| Автор |
Съобщение |
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
|
stocky написа: Аз съм съгласен с колегата. Да се научат да прават и коли малко, стига с тия самолети  Имали са късмет просто, че не са били принудени от обстоятелствата да спрат да правят самолети за да започнат с автомобилите... като SUBARU (По онова време Nakajima Aircraft). От друга страна форум за самолети SUBARU - дори не мога да си го представя. Сега нямаше да сме тука. N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Като цяло иска си времето и опита зад волана за да може да бъдат оценени предимствата и. А младата гвардия в лицето на Диан и Ивчето - със сигурност са много напред пред връстниците им дето се кефят на картинките на Алуди 3 и Голф 4, и за които автомобилите се делят на бИгачка, пичеловка, каруца ... въобще Мерцедес+БМВ+АУДИ и всички останали.
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 9:29 am |
|
|
|
stocky
Регистриран на: Пет Юни 26, 2009 11:49 am Постове: 131 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Saab & 3xBMWs
|
ender написа: N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Ами Субару не съм карал. Единствено съм се возил на новото Фори и на една Impreza 2004г. някъде, но пък много съм чел и гледал из интернет и до някаква степен съм наясно с марката и определено мога да се определя като неин фен. Определено ме издразни крайното мнение на колегата и от същото заключавам, че той не е имал особено голям досег със Сааб и явно не е минал през него по пътя към Субару, за да го твърди. Както и да е, не пиша тук, за да изтъквам предимствата на "моята" марка (макар и понякога несъзнателно да го правя). Регистрирах се, за да науча нещо повече за марка, която ми е интересна и дай-боже някой ден Subaru да ми е втората кола.
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 10:10 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
|
ender написа: N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Като цяло иска си времето и опита зад волана за да може да бъдат оценени предимствата и. А младата гвардия в лицето на Диан и Ивчето - със сигурност са много напред пред връстниците им дето се кефят на картинките на Алуди 3 и Голф 4, и за които автомобилите се делят на бИгачка, пичеловка, каруца ... въобще Мерцедес+БМВ+АУДИ и всички останали. 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 10:13 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
|

stocky написа: ender написа: N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Ами Субару не съм карал. Единствено съм се возил на новото Фори и на една Impreza 2004г. някъде, но пък много съм чел и гледал из интернет и до някаква степен съм наясно с марката и определено мога да се определя като неин фен. Определено ме издразни крайното мнение на колегата и от същото заключавам, че той не е имал особено голям досег със Сааб и явно не е минал през него по пътя към Субару, за да го твърди. Както и да е, не пиша тук, за да изтъквам предимствата на "моята" марка (макар и понякога несъзнателно да го правя). Регистрирах се, за да науча нещо повече за марка, която ми е интересна и дай-боже някой ден Subaru да ми е втората кола. Ако със Златко успеете да намерите общ език в рамките на нормалния тон - точно той е човекът, който ще ти покаже къде е разликата между SUBARU и SAAB. И ти гарантирам, че ще си впечатлен. Аз бих го определил накратко така: докато със СААБ ти виждаш някаква различна перспектива на пътя като пътно поведение (по-добри комфорт, динамика, удоволствие от шофиронето) - при SUBARU попадаш в цяла нова и непозната вселена. Тук всичко е МНОГО различно от другите автомобили въобще. Плюс свободата да разчиташ на едно превозно средство при всякакви пътни условия, а за забавление - и извън пътя. Ще са ти нужни месеци за да нагодиш стила си на каране към марката, но при първата поледица и сняг ще се хилиш като побъркан от хормони пубер след първата крадена целувка и няма да можеш да обясниш (членоразделно) какво точно те кефи в колата и защо търсиш най-тежките места за каране. С времето ще установиш, че това не е просто кола, а става част като от семейството ти - верен приятел и помощник, който да те измъква в трудни ситуации на пътя. Ще подминаваш с презрение всички супер автомобили на пътя, защото ще осъзнаваш как твоя избор много повече си струва парите. ...И ще бъдеш част от относително малка и неразбирана група хора, но ще се чувстваш горд от това докато обясняваш на поредния новодошъл във форума що е това SUBARU и има ли то почва у нашите сърца.
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 11:01 pm |
|
|
|
jovanni
Регистриран на: Вто Юли 15, 2008 9:30 pm Постове: 753 Местоположение: Асеновград
Автомобил: SPEC B, Forester SG
|
|
_________________ Джованни Тач Обслужване и поддръжка Текущи и основни ремонти Монтаж на ГИ Иван Костадинов 0899366111
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 11:22 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
|
|
Ей това е.
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 11:35 pm |
|
|
|
Greg4o
Регистриран на: Вто Сеп 22, 2009 12:36 am Постове: 2527 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Вто Фев 23, 2010 11:47 pm |
|
|
|
rosen ivanov
Регистриран на: Пет Апр 24, 2009 6:27 am Постове: 131 Местоположение: софия
Автомобил: LEGACY 2.5 99 AT, OUTBACK H6 08
|
|
| Сря Фев 24, 2010 6:27 am |
|
|
|
stocky
|
ender написа: ...И ще бъдеш част от относително малка и неразбирана група хора, но ще се чувстваш горд от това докато обясняваш на поредния новодошъл във форума що е това SUBARU и има ли то почва у нашите сърца. Дано след време наистина се случи. Харесвам Субару и искам да си имам едно (пък ако може да е бензиново турбо  ). Иначе шофирането в неизринат сняг и на заледено определено ми доставят повече удоволствие от една целувка  дори и сега със Саабчето, а като си представя с някое Субару - на лицето ми се лепва онази глупавата усмивка, която се появи и когато за пръв път усетих блъскането на турбото в гърба. Засега си оставам част от една относително малка и неразбирана група хора, но се чувствам горд от това, докато обяснявам на поредния - що е то SAAB и има ли то почва у нашите сърца. Ще ми бъде изключително приятно със Zodias да се засечем някъде и да си поговорим за подземния живот на мравките, а ако остане време и за коли (ама истински). 
|
|
|
|
| Сря Фев 24, 2010 8:12 am |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
|
|
| Сря Фев 24, 2010 11:40 am |
|
|
|
leone84
Subaru 1800 Fanatic
Регистриран на: Пон Яну 07, 2008 5:50 pm Постове: 272 Местоположение: sofia
|
_________________84 subaru 1800 hatchback 84 subaru 1800 leone 87 subaru legacy 93 tva sa moite koli

|
|
|
|
| Вто Мар 02, 2010 12:00 am |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia
|
|
Колеги, извинете ме, че толкова време не успях да пиша. Карал съм СААБ 2.0 Турбо и мнението ми е, че не струва повече от един Голф 2.0 без турбо. Вътре дизайна е отвратителен. Единствено различното място на ключалката за палене и нощния режим на таблото са "по-така". БМВ като усещане е класи над него. А пък със Субару изобщо не може да се сравни. Возенето на задната седалка в СААБ е катастрофално за комфорта. Въпреки че не съм карал Легаси ГТ съм сигурен, че ще отвее СААБ като не знам какво и се хващам на бас за една бутилка Джак Даниелс за това. Извинете ме за крайното ми мнение за СААБ, но то е такова в резултат на личния ми опит. Нека никой не се засяга, защото това мнение е за леките коли СААБ, а не за феновете му.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Пон Апр 26, 2010 9:12 pm |
|
|
|
stocky
|
|
Зависи от Сааба, зависи от Голфа, зависи от Субаруто, зависи от BMW-то. Зависи от много неща. За дизайн да не говорим - твърде относително е.
|
|
|
|
| Пон Апр 26, 2010 11:48 pm |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
|
 До всички почитатели на СААБ: По-кротко, ако може. От тез суперлативи за СААБ дето ги пишете, явно си нямате и най-малка представа за марката. Които и да ги купи ,СААБ вече са изгубили позициите откъм качество, само държат висока цена. А тва да сравнявате Субару със СААб е немислимо. Много ми се иска да видя някой от пишещите тук, да смени СААБ за Субару , поне за 6 месеца и тогава да си говорим.
|
|
|
|
| Сря Апр 28, 2010 7:29 am |
|
|
|