Отговори на тема стр <  1, 2
 SAVE SAAB! 
Автор Съобщение
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Отговори с цитат
stocky написа:
Аз съм съгласен с колегата. Да се научат да прават и коли малко, стига с тия самолети :smt005

Имали са късмет просто, че не са били принудени от обстоятелствата да спрат да правят самолети за да започнат с автомобилите... като SUBARU (По онова време Nakajima Aircraft). :wink:

От друга страна форум за самолети SUBARU - дори не мога да си го представя. Сега нямаше да сме тука. :mrgreen:

N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Като цяло иска си времето и опита зад волана за да може да бъдат оценени предимствата и. А младата гвардия в лицето на Диан и Ивчето - със сигурност са много напред пред връстниците им дето се кефят на картинките на Алуди 3 и Голф 4, и за които автомобилите се делят на бИгачка, пичеловка, каруца ... въобще Мерцедес+БМВ+АУДИ и всички останали.

Вто Фев 23, 2010 9:29 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 131
Автомобил: Saab & 3xBMWs
Отговори с цитат
ender написа:
N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци.

Ами Субару не съм карал. Единствено съм се возил на новото Фори и на една Impreza 2004г. някъде, но пък много съм чел и гледал из интернет и до някаква степен съм наясно с марката и определено мога да се определя като неин фен. Определено ме издразни крайното мнение на колегата и от същото заключавам, че той не е имал особено голям досег със Сааб и явно не е минал през него по пътя към Субару, за да го твърди. Както и да е, не пиша тук, за да изтъквам предимствата на "моята" марка (макар и понякога несъзнателно да го правя). Регистрирах се, за да науча нещо повече за марка, която ми е интересна и дай-боже някой ден Subaru да ми е втората кола.

Вто Фев 23, 2010 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
ender написа:
N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци. Като цяло иска си времето и опита зад волана за да може да бъдат оценени предимствата и. А младата гвардия в лицето на Диан и Ивчето - със сигурност са много напред пред връстниците им дето се кефят на картинките на Алуди 3 и Голф 4, и за които автомобилите се делят на бИгачка, пичеловка, каруца ... въобще Мерцедес+БМВ+АУДИ и всички останали.

:smt023 :smt023 :smt023

Вто Фев 23, 2010 10:13 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
stocky написа:
ender написа:
N.B. Едно от хубавите неща на този форум е, че крайни изказвания като това на колегата са голяма рядкост. Всеки е минал през други коли за да стигне до SUBARU, въобще марката не е за нафукани празноглавци.

Ами Субару не съм карал. Единствено съм се возил на новото Фори и на една Impreza 2004г. някъде, но пък много съм чел и гледал из интернет и до някаква степен съм наясно с марката и определено мога да се определя като неин фен. Определено ме издразни крайното мнение на колегата и от същото заключавам, че той не е имал особено голям досег със Сааб и явно не е минал през него по пътя към Субару, за да го твърди. Както и да е, не пиша тук, за да изтъквам предимствата на "моята" марка (макар и понякога несъзнателно да го правя). Регистрирах се, за да науча нещо повече за марка, която ми е интересна и дай-боже някой ден Subaru да ми е втората кола.

Ако със Златко успеете да намерите общ език в рамките на нормалния тон - точно той е човекът, който ще ти покаже къде е разликата между SUBARU и SAAB. И ти гарантирам, че ще си впечатлен. :smt023

Аз бих го определил накратко така: докато със СААБ ти виждаш някаква различна перспектива на пътя като пътно поведение (по-добри комфорт, динамика, удоволствие от шофиронето) - при SUBARU попадаш в цяла нова и непозната вселена. Тук всичко е МНОГО различно от другите автомобили въобще. Плюс свободата да разчиташ на едно превозно средство при всякакви пътни условия, а за забавление - и извън пътя. Ще са ти нужни месеци за да нагодиш стила си на каране към марката, но при първата поледица и сняг ще се хилиш като побъркан от хормони пубер след първата крадена целувка и няма да можеш да обясниш (членоразделно) какво точно те кефи в колата и защо търсиш най-тежките места за каране. С времето ще установиш, че това не е просто кола, а става част като от семейството ти - верен приятел и помощник, който да те измъква в трудни ситуации на пътя. Ще подминаваш с презрение всички супер автомобили на пътя, защото ще осъзнаваш как твоя избор много повече си струва парите.

...И ще бъдеш част от относително малка и неразбирана група хора, но ще се чувстваш горд от това докато обясняваш на поредния новодошъл във форума що е това SUBARU и има ли то почва у нашите сърца.

Вто Фев 23, 2010 11:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 753
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Отговори с цитат
Добре казано :smt023 :smt023 :smt023

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Вто Фев 23, 2010 11:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
Ей това е.

Вто Фев 23, 2010 11:35 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Отговори с цитат
Пасторе ;-) :smt126 :twisted:

Вто Фев 23, 2010 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Автомобил: LEGACY 2.5 99 AT, OUTBACK H6 08
Отговори с цитат
=D> =D> =D> =D>
Браво на колегата ENDER
=D> =D> =D> =D>
Колега това е сценарии за романтичен филм на тема ЛЮБОВ СЪС СУБАРУ.
=D> =D> =D> =D>

Сря Фев 24, 2010 6:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ender написа:
...И ще бъдеш част от относително малка и неразбирана група хора, но ще се чувстваш горд от това докато обясняваш на поредния новодошъл във форума що е това SUBARU и има ли то почва у нашите сърца.

Дано след време наистина се случи. Харесвам Субару и искам да си имам едно (пък ако може да е бензиново турбо :roll: ).
Иначе шофирането в неизринат сняг и на заледено определено ми доставят повече удоволствие от една целувка :smt040 дори и сега със Саабчето, а като си представя с някое Субару - на лицето ми се лепва онази глупавата усмивка, която се появи и когато за пръв път усетих блъскането на турбото в гърба.

Засега си оставам част от една относително малка и неразбирана група хора, но се чувствам горд от това, докато обяснявам на поредния - що е то SAAB и има ли то почва у нашите сърца.

Ще ми бъде изключително приятно със Zodias да се засечем някъде и да си поговорим за подземния живот на мравките, а ако остане време и за коли (ама истински). :sti: Изображение

Сря Фев 24, 2010 8:12 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Отговори с цитат
http://www.rs-auto.bg/news/article/1035 ... %BD%D0%BE/

Вчера е приключена сделката между GM и SPYKER относно прехвърлянето на SAAB. Честито!!! :smt023

Сря Фев 24, 2010 11:40 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Постове: 272
Отговори с цитат
здравейте колеги радвам се че попаднах на тази тема радвам се че спаикер са купили сааб сега ще прават настина брутални коли според мен ама исках да ви кажа нещо друго аз съм почти на 18 години и на заветната дата 22 юли 1992 година един ден след разждането ми аз съм напуснал майчин дом в субару 1800 еа81 84 година и оттогава във главата ми се върти само една марка само една емблема и само едно име субару ! първото субару в което ми минаха повечето години от живота е сегашното субару на брат ми bobi_ace който всячески се опитва да го направи безсмъртно мазетата са пълни до тавана с части компютрите са пълни със снимки и информация за субару навсякъде се говори само за субару и съм се заклел че ако имам много пари (това ми е най идиотската мечта ) съм се заклел че ще изкупа всички такива субарота само и само за да се наситя с тях мн се дразня когато някои от моите приятели почне да ми разсъждава за бмв мерцедес ауди и тен подобни пикливи марки че са най великите и че субару не струвало не мога да разбера защо си прават изводите че понеже мн малко хора ги карат тия коли те не струват нищо но като им кажеш импреза и им текат лигите един приятел беше най върлия анти фен на убару даже след един спор с него се стигна до бои :oops: :oops: той почна пръв :P :D като ми спореше че субару е наи голямата барака на света докато не го качих една зима мисла че бях 8 клас тогава нямаше зима имаше кал и мн студ и го повозих малко по квартала и през няколко ниви където човек пеша не можеше да мине и след като слезна първите му думи бяха тва е ебати колата заклевам се повече няма да се кача в нищо друго и от тогава кара само и единствено субарута и само за субару мисли като мен явно на хората трябва да не им се говори а да им се показва за да разберат какво същност е субару колкото до колегата SAAB винаги съм бил почитател на сааб това за мен е втората най голяма марка след субару винаги съм се възхищавал на дизаините им и двгатеил и вървежа и винаги съм искал 93 аеро но някак си не мога да си представа че бих карал друго освен субару говора за ежедневна кола и за планини мн се радва че открих този форум и че открих също толкоа запалени фенове като мене права ви евала на всички дано да ставаме все повече и повече и да покажем на останалите кои са най добрите марки SUBARU/SAAB

поздрав :smt023 :smt023 :smt023

Вто Мар 02, 2010 12:00 am
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Отговори с цитат
Колеги, извинете ме, че толкова време не успях да пиша. Карал съм СААБ 2.0 Турбо и мнението ми е, че не струва повече от един Голф 2.0 без турбо. Вътре дизайна е отвратителен. Единствено различното място на ключалката за палене и нощния режим на таблото са "по-така". БМВ като усещане е класи над него. А пък със Субару изобщо не може да се сравни. Возенето на задната седалка в СААБ е катастрофално за комфорта. Въпреки че не съм карал Легаси ГТ съм сигурен, че ще отвее СААБ като не знам какво и се хващам на бас за една бутилка Джак Даниелс за това. Извинете ме за крайното ми мнение за СААБ, но то е такова в резултат на личния ми опит. Нека никой не се засяга, защото това мнение е за леките коли СААБ, а не за феновете му.

Пон Апр 26, 2010 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Зависи от Сааба, зависи от Голфа, зависи от Субаруто, зависи от BMW-то. Зависи от много неща. За дизайн да не говорим - твърде относително е.

Пон Апр 26, 2010 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1016
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Отговори с цитат
:!: :!: :!: До всички почитатели на СААБ:
По-кротко, ако може. От тез суперлативи за СААБ дето ги пишете, явно си нямате и най-малка представа за марката. Които и да ги купи ,СААБ вече са изгубили позициите откъм качество, само държат висока цена.
А тва да сравнявате Субару със СААб е немислимо.
Много ми се иска да видя някой от пишещите тук, да смени СААБ за Субару , поне за 6 месеца и тогава да си говорим.

Сря Апр 28, 2010 7:29 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2