Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Ivche
черешката на форума
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:40 pm Постове: 316 Местоположение: София
Автомобил: Субару Импреза '96
Рейтинг: 30
|
Не знам дали сте забелязали, но на Руски паметник по което и време и в който и ден да минеш все ще видиш Субару. Аз съм на курсове там и за мен е царство, издирвам Субару Импреза 2008 синя, която всеки ден спира точно на Руски пред една кофа за боклук, задължително там..  вече имам сигурно 10 негови снимки, ако е колега от форума да си признае 
|
|
|
|
| Сря Апр 01, 2009 11:13 pm |
|
|
|
1040
|
Този със субаруто 2008-ма изобщо дали е чувал за субару форума?
Мен ми е интересно как хората си падат по една марка и хоп и си я взимат било то джип или лека кола.
Преди като е нямало форуми сигурно е било по - лесно.
Взимаш си един опел после като излезне новия му модел пак опел и така цял живот.
Аз като влезна в някой форум се зарибявам адски много и после резултата е налице.
Ивче изчакай го до колата някой път или му остави бележка може да е очарован и да се регне във форума 
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 9:29 am |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
Ааа, не ща  то може да е някоя залупена кака и да и е служебна кола примерно, виж ако беше СТИ щях доста да се постарая, за да се запозная със собственика
Иначе то е ясно, че рекламата прави чудеса, определено влезеш ли във форум или в подобен сайт ще си купиш Субару 100 % , въпроса е като влезеш във форума на Митсубиши и форума на Нисан и Тойота и става качамак, особено като човек не е наясно.
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 12:21 pm |
|
|
|
KOMAPA
Регистриран на: Чет Окт 09, 2008 7:50 am Постове: 243 Местоположение: София / Люлин 2 Рейтинг: 0
|
Аз честно казано се зарибих по Субару преди около десетина години от една статия в някакво лъскаво списание.
Във този форум се регистрирах, когато получих сериозна възможност да си купя такъв автомобил.
Имам регистрация и във форума на Ситроен (жена ми много искаше Ситроен).
Е да ама аз Субару та Субару... и така след като намерих мечтаната марка (макар и на старо за сега), намерих и сродни души тук.
Така, че не бих казал "купих си Субару щото ме зарибиха във форума". 
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 3:26 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
Ама пак идва от рекламата, " лъскаво списание " 
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 4:33 pm |
|
|
|
KOMAPA
Регистриран на: Чет Окт 09, 2008 7:50 am Постове: 243 Местоположение: София / Люлин 2 Рейтинг: 0
|
Ivche написа: Ама пак идва от рекламата, " лъскаво списание " 
Бяха описали много добре как японците си породават със всички екстри серийно, колко е стабилно окачването и т.н. (щом още си спомням трябва да съм бил много впечатлен  )
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 5:49 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
|
|
Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например)
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 6:16 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|

Ivche написа: Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например) иве, всъщност си адски права. примерно двигателното на субару е наредено като аптека, всяко нещо на мястото си, мислено е много време. при много автомобили след първоначалната концепция са правили добавки, и просто си личи как е насаждано - и по едно време като се сложат разни климатици и абс-и и става ад. при субару всичко е прецизно наредено, без значение дали е 1.6, трилитров или бигачков двигател. дори при наблъсканите с екстри модели всичко е внимателно подредено. в това отношение субару няма никаква конкуренция, много мислена кола е.
двигателят и кутията са закрепени само с 4 болта, напълно достатъчни. но после заради изисквания на пазара добавят още 4, макар че не са нужни. цялата инсталация е на три букси - откачаш ги и вадиш двигателя. на повечето автомобили трябва да разплетеш един километър кабеляк и букси докато оголиш мотора.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Чет Апр 30, 2009 9:03 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|

agent dust написа: Ivche написа: Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например) иве, всъщност си адски права. примерно двигателното на субару е наредено като аптека, всяко нещо на мястото си, мислено е много време. при много автомобили след първоначалната концепция са правили добавки, и просто си личи как е насаждано - и по едно време като се сложат разни климатици и абс-и и става ад. при субару всичко е прецизно наредено, без значение дали е 1.6, трилитров или бигачков двигател. дори при наблъсканите с екстри модели всичко е внимателно подредено. в това отношение субару няма никаква конкуренция, много мислена кола е. двигателят и кутията са закрепени само с 4 болта, напълно достатъчни. но после заради изисквания на пазара добавят още 4, макар че не са нужни. цялата инсталация е на три букси - откачаш ги и вадиш двигателя. на повечето автомобили трябва да разплетеш един километър кабеляк и букси докато оголиш мотора.
Прави сте има голяма разлика във доста неща при различните марки.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 1:26 am |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|

agent dust написа: Ivche написа: Това е автомобил, в който може да има един болт вместо стандартни 3 на дадено място, но този болт ще е под специален ъгъл, със специална резба и със специален замисъл! Веднъж качиш ли се на такава кола, няма начин след това да си купиш Ситроен (например) иве, всъщност си адски права. примерно двигателното на субару е наредено като аптека, всяко нещо на мястото си, мислено е много време. при много автомобили след първоначалната концепция са правили добавки, и просто си личи как е насаждано - и по едно време като се сложат разни климатици и абс-и и става ад. при субару всичко е прецизно наредено, без значение дали е 1.6, трилитров или бигачков двигател. дори при наблъсканите с екстри модели всичко е внимателно подредено. в това отношение субару няма никаква конкуренция, много мислена кола е. двигателят и кутията са закрепени само с 4 болта, напълно достатъчни. но после заради изисквания на пазара добавят още 4, макар че не са нужни. цялата инсталация е на три букси - откачаш ги и вадиш двигателя. на повечето автомобили трябва да разплетеш един километър кабеляк и букси докато оголиш мотора.
Краси ,
като ти прочетох поста, т'ва Субару ще дойде няква готина колица 
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 7:56 am |
|
|
|
1040
|
Аз ако ви кажа как се заребих по Субару ще ме оплюете вероятно ама да си кажа.
Карах Фиат Пунто ГТ 1.4 турбо преди година и зимата в големия сняг трябваше да ходя до Княжево на гости. И се изкачвам по един супер стръмен наклон със сняг и лед отдолу и по средата на наклона колата спря и почна да боксува. Видях на огледалото , че отзад идва някаква кола и реших да и направя път като примерен водач. Пуснах колата назад и настрани и влезнах в големия сняг с намерения да пропусна човека с колата отзад.
Колата която ме изпревари беше Субару Импреза комби не си спомням цвета вече. Тогава си казах мамицата ти и Фиат ще си купувам Импреза.
После отривахме половин час трима човека фиата.
И те така сега си имам 2 импрези и двете комбита  Дано тая зима не ме изпревари нещо друго.
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 3:23 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
1040 написа: Аз ако ви кажа как се заребих по Субару ще ме оплюете вероятно ама да си кажа. Карах Фиат Пунто ГТ 1.4 турбо преди година и зимата в големия сняг трябваше да ходя до Княжево на гости. И се изкачвам по един супер стръмен наклон със сняг и лед отдолу и по средата на наклона колата спря и почна да боксува. Видях на огледалото , че отзад идва някаква кола и реших да и направя път като примерен водач. Пуснах колата назад и настрани и влезнах в големия сняг с намерения да пропусна човека с колата отзад. Колата която ме изпревари беше Субару Импреза комби не си спомням цвета вече. Тогава си казах мамицата ти и Фиат ще си купувам Импреза. После отривахме половин час трима човека фиата. И те така сега си имам 2 импрези и двете комбита  Дано тая зима не ме изпревари нещо друго.
кажи какви са красавиците де(ипрезките) 
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 4:42 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
mitoko написа: 1040 написа: Аз ако ви кажа как се заребих по Субару ще ме оплюете вероятно ама да си кажа. Карах Фиат Пунто ГТ 1.4 турбо преди година и зимата в големия сняг трябваше да ходя до Княжево на гости. И се изкачвам по един супер стръмен наклон със сняг и лед отдолу и по средата на наклона колата спря и почна да боксува. Видях на огледалото , че отзад идва някаква кола и реших да и направя път като примерен водач. Пуснах колата назад и настрани и влезнах в големия сняг с намерения да пропусна човека с колата отзад. Колата която ме изпревари беше Субару Импреза комби не си спомням цвета вече. Тогава си казах мамицата ти и Фиат ще си купувам Импреза. После отривахме половин час трима човека фиата. И те така сега си имам 2 импрези и двете комбита  Дано тая зима не ме изпревари нещо друго. кажи какви са красавиците де(ипрезките) 
Ми к'ви еднакви( ГЦ8) само едната дето е турбо другата Н/А 
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2009 9:35 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1