|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Въпрос за ползване на малка резервна гума и теглене при АТ
| Автор |
Съобщение |
|
limona
Регистриран на: Вто Ное 24, 2009 2:55 pm Постове: 196 Местоположение: София Рейтинг: 6
|
|
Здравейте колеги! Имам два въпроса относно съпоставимост на гума и АТ. Пускам темата в основния форум,защото предполагам въпросите се отнасят за всички модели субару. 1.Ако при субару с АТ поставя бушон в гнездото FWD (мисля,че така е обозначено за изключване на задния мост),съответно автомобила става с един задвижващ мост-предния,мога ли при това положение да използвам резервна гума с различен размер от останалите три на кой да е от двата моста? 2.Може ли субару с АТ да се тегли с въже,т.е. без да е качен,който и да е от двата моста на репатрак?Ако може трябва ли да се спазват някакви особености при този вид теглене?
Благодаря и поздрави от мен!
_________________ limona
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 1:55 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Отзад не трябва да си с LSD. Предния винаги е отворен,та резервна гума можеш отпред да слагаш и без да си изключваш Задния мост. 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 3:46 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Имаше разни теми по въпроса, има и в ръководствата на потребителя, бяха пуснати сканирани извадки... може би не е зле да я събере някой и да се обобщи на едно място. Това, че е АТ кутията добре, но има два варианта - с и без диференциал, VTD. При варианта с диференциал бушона не може да изключи задния мост.
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 4:10 pm |
|
|
|
limona
Регистриран на: Вто Ное 24, 2009 2:55 pm Постове: 196 Местоположение: София Рейтинг: 6
|
|
В конкретния случай питам за legacy 2002 год. и не знам с какъв диференциал е! Ако ми отговорите ще бъда благодарен! Нека колегите,които имат информация по въпроса за различни модели се произнесат при желание.
_________________ limona
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 4:16 pm |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
|
Имаш ли VDC, значи имаш и VTD.
ПП: Препоръчвало се теглене до 40 км/ч.
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 5:21 pm |
|
|
|
limona
|
|
Ще бъда изключително благодарeн ако не Ви представлява трудност да ми поясните какво означава VDC и VTD!
_________________ limona
|
|
Последна промяна limona на Чет Фев 02, 2012 5:52 pm, променена общо 1 път
|
|
| Чет Фев 02, 2012 5:25 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
|
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Чет Фев 02, 2012 5:52 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|