| Автор |
Съобщение |
|
Stan 1973
Пресен - пресен
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте колеги.И аз като Вас станах фен на СУБАРУ.По точно ТРИБЕКА.Да си призная,досега карах БМВ,но взех нещо да се разочаровам.Продадох си старата 525Д,и исках да си взема Х5 2006г.Но отвсякаде ми казват а и виждам по сервизите че е пално с такива.На 90% искам сега да си взема Трибека Б9,но честно да си кажа не знам почти нищо за тази кола.Но много ми харесва както на външен вид,така и вътре.Също така имам опасения че и много гори.Моля да ми обясните дали подлежи да се слага газова уредба и дали е добре за мотора.Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря Ви предварително.
Поздрави!!!
|
|
|
|
| Сря Мар 05, 2014 3:48 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
Stan 1973 написа: Здравейте колеги.И аз като Вас станах фен на СУБАРУ.По точно ТРИБЕКА.Да си призная,досега карах БМВ,но взех нещо да се разочаровам.Продадох си старата 525Д,и исках да си взема Х5 2006г.Но отвсякаде ми казват а и виждам по сервизите че е пално с такива.На 90% искам сега да си взема Трибека Б9,но честно да си кажа не знам почти нищо за тази кола.Но много ми харесва както на външен вид,така и вътре.Също така имам опасения че и много гори.Моля да ми обясните дали подлежи да се слага газова уредба и дали е добре за мотора.Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря Ви предварително.
Поздрави!!! спокойно подлежи на ГАЗ-ифициране пък било то и на компресиране
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Сря Мар 05, 2014 6:20 am |
|
|
|
plaskom
|
Аз карам на газ (течна фаза) вече 40 хил. км. без проблем за сега 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Сря Мар 05, 2014 8:57 am |
|
|
|
Stan 1973
Пресен - пресен
Автомобил: Subaru
|
Stan 1973 написа: Здравейте колеги.И аз като Вас станах фен на СУБАРУ.По точно ТРИБЕКА.Да си призная,досега карах БМВ,но взех нещо да се разочаровам.Продадох си старата 525Д,и исках да си взема Х5 2006г.Но отвсякаде ми казват а и виждам по сервизите че е пално с такива.На 90% искам сега да си взема Трибека Б9,но честно да си кажа не знам почти нищо за тази кола.Но много ми харесва както на външен вид,така и вътре.Също така имам опасения че и много гори.Моля да ми обясните дали подлежи да се слага газова уредба и дали е добре за мотора.Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря Ви предварително.
Поздрави!!! O.K,a нещо за скоростната кутия на трибеката можете ли да ми кажете.Мислиа че е CVT,и дали е проблемна.Всеки един съвет от Вас ще ми е от полза,благодаря за което.
|
|
|
|
| Чет Мар 06, 2014 12:52 am |
|
|
|
plaskom
|
|
Предполагам че имаш още доста въпроси, затова прочети какво е писано в раздела за Трибека и ако нещо не ти е ясно тогава питай. Относно скоростната кутия само преди няколко дни имаше тема.
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Чет Мар 06, 2014 11:35 am |
|
|
|
сладура
Автомобил: Tribeca
|
купувай си трибека и не се бой 
|
|
|
|
| Вто Апр 15, 2014 6:00 pm |
|
|
|
сладура
Автомобил: Tribeca
|
|
карам я от 4 месеца и е супер
|
|
|
|
| Вто Апр 15, 2014 6:01 pm |
|
|
|
kokibgotstanketo
Регистриран на: Съб Дек 12, 2009 8:18 pm Постове: 42 Местоположение: ATHENS/GREECE + ДУПНИЦА/БЪЛГАРИЯ
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.0 MY98 KH 2774 BB
Телефон: 00359876070747
Рейтинг: 15
|
 Със здраве и разум да си я караш машината колега! И на добър път! 
_________________ [b] ЗДРАВЕЙТЕ,ЖИВЕЙТЕ,УМНЕЙТЕ,ДОБРЕЙТЕ,БОГАТЕЙТЕ ... http://www.youtube.com/user/kokibgotstanketo?feature=mhee
|
|
|
|
| Сря Апр 16, 2014 7:11 am |
|
|
|