| Автор |
Съобщение |
|
simspsi
Регистриран на: Съб Ное 15, 2008 9:52 am Постове: 35 Местоположение: SOFIA
Автомобил: TRIBECA
Рейтинг: 0
|
Пичове, реших да взема Tribeca от USA ,но отидох и в представителството тук. Та господата ми обясниха ,че между USA и ЕU имало 46 различни детайла, естествено пв полза на ЕU. Но най-лошото било че в USA версий нямало охлаждане на скоростната кутия, затова тук в задрустванията гърмяли като С4  , та аджеда там толкова ли са по-тъпи от нас или задръстванията са нещо невиждано там. То разликата в цената (20 000) не е чак толкова голяма ,но защо пък да ги даваш в краина сметка.
Моля, Ви отворете ми очичките за всичко с таз кола!
|
|
Последна промяна simspsi на Съб Ное 15, 2008 12:48 pm, променена общо 1 път
|
|
| Съб Ное 15, 2008 10:14 am |
|
|
|
mcankov
Регистриран на: Сря Дек 26, 2007 1:43 am Постове: 33 Местоположение: GABROVO Рейтинг: 13
|
|
ТРИБЕКА се произвежда в Америка основно за техния пазар ,в Европа се продават мн по малко бройки за да се занимава някой да променя нещо.
За резервните части разликата е в номерата не в частите ,например въздушния филтър е един и същ но с различни номера Субару САЩ имат различно номериране на частите ,другите разлики са мили и фаренхайт също и радиото няма нечетни станции има датчици за налягането в гумите
Аз тази седмица лекувах една САЩ трибека сега върви много добре.
_________________ SUBARU IMPREZA G12 2.0 RS
|
|
13
|
|
| Съб Ное 15, 2008 10:57 am |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Това за охлаждането не го вярвам. На мен досега Аутбека да ми беше прегрял поне 100 пъти в София.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Съб Ное 15, 2008 8:51 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
Всички имат охлаждане от радиатора. Може да се постави допълнителен радиатор , само за скоростната кутия, прим. B&M предлагат такива за Субару-всички модели, струва около 60-70$, някой го слагат ако използват колата много оф-роуд или теглят нещо.
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 6:26 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|
|
Нещо несериозно звучи - ми то в САЩ да не би да няма задръствания!?
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 1:43 am |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
Ми то маи повечето тук са американки  Искат от представителството да си лапнат комисионната маи?
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Чет Дек 16, 2010 7:23 am |
|
|
|
Vmax
|
simspsi написа: Пичове, реших да взема Tribeca от USA ,но отидох и в представителството тук. Та господата ми обясниха ,че между USA и ЕU имало 46 различни детайла, естествено пв полза на ЕU. Но най-лошото било че в USA версий нямало охлаждане на скоростната кутия, затова тук в задрустванията гърмяли като С4  , та аджеда там толкова ли са по-тъпи от нас или задръстванията са нещо невиждано там. То разликата в цената (20 000) не е чак толкова голяма ,но защо пък да ги даваш в краина сметка. Моля, Ви отворете ми очичките за всичко с таз кола! Малко са те сапунисали според мен. Направи запитване и в Нептун Ауто, там цените са също добри и са европейски изпълнения моделите. 20 000 не са малко на фона на 100 000. Това си една качествена екскурзия до Малдивите с манекенски кортеж 
|
|
|
|
| Пет Дек 17, 2010 4:33 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
| Пет Дек 17, 2010 5:05 pm |
|
|
|
Renegade
Регистриран на: Пет Дек 17, 2010 1:59 pm Постове: 21 Местоположение: F U Рейтинг: 0
|
simspsi написа: Пичове, реших да взема Tribeca от USA ,но отидох и в представителството тук. Та господата ми обясниха ,че между USA и ЕU имало 46 различни детайла, естествено пв полза на ЕU. Но най-лошото било че в USA версий нямало охлаждане на скоростната кутия, затова тук в задрустванията гърмяли като С4  , та аджеда там толкова ли са по-тъпи от нас или задръстванията са нещо невиждано там. То разликата в цената (20 000) не е чак толкова голяма ,но защо пък да ги даваш в краина сметка. Моля, Ви отворете ми очичките за всичко с таз кола! Зимай по евтиното, кво ти пука...
_________________ Совите не са това, което са!!!
|
|
|
|
| Пет Дек 17, 2010 7:00 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225