Отговори на тема
 Газификация на Трибека? 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.И аз като Вас станах фен на СУБАРУ.По точно ТРИБЕКА.Да си призная,досега карах БМВ,но взех нещо да се разочаровам.Продадох си старата 525Д,и исках да си взема Х5 2006г.Но отвсякаде ми казват а и виждам по сервизите че е пално с такива.На 90% искам сега да си взема Трибека Б9,но честно да си кажа не знам почти нищо за тази кола.Но много ми харесва както на външен вид,така и вътре.Също така имам опасения че и много гори.Моля да ми обясните дали подлежи да се слага газова уредба и дали е добре за мотора.Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря Ви предварително.

Поздрави!!!

Сря Мар 05, 2014 3:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Stan 1973 написа:
Здравейте колеги.И аз като Вас станах фен на СУБАРУ.По точно ТРИБЕКА.Да си призная,досега карах БМВ,но взех нещо да се разочаровам.Продадох си старата 525Д,и исках да си взема Х5 2006г.Но отвсякаде ми казват а и виждам по сервизите че е пално с такива.На 90% искам сега да си взема Трибека Б9,но честно да си кажа не знам почти нищо за тази кола.Но много ми харесва както на външен вид,така и вътре.Също така имам опасения че и много гори.Моля да ми обясните дали подлежи да се слага газова уредба и дали е добре за мотора.Изобщо всякаква информация ще ми е полезна.Благодаря Ви предварително.

Поздрави!!!

спокойно подлежи на ГАЗ-ифициране пък било то и на компресиране

Сря Мар 05, 2014 6:20 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз карам на газ (течна фаза) вече 40 хил. км. без проблем за сега :)

Сря Мар 05, 2014 8:57 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: Subaru
Нов фен
Отговори с цитат
Stan 1973 написа:

Поздрави!!!

O.K,a нещо за скоростната кутия на трибеката можете ли да ми кажете.Мислиа че е CVT,и дали е проблемна.Всеки един съвет от Вас ще ми е от полза,благодаря за което.

Чет Мар 06, 2014 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Предполагам че имаш още доста въпроси, затова прочети какво е писано в раздела за Трибека и ако нещо не ти е ясно тогава питай. Относно скоростната кутия само преди няколко дни имаше тема.

Чет Мар 06, 2014 11:35 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: Tribeca
Нов фен
Отговори с цитат
купувай си трибека и не се бой =D>

Вто Апр 15, 2014 6:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: Tribeca
Нов фен
Отговори с цитат
карам я от 4 месеца и е супер

Вто Апр 15, 2014 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.0 MY98 KH 2774 BB
Телефон: 00359876070747
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
:good: Със здраве и разум да си я караш машината колега! И на добър път! :hello:

Сря Апр 16, 2014 7:11 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Отговори на тема