Отговори на тема
 Важно питане за Tribeca 
Автор Съобщение

Постове: 35
Автомобил: TRIBECA
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пичове, реших да взема Tribeca от USA ,но отидох и в представителството тук. Та господата ми обясниха ,че между USA и ЕU имало 46 различни детайла, естествено пв полза на ЕU. Но най-лошото било че в USA версий нямало охлаждане на скоростната кутия, затова тук в задрустванията гърмяли като С4 :( , та аджеда там толкова ли са по-тъпи от нас или задръстванията са нещо невиждано там. То разликата в цената (20 000) не е чак толкова голяма ,но защо пък да ги даваш в краина сметка.
Моля, Ви отворете ми очичките за всичко с таз кола!

Последна промяна simspsi на Съб Ное 15, 2008 12:48 pm, променена общо 1 път

Съб Ное 15, 2008 10:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 33
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
ТРИБЕКА се произвежда в Америка основно за техния пазар ,в Европа се продават мн по малко бройки за да се занимава някой да променя нещо.
За резервните части разликата е в номерата не в частите ,например въздушния филтър е един и същ но с различни номера Субару САЩ имат различно номериране на частите ,другите разлики са мили и фаренхайт също и радиото няма нечетни станции има датчици за налягането в гумите
Аз тази седмица лекувах една САЩ трибека сега върви много добре.

Съб Ное 15, 2008 10:57 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Това за охлаждането не го вярвам. На мен досега Аутбека да ми беше прегрял поне 100 пъти в София.

Съб Ное 15, 2008 8:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Всички имат охлаждане от радиатора. Може да се постави допълнителен радиатор , само за скоростната кутия, прим. B&M предлагат такива за Субару-всички модели, струва около 60-70$, някой го слагат ако използват колата много оф-роуд или теглят нещо.

Сря Дек 15, 2010 6:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нещо несериозно звучи - ми то в САЩ да не би да няма задръствания!?

Чет Дек 16, 2010 1:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ми то маи повечето тук са американки :smt023 Искат от представителството да си лапнат комисионната маи?

Чет Дек 16, 2010 7:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
simspsi написа:
Пичове, реших да взема Tribeca от USA ,но отидох и в представителството тук. Та господата ми обясниха ,че между USA и ЕU имало 46 различни детайла, естествено пв полза на ЕU. Но най-лошото било че в USA версий нямало охлаждане на скоростната кутия, затова тук в задрустванията гърмяли като С4 :( , та аджеда там толкова ли са по-тъпи от нас или задръстванията са нещо невиждано там. То разликата в цената (20 000) не е чак толкова голяма ,но защо пък да ги даваш в краина сметка.

Малко са те сапунисали според мен. Направи запитване и в Нептун Ауто, там цените са също добри и са европейски изпълнения моделите.
20 000 не са малко на фона на 100 000. Това си една качествена екскурзия до Малдивите с манекенски кортеж :smt082

Пет Дек 17, 2010 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Отговори с цитат
Темата е доста стара...

Пет Дек 17, 2010 5:05 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 21
Нов фен
Отговори с цитат
simspsi написа:

Зимай по евтиното, кво ти пука...

Пет Дек 17, 2010 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1414
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
BAlexandrov написа:
Темата е доста стара...

:smt082 :smt082 :lol: :smt129 и ние пишем и умуваме :smt131

Пет Дек 17, 2010 7:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема