|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Някой да е гледал тази Трибека?
| Автор |
Съобщение |
|
Gangster
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 27
|
|
Колега няколко уточнения,
Първо не че имам нещо против хюндай но и аз пробвах 2-та автомобила и то като чисто нови и имаше драстична разлика не знам как ще е след 50-80 хил. км. по нашите пътища.
Второ бих казал, че разликата между возията на Форестър и Трибека също има, за динамика да не говорим.
Трето цена от 40 000 лв. за 2006 старата трибека е безумна в момента.
Можеш да намериш американска от вън с транспорт до бг, без ДДС за цена до 30 000лв.
А относно ДДС-то нали знаеш че не можеш да ползваш горивото за разход и да му ползваш ДДС-то защото е бензин. И мойта е 7-местна но предпочетох да е на физически лице. Консултирай се със счетоводителя си.
А ако се притесняваш от разхода на гориво тогава по добре скачай на форестър 2009г. с кожа има за по 30 000 лв. на по 10 000 км. от вън.
Ако искаш инфо пиши на лични съобщения.
|
|
|
|
| Вто Дек 07, 2010 8:44 pm |
|
|
|
Strunz
Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 3:14 pm Постове: 14 Местоположение: Варна
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 0
|
Gangster написа: Колега няколко уточнения,
Първо не че имам нещо против хюндай но и аз пробвах 2-та автомобила и то като чисто нови и имаше драстична разлика не знам как ще е след 50-80 хил. км. по нашите пътища.
Второ бих казал, че разликата между возията на Форестър и Трибека също има, за динамика да не говорим.
Трето цена от 40 000 лв. за 2006 старата трибека е безумна в момента.
Можеш да намериш американска от вън с транспорт до бг, без ДДС за цена до 30 000лв.
А относно ДДС-то нали знаеш че не можеш да ползваш горивото за разход и да му ползваш ДДС-то защото е бензин. И мойта е 7-местна но предпочетох да е на физически лице. Консултирай се със счетоводителя си.
А ако се притесняваш от разхода на гориво тогава по добре скачай на форестър 2009г. с кожа има за по 30 000 лв. на по 10 000 км. от вън.
Ако искаш инфо пиши на лични съобщения. Подкрепям!
|
|
|
|
| Пет Дек 10, 2010 8:27 pm |
|
|
|
stn
|
Колеги много благодаря за напътствията. Съгласявам се с повечето от вас, но може би ще ви разочаровам, (а може би не), но капарирах едно Grand Cherokee 2006 3.0CRD година и в момента съм в тотален трепет и нямам търпение утре да отида и да си го взема  )) Благодаря ви още веднъж и ще се мяркам във форума от време на време, тъй като Subaru си остава любима моя марка Поздрави Марио
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 6:40 pm |
|
|
|
bubaru
|
Нямам какво да кажа по случая. Гранда си е гранд. Поздрави за избора 
|
|
|
|
| Сря Дек 15, 2010 10:51 pm |
|
|
|
Kaloian-77
Регистриран на: Нед Сеп 21, 2008 8:37 am Постове: 16 Местоположение: София
Автомобил: Impreza 98, 1.6
Рейтинг: 0
|
Въпросната трибека още се продава!?  .
|
|
|
|
| Съб Сеп 10, 2011 1:57 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Неможеш да си ползваш ДДС на горивото, защото е бензин?!? WTF? А ако ииам фирма с 300 ЗиЛ-а и на тях ли няиа да ползвам ДДС за горивото щото е бензин? Проверявайте преди да пишете, до юни карах корола версо VVTi на която си ползвах ДДС на всичко. Ако едно МПС има право на д.кр. ползваш го за всичко - гориво, гуми, ремонти и т.н.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Нед Окт 23, 2011 12:27 am |
|
|
|
b.shterev
Регистриран на: Нед Май 22, 2011 1:44 pm Постове: 10 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 0
|
six_stars написа: Неможеш да си ползваш ДДС на горивото, защото е бензин?!? WTF? А ако ииам фирма с 300 ЗиЛ-а и на тях ли няиа да ползвам ДДС за горивото щото е бензин? Проверявайте преди да пишете, до юни карах корола версо VVTi на която си ползвах ДДС на всичко. Ако едно МПС има право на д.кр. ползваш го за всичко - гориво, гуми, ремонти и т.н. Напълно съм съгласен колега. Така е наистина. Аз поне от близо 10г. си прибирам ДДС-то от горивото ( и не само от горивото ), а всичките ми коли са само на бензин. 
_________________ ... Има ли смисъл, като няма значение ...
|
|
|
|
| Нед Окт 23, 2011 12:10 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |