mirovarna написа:
Ако ще е Импреса , то нека да е XV до 2012 2.0D щото излезе новият модел и ще е по-евтина! А защо не Фори дизел? Това е реално висока Импреса с по-голям клиеънс и багажник. Първите дизели имаха по-чести проблеми с ДПФ филтъра и съединителя , но от 2010 насам ги пооправиха. Аз лично съм с Фори и за миг не съжалявам че дадох малко повече пари за дизел. Разход извънградско 6.2-8.2 в зависимост от номера на обувките; завидно ускорение и стабилност . Абе Субару!!! Досега съм сменил предни биалети , тампони стабилизираща щанга и един преден шарнир по Варненските офроуд пътища за 35000км. Дизела може да се ремапне за около 1000лв и става 420нм и 184 кс - самальот :-)
Този модел не го знаех, но се поинтересувах и изглежда много добре, но и цената му е малко по-висока от стандартната импреза, а и се намира по-трудно. Но ще потърся за по-изгоден и като изпадне нещо ще решавам

За чиповете ще мисля на по-късен етап
но идеята ми харесва.
dancho.danev написа:
Здравей Колега
Колата към която си се насочил е екзотика за България.Ако искаш да прочетеш мнението ми за този автомобил отвори дизеловия раздел прочети моята тема Дизел или Бензин. За година и половина съм навъртял 55000км без никакъв проблем. На 28.07 тръгвам за Бг. Живея в Ст.Загора и ако си от този регион не е проблем да видиш най високото възможно ниво на оборудване при Импреса.
Поздрави
Благодаря за предложението, но за съжаление живея в София но все пак ако имам път към Стара Загора и ти все още си там може да се уговорим нещо и да погледна твоята красавица. От снимките изглежда страхотно. В момента съм се спрял на три импрези(всичките модела 2.0D Sport) едната от Германия(09.09-69 000км), а другите две се намират в Италия(04.10-127 000км) и (05.09-95 000км). Като всички са над бюджета ми но като пресметна всичко ще преценя дали си заслужава. Знам че колите от Италия са с доста съмнително качество и ниво на поддръжка за разлика от тези в Германия и Швейцария, но съм ограничен най-вече заради цената им. Всички са с 1000 евро разлика като тази от Германия е най-скъпа. За да взема някой от всичките трябва добре да ги проуча за да не ми излезе през носа най-евтиния вариант.
П.С: Между другото, един колега беше споменал за доста проблеми с DPF филтъра, вие имали ли сте някакви проблеми с него и какъв е този филтър(за твърдите частици ли?)?