Здравейте, колеги. Възнамерявам да сложа въпросната АГУ на Субито обаче имам опасения относно настоиката и поставнето. Ще ми се да я поставя в сервиз където са поставяли вече такава и също да получа съвет дали си заслужава. Какви рискове крие и какво да очаквам като разход, евентуални проблеми. Уредбата е втора ръка, свалена е от Мазда. Понеже колата ми е старичка не искам да инвестирам много в нея. Очаквам вашите мнения и съвети. Колкото по-скоро толкоз по-добре защото зимата иде... Пояснявам че колата е тази от снимката (автоматик). Вече говорих с колега на Митака и той не можа да ми отговори дали Митака би се наел понеже не бил там но ще му звъня в понеделник пак. Дайте съвет в кой сервиз още мога да отида, отзиви, мнения...

Дали автоматика би дал голям разход или липса на мощност. От изчетенето на всичко по въпроса което намерих във форума останах с впечатлението, че не пречи но все пак предавките са по-дълги...
Ами това е за сега, ако се сетя още нещо ще дописвам но за сега това е, благодаря ви предварително, колеги и поздрави от мен.