Здравейте!
търся употребявана кола и съм се ориентирал към Субару Аутбек или Легаси Аутбек, около 2004г. /като цяло съм фен на марката отдавна, а и горещо ми я препоръчват от няколко места

/.
Изчетох голяма част от темите във форума, но не можах да намеря еднозначен отговор на въпроса, дали човек може да се довери на официалните дилъри в БГ по отношение на сервизната история на предлаганите от тях автомобили. За софийския дилър поне нещата стават ясни от първото влизане във форума
Тъй като не разбирам достатъчно от Субару, а и нямам доверие на "горублянските" автокъщи, бих предпочел да взема употребявана кола от официален представител, по възможност с някаква гаранция. Наясно съм, че цената при официалните се качва автоматично с 25 процента спрямо автомобил със същите качества от частно лице, но за второто трябва да разбираш.
За съжаление не разполагам с достатъчно време за търсене и пътуване до там, иначе бих взел кола от Германия.
Ще се радвам, ако някой може да ме насочи към читав оторизиран вносител или сервиз.
Благодаря предварително!