Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
belovodski
Автомобил: без кола
Рейтинг: 11
|
|
Здравейте, мисля за купя едно такова колище и ще съм благодарен ако някой сподели мнения за количката! И какво да гледам при евентуална покупка? Поздрави!
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 12:23 pm |
|
|
|
steling
|
за вивиото колега, основно гледай да има купе ( ама наистина). Моторчетата са корави, лошото, че в тези години ги яде ръждата жестоко. Съмнявам се да намериш здрав екземпляр. Евентуално италианче, но там шанса да е само на предно предаване е голям. Задните амове преди бяха трудни за намиране като на джъстито - имаше ама по 200лв бройката  Двойното се включва с бутон, управлява се през вакууми, - провери на черен път дали включва и работи, тък като поради липсата на междинен диф горещо не се препоръчва да се кара на сухо. двойно само на сняг, и черни пътища.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 2:03 pm |
|
|
|
belovodski
|
|
Те като обяви има едно доста запазено изглежда с регистрация и видимо по снимки няма ръжди,иначе гледах на живо две гнилочи големи.
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 3:25 pm |
|
|
|
belovodski
|
|
| Чет Май 11, 2017 3:26 pm |
|
|
|
steling
|

belovodski написа: Те като обяви има едно доста запазено изглежда с регистрация и видимо по снимки няма ръжди,иначе гледах на живо две гнилочи големи.
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk това на 300% е с правени прагове  шагрето си личи, въпросът е кърпили са дупки по старите или са правили нови от ламарина. На моето джъсти му правих изцяло нови прагове и доста издържаха. Погледни го, но виж подкалника в захватите на амовете какво се случва, да не излязат през купето. Също вътрешните ръбове на калниците, там се вижда ако е правено или гнило. на заден десен калник до бронята също се вижда парче изгнило точно на ръба. Обикновено забравят да прикрият долните ръбове на вратите, и като затвориш вратата се затваря на два пъти  първо вътрешната и част, после и ламарината - чува се странно дрънчене ще го познаеш. Огледай и задния мост, че другото по се прави ама мост няма от къде да и намериш на тази кола. На десн ия тампон в моторния отсек се вижда подпухнало сякаш от ръжда, но огледай внимателно. Малко страдат и от синхронизатори на кутията  Покарай я и виж дали влизат нормално скоростите и дали не изплюва задната при рязко подаване на газ. Иначе хубава изглежда 
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 3:37 pm |
|
|
|
belovodski
|
|
То направо си се отказах а пък държат сериозни пари!
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 7:02 pm |
|
|
|
petko 69
|
belovodski написа: То направо си се отказах а пък държат сериозни пари!
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Колега знам , че не е Субару , но е пак джапан , вземи си един Нисан Микра к11 с 1,3 мотор и си перфект.Върви като 4х4 на сняг , гори малко , поддръжка никаква , части евтини , консумативи на цени Лада. Съвземи се , покарай Нисанчето , а като се съвземеш ти пожелавам поне ВРХ. 
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 7:44 pm |
|
|
|
belovodski
|
|
Е аз имам Аутбек Н6 02г но искам и една малка кола и точно за микрата съм се хванал,ама нещо това ме разконцентрира.
|
|
|
|
| Чет Май 11, 2017 11:08 pm |
|
|
|
belovodski
|
petko 69 написа: belovodski написа: То направо си се отказах а пък държат сериозни пари!
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Колега знам , че не е Субару , но е пак джапан , вземи си един Нисан Микра к11 с 1,3 мотор и си перфект.Върви като 4х4 на сняг , гори малко , поддръжка никаква , части евтини , консумативи на цени Лада. Съвземи се , покарай Нисанчето , а като се съвземеш ти пожелавам поне ВРХ. [emoji481] Кой мотор е по добре 1.3 или 1.0 Защото се загледах по 1.0? Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk
|
|
|
|
| Пет Май 12, 2017 8:19 am |
|
|
|
LGI
Регистриран на: Вто Фев 28, 2017 10:51 pm Постове: 112 Местоположение: София
Автомобил: Forester '99 125
Телефон: 0885580786
Рейтинг: 43
|
|
1.3!!! Разхода е един и същ, пък на 1.0, само където се мъчи повече...
|
|
|
|
| Пет Май 12, 2017 11:03 am |
|
|
|
steling
|
belovodski написа: Е аз имам Аутбек Н6 02г но искам и една малка кола и точно за микрата съм се хванал,ама нещо това ме разконцентрира.
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Колега наскоро тествах едно джъсти 2006г. Gx3, доста прилична количка, къса и висока с двойно предаване. Хвърли им едно око, в първите им години около 2003-2004 са на прилични пари
|
|
|
|
| Пет Май 12, 2017 2:40 pm |
|
|
|
tst
|
belovodski написа: Здравейте, мисля за купя едно такова колище и ще съм благодарен ако някой сподели мнения за количката! И какво да гледам при евентуална покупка? Поздрави!
Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Имам такова колега. Върши работата за която съм го взел и е доста непретенциозна количка (ако си случил) Единствения проблем е с намирането на части. Ако все още не си се отказал гледай задни амортисьори (не се намират) и окачване особено външни карета. Поздрави
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 6:03 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|