Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Съвет относно газов инжекцион CARGAS 170kw. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 414
Автомобил: SUBARU Legacy 2.2 GX, Outback H6
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги. Възнамерявам да сложа въпросната АГУ на Субито обаче имам опасения относно настоиката и поставнето. Ще ми се да я поставя в сервиз където са поставяли вече такава и също да получа съвет дали си заслужава. Какви рискове крие и какво да очаквам като разход, евентуални проблеми. Уредбата е втора ръка, свалена е от Мазда. Понеже колата ми е старичка не искам да инвестирам много в нея. Очаквам вашите мнения и съвети. Колкото по-скоро толкоз по-добре защото зимата иде... Пояснявам че колата е тази от снимката (автоматик). Вече говорих с колега на Митака и той не можа да ми отговори дали Митака би се наел понеже не бил там но ще му звъня в понеделник пак. Дайте съвет в кой сервиз още мога да отида, отзиви, мнения... :) Дали автоматика би дал голям разход или липса на мощност. От изчетенето на всичко по въпроса което намерих във форума останах с впечатлението, че не пречи но все пак предавките са по-дълги...
Ами това е за сега, ако се сетя още нещо ще дописвам но за сега това е, благодаря ви предварително, колеги и поздрави от мен.

Чет Сеп 15, 2011 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
100% се обърни към http://www.sofgas.com/,но мой съвет е да се напънеш за Bardolini...Cargas има негатива че впръсква едновременно с 4-те дюзи...което вдига разхода(според мен)карам с такъв(CARGAS) вече 40 000км...надежден е но сега искам по-горен клас...

Сам преценяваш,успех :smt023

Чет Сеп 15, 2011 10:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема