Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Съвет за покупка на нов автомобил 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!

търся употребявана кола и съм се ориентирал към Субару Аутбек или Легаси Аутбек, около 2004г. /като цяло съм фен на марката отдавна, а и горещо ми я препоръчват от няколко места :)/.

Изчетох голяма част от темите във форума, но не можах да намеря еднозначен отговор на въпроса, дали човек може да се довери на официалните дилъри в БГ по отношение на сервизната история на предлаганите от тях автомобили. За софийския дилър поне нещата стават ясни от първото влизане във форума :)

Тъй като не разбирам достатъчно от Субару, а и нямам доверие на "горублянските" автокъщи, бих предпочел да взема употребявана кола от официален представител, по възможност с някаква гаранция. Наясно съм, че цената при официалните се качва автоматично с 25 процента спрямо автомобил със същите качества от частно лице, но за второто трябва да разбираш.

За съжаление не разполагам с достатъчно време за търсене и пътуване до там, иначе бих взел кола от Германия.

Ще се радвам, ако някой може да ме насочи към читав оторизиран вносител или сервиз.

Благодаря предварително!

Нед Сеп 08, 2013 9:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 773
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не си чел внимателно ;) виж тук: viewtopic.php?f=1&t=14858

Нед Сеп 08, 2013 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мерси много!

Бях видял тоя пост, ама реших, че става дума само за Форестъри...

Ще видим само дали ще мога да изчакам до Коледа!:)

Поздрави

Пон Сеп 09, 2013 10:38 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема