Белмекен 22-23 януари 2016г.
| Автор |
Съобщение |
|
petko 69
Регистриран на: Вто Яну 01, 2013 3:16 pm Постове: 2448 Местоположение: Plovdiv
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
|
BAlexandrov написа: dessito написа: Петко ,загубила съм го този тел на кмета На Юндола Кмета го имам, но може да е стар 0889660378 Аделата вече уреден ,ако има много интерес и той не стигне ще потърсим план с ,а това ще е при Кмета.Благодаря на всички които ми помагат срещата да е запомняща,дано превземем цяла Юндола легловата база. 
|
|
|
|
| Пон Ное 16, 2015 9:20 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
|
dessito написа: Петко ,загубила съм го този тел на кмета Не си го губила изобщо viewtopic.php?p=129864#p129864
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Пон Ное 16, 2015 10:30 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
| Вто Ное 17, 2015 9:48 am |
|
|
|
черноморския
Регистриран на: Вто Фев 03, 2015 10:45 am Постове: 177 Местоположение: БУРГАС
|
Изтрих си резервацията.Остава в сила резервацията на Майора за 2-ма. Надявам се, че няма да правим повече промени. 
|
|
|
|
| Сря Ное 18, 2015 10:51 am |
|
|
|
joker_bg
Регистриран на: Пет Ное 02, 2012 9:31 pm Постове: 349 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Forester 2.0 AWD
Телефон: 0889399206
|
|
_________________ "За да си щастлив един ден,напии се.За да си щастлив един месец,вземи си жена.За да си щастлив цял живот карай СУБАРУ!"
|
|
|
|
| Сря Ное 18, 2015 5:18 pm |
|
|
|
twify
Регистриран на: Пон Окт 20, 2014 12:33 pm Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
|
|
Забелязах че 2-ките свършиха, но все пак се записах, сега 2 2-ки са повече. Предполагам че на място ще се измисли нещо или?
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 11:01 am |
|
|
|
BAlexandrov
Регистриран на: Съб Фев 10, 2007 9:54 pm Постове: 5904 Местоположение: София
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
|
petko 69 написа: Когато двойните стаи са изчерпани ,не е проблем да се записва тройка за двама,не се заплаща 3то легло.Когато списъка се запълни ,ще пуснем втори хотел ,ако има желаещи.В преговори сме с хижаря горе за барбекюто да запазим съботата за Форума.Може да му предложим символична сума наем за навеса ,ако се наложи.
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 11:03 am |
|
|
|
twify
Регистриран на: Пон Окт 20, 2014 12:33 pm Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
|
Моя грешка, сори... 
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 11:20 am |
|
|
|
Ивайло Добрев
Регистриран на: Съб Юли 12, 2014 9:46 am Постове: 261 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
|

dessito написа: Петко ,загубила съм го този тел на кмета Настани хора и в Андела,добра е за по-прeтенциозните http://touristcomplexandela.blogspot.bg/Браво ,колега за ентусиазма! От опит знам каква е разправия.За съжаление към този момент не мога много да помогна. Имаме ново попълнение в семейството.Направихме 1040 отново татко.Стана на почти три месеца,но в комбинация с баткото ,който е на 2г и половина,не ми е скучно  . А ходя и на работа. Ще се включим и ние на срещата ,ще донеса от форумни,топли елечета,че предния път бяха доста и останаха за лятото  Въпреки,че не се познаваме поздравления за попълнението  и да ви е живо и здраво. Все повече започва да ми харесва този форум-доста дружелюбност и добра атмосфера цари като цяло.Жена ми започна да се бъзика с мен и ми казва,че съм бил луд защото започнах да поздравявам всеки колега със Субару който срещна на пътя  Знам,че просто това е ревност от нейна страна-усеща зараждащата се вманиаченост към марката може би  .Сори за спама,но следя с интерес темата ,и ме спират разни фактори да се запиша и аз.А също ми е малко неловко-та аз не познавам никой...а виждам,че повечето от вас се знаете.Но,не се знае,може пък и да стане така да дофтасам и аз с домочадието Поздрави на всички и на 1040 
|
|
|
|
| Съб Ное 21, 2015 12:52 am |
|
|
|
Zlobstur
Регистриран на: Сря Май 08, 2013 7:07 pm Постове: 433 Местоположение: В.Търново
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
|

Цитат: Въпреки,че не се познаваме поздравления за попълнението  и да ви е живо и здраво. Все повече започва да ми харесва този форум-доста дружелюбност и добра атмосфера цари като цяло.Жена ми започна да се бъзика с мен и ми казва,че съм бил луд защото започнах да поздравявам всеки колега със Субару който срещна на пътя  Знам,че просто това е ревност от нейна страна-усеща зараждащата се вманиаченост към марката може би  .Сори за спама,но следя с интерес темата ,и ме спират разни фактори да се запиша и аз.А също ми е малко неловко-та аз не познавам никой...а виждам,че повечето от вас се знаете.Но,не се знае,може пък и да стане така да дофтасам и аз с домочадието Поздрави на всички и на 1040  Привет колега. Това че не познаваш никого да не те притеснява изобщо. Всеки е бил така, включително и аз преди 2 години. От голям мерак реших да прескоча до зимната среща на Дряново, макар и само за около час, докато колегите се разсънваха и се гласяха да отлитат към Узана веднага се завързаха разговори около любимата марка. Спечелиха ме на мига и миналата година си изкарах цял ден с тях на Узана с много емоции и незабравими спомени. Тази година засега се очертава да съм и на тази и на националната сеща, понеже няма по хубаво нещо от това да си с хора, обединени от обща страст!!! Чувствай се добре дошъл и вярвам, че няма да останеш разочарован Поздрави Иван 
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
|
|
|
|
| Съб Ное 21, 2015 4:37 am |
|
|
|
petko 69
|
Колеги те от Форума са много добронамерени към колеги на първа среща,винаги има първи път, това да не ви притеснява и ви създава колебание за присъствие.До сега за Белмекен има записани 37 коли 110 човека , а до срещата има два месеца ,ако всички колебаещи се запишат ще бъде велика среща.За тези които не могат да присъстват поради причини има и Национална зимна среща на Узана. 
|
|
|
|
| Съб Ное 21, 2015 7:24 pm |
|
|
|
gerial
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 12:38 pm Постове: 205 Местоположение: София
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
|

