Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Субару на Руски паметник 
Автор Съобщение
черешката на форума
Аватар

Постове: 316
Автомобил: Субару Импреза '96
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Не знам дали сте забелязали, но на Руски паметник по което и време и в който и ден да минеш все ще видиш Субару. Аз съм на курсове там и за мен е царство, издирвам Субару Импреза 2008 синя, която всеки ден спира точно на Руски пред една кофа за боклук, задължително там.. :shock: вече имам сигурно 10 негови снимки, ако е колега от форума да си признае :P

Сря Апр 01, 2009 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Този със субаруто 2008-ма изобщо дали е чувал за субару форума?
Мен ми е интересно как хората си падат по една марка и хоп и си я взимат било то джип или лека кола.
Преди като е нямало форуми сигурно е било по - лесно.
Взимаш си един опел после като излезне новия му модел пак опел и така цял живот.
Аз като влезна в някой форум се зарибявам адски много и после резултата е налице.
Ивче изчакай го до колата някой път или му остави бележка може да е очарован и да се регне във форума :)

Чет Апр 30, 2009 9:29 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
черешката на форума
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Ааа, не ща :-D то може да е някоя залупена кака и да и е служебна кола примерно, виж ако беше СТИ щях доста да се постарая, за да се запозная със собственика :-D :-D :-D
Иначе то е ясно, че рекламата прави чудеса, определено влезеш ли във форум или в подобен сайт ще си купиш Субару 100 % , въпроса е като влезеш във форума на Митсубиши и форума на Нисан и Тойота и става качамак, особено като човек не е наясно.

Чет Апр 30, 2009 12:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 243
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Аз честно казано се зарибих по Субару преди около десетина години от една статия в някакво лъскаво списание.

Във този форум се регистрирах, когато получих сериозна възможност да си купя такъв автомобил.

Имам регистрация и във форума на Ситроен (жена ми много искаше Ситроен).

Е да ама аз Субару та Субару... и така след като намерих мечтаната марка (макар и на старо за сега), намерих и сродни души тук.

Така, че не бих казал "купих си Субару щото ме зарибиха във форума". :)

Чет Апр 30, 2009 3:26 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
черешката на форума
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Ама пак идва от рекламата, " лъскаво списание " 8) :D

Чет Апр 30, 2009 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 243
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ivche написа:
Ама пак идва от рекламата, " лъскаво списание " 8) :D
:-D
Бяха описали много добре как японците си породават със всички екстри серийно, колко е стабилно окачването и т.н. (щом още си спомням трябва да съм бил много впечатлен :shock: )

Чет Апр 30, 2009 5:49 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
черешката на форума
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например)

Чет Апр 30, 2009 6:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ivche написа:
Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например)
иве, всъщност си адски права. примерно двигателното на субару е наредено като аптека, всяко нещо на мястото си, мислено е много време. при много автомобили след първоначалната концепция са правили добавки, и просто си личи как е насаждано - и по едно време като се сложат разни климатици и абс-и и става ад. при субару всичко е прецизно наредено, без значение дали е 1.6, трилитров или бигачков двигател. дори при наблъсканите с екстри модели всичко е внимателно подредено. в това отношение субару няма никаква конкуренция, много мислена кола е.

двигателят и кутията са закрепени само с 4 болта, напълно достатъчни. но после заради изисквания на пазара добавят още 4, макар че не са нужни. цялата инсталация е на три букси - откачаш ги и вадиш двигателя. на повечето автомобили трябва да разплетеш един километър кабеляк и букси докато оголиш мотора.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Чет Апр 30, 2009 9:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
agent dust написа:
Ivche написа:
иве, всъщност си адски права. примерно двигателното на субару е наредено като аптека, всяко нещо на мястото си, мислено е много време. при много автомобили след първоначалната концепция са правили добавки, и просто си личи как е насаждано - и по едно време като се сложат разни климатици и абс-и и става ад. при субару всичко е прецизно наредено, без значение дали е 1.6, трилитров или бигачков двигател. дори при наблъсканите с екстри модели всичко е внимателно подредено. в това отношение субару няма никаква конкуренция, много мислена кола е.

двигателят и кутията са закрепени само с 4 болта, напълно достатъчни. но после заради изисквания на пазара добавят още 4, макар че не са нужни. цялата инсталация е на три букси - откачаш ги и вадиш двигателя. на повечето автомобили трябва да разплетеш един километър кабеляк и букси докато оголиш мотора.

Прави сте има голяма разлика във доста неща при различните марки.

Съб Май 02, 2009 1:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
agent dust написа:
Ivche написа:

Краси ,
като ти прочетох поста, т'ва Субару ще дойде няква готина колица :-D :-D

Съб Май 02, 2009 7:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Аз ако ви кажа как се заребих по Субару ще ме оплюете вероятно ама да си кажа.
Карах Фиат Пунто ГТ 1.4 турбо преди година и зимата в големия сняг трябваше да ходя до Княжево на гости. И се изкачвам по един супер стръмен наклон със сняг и лед отдолу и по средата на наклона колата спря и почна да боксува. Видях на огледалото , че отзад идва някаква кола и реших да и направя път като примерен водач. Пуснах колата назад и настрани и влезнах в големия сняг с намерения да пропусна човека с колата отзад.
Колата която ме изпревари беше Субару Импреза комби не си спомням цвета вече. Тогава си казах мамицата ти и Фиат ще си купувам Импреза.
После отривахме половин час трима човека фиата.
И те така сега си имам 2 импрези и двете комбита :) Дано тая зима не ме изпревари нещо друго.

Съб Май 02, 2009 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
1040 написа:
Карах Фиат Пунто ГТ 1.4 турбо преди година и зимата в големия сняг трябваше да ходя до Княжево на гости. И се изкачвам по един супер стръмен наклон със сняг и лед отдолу и по средата на наклона колата спря и почна да боксува. Видях на огледалото , че отзад идва някаква кола и реших да и направя път като примерен водач. Пуснах колата назад и настрани и влезнах в големия сняг с намерения да пропусна човека с колата отзад.
Колата която ме изпревари беше Субару Импреза комби не си спомням цвета вече. Тогава си казах мамицата ти и Фиат ще си купувам Импреза.
И те така сега си имам 2 импрези и двете комбита :) Дано тая зима не ме изпревари нещо друго.

кажи какви са красавиците де(ипрезките) :-D

Съб Май 02, 2009 4:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Отговори с цитат
Пост 
mitoko написа:
1040 написа:

кажи какви са красавиците де(ипрезките) :-D

Ми к'ви еднакви( ГЦ8) само едната дето е турбо другата Н/А :-D :-D :-D

Съб Май 02, 2009 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема