Отговори на тема стр <  1, 2
 Някой да е гледал тази Трибека? 
Автор Съобщение

Постове: 50
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега няколко уточнения,

Първо не че имам нещо против хюндай но и аз пробвах 2-та автомобила и то като чисто нови и имаше драстична разлика не знам как ще е след 50-80 хил. км. по нашите пътища.

Второ бих казал, че разликата между возията на Форестър и Трибека също има, за динамика да не говорим.

Трето цена от 40 000 лв. за 2006 старата трибека е безумна в момента.

Можеш да намериш американска от вън с транспорт до бг, без ДДС за цена до 30 000лв.

А относно ДДС-то нали знаеш че не можеш да ползваш горивото за разход и да му ползваш ДДС-то защото е бензин. И мойта е 7-местна но предпочетох да е на физически лице. Консултирай се със счетоводителя си.

А ако се притесняваш от разхода на гориво тогава по добре скачай на форестър 2009г. с кожа има за по 30 000 лв. на по 10 000 км. от вън.

Ако искаш инфо пиши на лични съобщения.

Вто Дек 07, 2010 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 14
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Gangster написа:
Колега няколко уточнения,

Първо не че имам нещо против хюндай но и аз пробвах 2-та автомобила и то като чисто нови и имаше драстична разлика не знам как ще е след 50-80 хил. км. по нашите пътища.

Второ бих казал, че разликата между возията на Форестър и Трибека също има, за динамика да не говорим.

Трето цена от 40 000 лв. за 2006 старата трибека е безумна в момента.

Можеш да намериш американска от вън с транспорт до бг, без ДДС за цена до 30 000лв.

А относно ДДС-то нали знаеш че не можеш да ползваш горивото за разход и да му ползваш ДДС-то защото е бензин. И мойта е 7-местна но предпочетох да е на физически лице. Консултирай се със счетоводителя си.

А ако се притесняваш от разхода на гориво тогава по добре скачай на форестър 2009г. с кожа има за по 30 000 лв. на по 10 000 км. от вън.

Ако искаш инфо пиши на лични съобщения.

Подкрепям!

Пет Дек 10, 2010 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги много благодаря за напътствията. Съгласявам се с повечето от вас, но може би ще ви разочаровам, (а може би не), но капарирах едно Grand Cherokee 2006 3.0CRD година и в момента съм в тотален трепет и нямам търпение утре да отида и да си го взема :)))

Благодаря ви още веднъж и ще се мяркам във форума от време на време, тъй като Subaru си остава любима моя марка :smt023

Поздрави
Марио

Сря Дек 15, 2010 6:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нямам какво да кажа по случая. Гранда си е гранд.
Поздрави за избора :smt023

Сря Дек 15, 2010 10:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 16
Автомобил: Impreza 98, 1.6
Нов фен
Отговори с цитат
Въпросната трибека още се продава!? :smt131 .

Съб Сеп 10, 2011 1:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Неможеш да си ползваш ДДС на горивото, защото е бензин?!? WTF? А ако ииам фирма с 300 ЗиЛ-а и на тях ли няиа да ползвам ДДС за горивото щото е бензин? Проверявайте преди да пишете, до юни карах корола версо VVTi на която си ползвах ДДС на всичко. Ако едно МПС има право на д.кр. ползваш го за всичко - гориво, гуми, ремонти и т.н.

Нед Окт 23, 2011 12:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 10
Нов фен
Отговори с цитат
six_stars написа:
Неможеш да си ползваш ДДС на горивото, защото е бензин?!? WTF? А ако ииам фирма с 300 ЗиЛ-а и на тях ли няиа да ползвам ДДС за горивото щото е бензин? Проверявайте преди да пишете, до юни карах корола версо VVTi на която си ползвах ДДС на всичко. Ако едно МПС има право на д.кр. ползваш го за всичко - гориво, гуми, ремонти и т.н.

:smt125
Напълно съм съгласен колега. Така е наистина. Аз поне от близо 10г. си прибирам ДДС-то от горивото ( и не само от горивото ), а всичките ми коли са само на бензин. :smt023

Нед Окт 23, 2011 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2