petko 69 написа: Колеги те от Форума са много добронамерени към колеги на първа среща,винаги има първи път, това да не ви притеснява и ви създава колебание за присъствие.До сега за Белмекен има записани 37 коли 110 човека , а до срещата има два месеца ,ако всички колебаещи се запишат ще бъде велика среща.За тези които не могат да присъстват поради причини има и Национална зимна среща на Узана.  Колега Ивайло Добрев това,че колегите са добронамерени към всеки и са много задружни особено в трудни ситуации мога да го потвърдя от личен опит,тъй като и ние миналата година ходихме за пръв път на такава среща и не познавахме почти никой,но след срещата се заформиха много искрени приятелски отношения и сега си поддържаме връзка с повечето колеги,а с доста голяма част от колегите от София се срещаме редовно на приказки или на разходки.Така,че колегата няма какво да се двоумиш,това че не познаваш никой ще се промени много бързо. Групата във Варна също е много сериозна и се събират много често,така че колега имаш доста време да се запознаеш с други колеги достатъчно е само да следиш ето тази тема viewtopic.php?f=2&t=1213 и да намериш време да отидеш на някоя среща.Сигурна съм че колегите ще те приемат много радушно. Петко не ти е вярна бройката на автомобилите.Само при нас са 4 коли(две Импрези,един Аутбек и едно Легаси),но направихме една резервация,за да не пише всеки поотделно, а най вероятно и други колеги са направили същото и най-добре ще е да се преброим на място като миналата година.
_________________ Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
|
|
|
|
| Нед Ное 22, 2015 10:07 am |
|
|
|
petko 69
|
|
Моля казвай те ги че ще си делите един стикер на четири. Стисери те са изненада.
|
|
|
|
| Нед Ное 22, 2015 1:46 pm |
|
|
|
mayora_59
Регистриран на: Вто Ное 05, 2013 7:55 pm Постове: 137 Местоположение: бургас
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0886832733
|
Иво стига да сваря да отреагирам все още поздравявам колегите както мога и мен ме бъзикат . 
|
|
|
|
| Нед Ное 22, 2015 7:35 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
Регистриран на: Съб Юли 12, 2014 9:46 am Постове: 261 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
|
 сори,че оспамих темата
|
|
|
|
| Нед Ное 22, 2015 9:37 pm |
|
|
|
kulzari
Регистриран на: Сря Дек 12, 2012 8:14 pm Постове: 561 Местоположение: PLEVEN
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
|
|
| Нед Ное 22, 2015 10:38 pm |
|
|
|
dessito
Регистриран на: Чет Окт 14, 2010 7:00 pm Постове: 866 Местоположение: София
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
|

Ивайло Добрев написа: dessito написа: Петко ,загубила съм го този тел на кмета Настани хора и в Андела,добра е за по-прeтенциозните http://touristcomplexandela.blogspot.bg/Браво ,колега за ентусиазма! От опит знам каква е разправия.За съжаление към този момент не мога много да помогна. Имаме ново попълнение в семейството.Направихме 1040 отново татко.Стана на почти три месеца,но в комбинация с баткото ,който е на 2г и половина,не ми е скучно  . А ходя и на работа. Ще се включим и ние на срещата ,ще донеса от форумни,топли елечета,че предния път бяха доста и останаха за лятото  Въпреки,че не се познаваме поздравления за попълнението  и да ви е живо и здраво. Все повече започва да ми харесва този форум-доста дружелюбност и добра атмосфера цари като цяло.Жена ми започна да се бъзика с мен и ми казва,че съм бил луд защото започнах да поздравявам всеки колега със Субару който срещна на пътя  Знам,че просто това е ревност от нейна страна-усеща зараждащата се вманиаченост към марката може би  .Сори за спама,но следя с интерес темата ,и ме спират разни фактори да се запиша и аз.А също ми е малко неловко-та аз не познавам никой...а виждам,че повечето от вас се знаете.Но,не се знае,може пък и да стане така да дофтасам и аз с домочадието Поздрави на всички и на 1040  Благодаря,колега за хубавите думи! Искам да те убедя,че едни от най-хубавите и запомнящи ,първи емоций със Суби са ми от срещите във форума.Бях се пристрастила към тях ,затова започнах да се занимавам с организацийте им,но сега когато вече се събрахме с 1040 и имаме две прекрасни деца,просто нямаме време да посещаваме всичките мероприятия  . Петко много добре се справя!Поздравления!
_________________ Subaru Workshop 1040
|
|
|
|
| Пон Ное 23, 2015 1:03 am |
|
|
|
ogitoBG
Регистриран на: Пет Яну 14, 2011 6:57 pm Постове: 42 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK B13 H6
|
Вече и ние сме в кюпа 
|
|
|
|
| Вто Ное 24, 2015 9:07 pm |
|
|
|
petko 69
|
Колеги остават още 25места в Лесото,след изчерпване ще кача таблица на Андела за закъснелите.Дори да спите в х.Андела местата в ресторанта на Лесото при цялата група са гарантирани. 
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2015 8:01 pm |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
|
|
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Сря Ное 25, 2015 8:01 pm |
|
|
|