Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Ремонти Подобрения Цени 
Автор Съобщение

Постове: 76
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Тъй като в последно време има нарастващ интерес :D (така да се каже) към марката, предлагам тази тема. Като идеята е да се пише кой какво е сменял по автомобила си, цени на части, къде, да речем колко километри има навъртяни на колата в негови ръце и т.н.

Мисля, че ще е полезно както за "новобранците" (да не се обиди някой) така и за някои от утвърдените, ще могат да съпоставят съотвено цени на някои части и кунсумативи.

п.п. Аз все още не съм със Субару, но не съм се отказал; кризата нещо ни натиска #-o и гледам да не се вкарвам в преразходи, че не се знае какво се задава.

п.п. Ако смятате, че мястото ня темата не е за тоя раздел може да я преместите разбира се :). Чудех се в раздела за сервизите или тук да е :!: ? :?:

Съб Яну 30, 2010 5:28 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 90
Автомобил: SUBARU Impreza 2.0 115 HP
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
има един колега във форума мимо13,който предлага оригинални части и е написал в темата си доста от основните цени(ангренажен комплект,ходова част,амбриаж),който има мерак може да си сверява часовника там,аз съм доволен от цените до сега,остава само и частите да изкарат колкото трябва и вс. е ок,за майстор ползвам един който заради мен се "научи" да прави "прогонки" на Субару и за сега се справя доста добре,за по-специлизиран ремонт още не ми се е налагало,дано и не ми се налага.Понеже присъствам на всяка прогонка(сервизиране),на моята Импреза окачването й не е нищо специално за всеки който "чува петела"(споменавам него защото само него съм подменял,за друго още не ми се е налагало),но като всяко нещо си има и тънкости,аз съм просто един любител и мнението ми не е миродавно,споделям го за "новобранците" дето още се чудят да си купуват ли тази марка,ще замълча,аз за мен съм направил правилния избор,но всеки си решава сам,вярно малко по-скъпи са частите но пък по-рядко се купуват и комплексно плюс удовоствието от шофиране и възможностите на всеки един модел на марката за мен лично води пред останалите алтернативи,но вкус и цвет-тавариш нет,успех на всички колеги и да се радват на зимата :D :D :D ,тя тепърва започва

Съб Яну 30, 2010 6:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 769
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Абе хора , никой нищо ли не подобрява сам по субито си? То всеки може с пари , стига да ги има , такава хубава тема , а никакво внимание към нея . Ето какво дребно подобрение си направих аз по мойта колица без нито един лев . \:D/
Кората заотзад е от Нисан Патфаиндър , заспа идеално отзад , хванах я с видии като преди това орязах оригиналните щипки отдолу . :smt134 :smt023

Прикачени файлове:
DSC04647.jpg
DSC04647.jpg [ 511.23 KiB | Прегледано 500 пъти ]
DSC04646.jpg
DSC04646.jpg [ 574.76 KiB | Прегледано 500 пъти ]
DSC04645.jpg
DSC04645.jpg [ 496.67 KiB | Прегледано 500 пъти ]

Сря Мар 16, 2011 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Супер идея, аз мислех да ползвам срязана авто гума. Иначе по мойта кола съм направил доста модификации и подобрения. Последно си сложих задните пружини отпред а отзад сложих от Ауди 90 срязани с 2/3 оборот и си "изкърпих" половината купе отдолу, подкалници и т.н. с фибростъкло и отвътре и отвън. Сега се повдигна леко и е мноо стабилна в завоите, мноо съм доволен.
Прикачени файлове:
Picture 2812s.jpg
Picture 2812s.jpg [ 84.57 KiB | Прегледано 481 пъти ]

Прикачени файлове:
Picture 2869s.jpg
Picture 2869s.jpg [ 102.47 KiB | Прегледано 481 пъти ]

Прикачени файлове:
Picture 2868s.jpg
Picture 2868s.jpg [ 82.46 KiB | Прегледано 481 пъти ]

Сря Мар 16, 2011 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил