлетворение от колата като цяло, ако не ти е удобна сдедалката напр., ако не си доволен от поведението на колата на пътя, ако те притеснява факта че някой Кайен през лятото ще те изпревари на магистралата - Субару не е твоята кола.
Ако си дораснал до мъдростта , че идеални неща няма, но по-добре е да притежаваш тези, които се отплащат най-добре в сравнение с вложеното в тях - задръж си Субаруто и си го карай с кеф. На първо време не са очевидни преимуществата на колата; покарай година и от наблюденията си в страничните и задното огледала ще се убедиш във верността на максимата, че СУБАРУ е истинска кола. И че, рекламата на марката "Почувствай..." си говори за съвсем истинската ситуация.
Поздрави

Пон Ное 28, 2011 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колега единствената грешка на собственик на Суби е и може да бъде единствено,че свикваш и се опознавате взаимно.Преоткрий себе си със СУБАРУ .Честно казано аз не бих сменил Суби,до последно ще се подържаме взаимно ,кой с каквото може!!!Чаках цели 15 години докато докопам Субито,че като го взех не знаех на кой свят съм.Не може да съдиш по приказките на знайни и незнайни разбирачи,има си шофьори и си има и карачи-не,,разберачи,,дето и гума не могат да сменят ама иначе много знаят и дрънкат.Че колега моя съвет е да не ти дреме, ако не те приказват-значи не си интересен. :smt023

Пон Ное 28, 2011 8:35 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
valqk написа:
Колега,
объркал си форума. :)
Иди го пусни на ФВ или Алуди :)
Да видим какво ще ти кажат :)
Прекалено сме пристрастни.
Ако не си го търкалял на сняг (въпреки, че при вас вече валя) ще разбереш защо няма какво да му мислиш :)
:beer01:
(списъка е верен и според мен!)

валяка е прав тесвтвай с по горе посочените форуми,а събки има подпът и над път поне тука в варна станаха много (за което се радвам)

Пон Ное 28, 2011 9:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
prizov написа:
Да колега, сгрешил си. Щом се колебаеш дори и за секунда, върни Субаруто и си вземи нещо от тези марки, които масово ти се пречкат по пътя. Ако не изпитваш удовлетворение от колата като цяло, ако не ти е удобна сдедалката напр., ако не си доволен от поведението на колата на пътя, ако те притеснява факта че някой Кайен през лятото ще те изпревари на магистралата - Субару не е твоята кола.
Ако си дораснал до мъдростта , че идеални неща няма, но по-добре е да притежаваш тези, които се отплащат най-добре в сравнение с вложеното в тях - задръж си Субаруто и си го карай с кеф. На първо време не са очевидни преимуществата на колата; покарай година и от наблюденията си в страничните и задното огледала ще се убедиш във верността на максимата, че СУБАРУ е истинска кола. И че, рекламата на марката "Почувствай..." си говори за съвсем истинската ситуация.
Поздрави

Мисля,че не сте ме разбрали правилно.
Както съм написал в първият си пост, Субару за мен е идеалният автомобил и мисля, че уцелих дясятка с него.Просто се чудя ,защо не е масов автомобил.Според мен като цяло превъзхожда всички останали масови автомобили.

Пон Ное 28, 2011 10:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 65
Автомобил: outback 2.5 2004
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
В тази връзка това някой гледал ли го е?http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY&feature=related

Пон Ное 28, 2011 10:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
dif2 написа:
В тази връзка това някой гледал ли го е?http://www.youtube.com/watch?v=_ft0HcISjzY&feature=related

готино е,слагано май и преди

Пон Ное 28, 2011 10:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 674
Автомобил: Subaru impreza 2.0R,MY06
Телефон: 0897808143
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колега можеш да се замислиш от кога има Субару,къде се произвежда,и какъв пазарен дял е имал примерно преди 10на години за Европа ?

Пон Ное 28, 2011 11:03 pm
Върнете се в началото
Профил YIM

Постове: 178
Автомобил: Subaru Forester 2008 2.0 TD
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И аз си мислех че са малко, до момента в който не се качих и аз на такова. Сега ги виждам много :lol:
Е, поради факта че не струва нова 16 000 лв, като опел корса, е нормално да не са с тази честота, но има си ги... не е като да ги няма.

Пон Ное 28, 2011 11:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 411
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега edd2,

Може би самият производител не си е поставил целта автомобилът да е масов, а за определена ниша купувачи.
Виж поста на колегата gy74 по-горе. Нито цената за нов автомобил, нито специфичните му силни страни, са характерни за масов такъв. Например, откъм разход на гориво в градски условия не се вписва в икономичен масов клас.
Цената за нов у нас определено е по-висока от част от немските, които визираш в първия си пост. Поддръжката е малко по-скъпа, макар и да е на по-голяма честота от тази на "масовите". Второто не всички го калкулират при вземането на решение за покупка.
А иначе и аз се кефя като видя Субару на пътя. Сутрин, до работата паркирам в компанията на поне три на улицата; в квартала трайно забелязвам поне четири... Нека се множим.
И да не ти пука, че сме по-малко от "гоуфовете". Важно е качеството и емоцията, която изпитваш при шофирането.
Поздрави,
ПР

Вто Ное 29, 2011 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Всяка от по известните марки си има своите достойнства, Ауди, Мерцедес - комфорт, добра возия, БМВ - бегачки, френски и италиански коли- пълни с никому ненужни екстри... Субару е като сингъл малц уиски - Лагавулин, Лафрог, Талискър, Гленморанж, Ямазаки... Виждали ли сте ги по кварталните супермаркети, не сте, нали? Ако има тука истински ценители на шотландската напитка ще ме разберат, та така и с колите, как да обясня защо си продадох аудито и си взех Субару? Ами защото ми дава всичко от което се нуждая накуп!

Вто Ное 29, 2011 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >