Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  >
 Белмекен 22-23 януари 2016г. 
Автор Съобщение

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Отговори с цитат
BAlexandrov написа:
dessito написа:
Петко ,загубила съм го този тел на кмета :facepalm:

На Юндола Кмета го имам, но може да е стар 0889660378

Аделата вече уреден ,ако има много интерес и той не стигне ще потърсим план с ,а това ще е при Кмета.Благодаря на всички които ми помагат срещата да е запомняща,дано превземем цяла Юндола легловата база. :subaru_rulz:

Пон Ное 16, 2015 9:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Отговори с цитат
dessito написа:
Не си го губила изобщо :)
viewtopic.php?p=129864#p129864

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Пон Ное 16, 2015 10:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Цитат:
Цитат:
Не си го губила изобщо :)
viewtopic.php?p=129864#p129864

=D> :bow:

Вто Ное 17, 2015 9:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 177
Отговори с цитат
Изтрих си резервацията.Остава в сила резервацията на Майора за 2-ма.
Надявам се, че няма да правим повече промени. :facepalm:

Сря Ное 18, 2015 10:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 349
Автомобил: Subaru Forester 2.0 AWD
Телефон: 0889399206
Отговори с цитат
Записвайте се колеги :pardon:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
:subaru_rulz:

Сря Ное 18, 2015 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
Отговори с цитат
Забелязах че 2-ките свършиха, но все пак се записах, сега 2 2-ки са повече. Предполагам че на място ще се измисли нещо или?

Пет Ное 20, 2015 11:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Отговори с цитат
petko 69 написа:
Когато двойните стаи са изчерпани ,не е проблем да се записва тройка за двама,не се заплаща 3то легло.Когато списъка се запълни ,ще пуснем втори хотел ,ако има желаещи.В преговори сме с хижаря горе за барбекюто да запазим съботата за Форума.Може да му предложим символична сума наем за навеса ,ако се наложи.

Пет Ное 20, 2015 11:03 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
Отговори с цитат
Моя грешка, сори... :pardon:

Пет Ное 20, 2015 11:20 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Отговори с цитат
dessito написа:
Настани хора и в Андела,добра е за по-прeтенциозните http://touristcomplexandela.blogspot.bg/
Браво ,колега за ентусиазма! От опит знам каква е разправия.За съжаление към този момент не мога много да помогна. Имаме ново попълнение в семейството.Направихме 1040 отново татко.Стана на почти три месеца,но в комбинация с баткото ,който е на 2г и половина,не ми е скучно :-~ . А ходя и на работа.
Ще се включим и ние на срещата ,ще донеса от форумни,топли елечета,че предния път бяха доста и останаха за лятото :cool:

Въпреки,че не се познаваме поздравления за попълнението :beer: и да ви е живо и здраво. Все повече започва да ми харесва този форум-доста дружелюбност и добра атмосфера цари като цяло.Жена ми започна да се бъзика с мен и ми казва,че съм бил луд защото започнах да поздравявам всеки колега със Субару който срещна на пътя :) Знам,че просто това е ревност от нейна страна-усеща зараждащата се вманиаченост към марката може би :giggle: .Сори за спама,но следя с интерес темата ,и ме спират разни фактори да се запиша и аз.А също ми е малко неловко-та аз не познавам никой...а виждам,че повечето от вас се знаете.Но,не се знае,може пък и да стане така да дофтасам и аз с домочадието :)
Поздрави на всички и на 1040 :beer:

Съб Ное 21, 2015 12:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Отговори с цитат
Цитат:
Въпреки,че не се познаваме поздравления за попълнението :beer: и да ви е живо и здраво. Все повече започва да ми харесва този форум-доста дружелюбност и добра атмосфера цари като цяло.Жена ми започна да се бъзика с мен и ми казва,че съм бил луд защото започнах да поздравявам всеки колега със Субару който срещна на пътя :) Знам,че просто това е ревност от нейна страна-усеща зараждащата се вманиаченост към марката може би :giggle: .Сори за спама,но следя с интерес темата ,и ме спират разни фактори да се запиша и аз.А също ми е малко неловко-та аз не познавам никой...а виждам,че повечето от вас се знаете.Но,не се знае,може пък и да стане така да дофтасам и аз с домочадието :)

Привет колега.
Това че не познаваш никого да не те притеснява изобщо. Всеки е бил така, включително и аз преди 2 години. От голям мерак реших да прескоча до зимната среща на Дряново, макар и само за около час, докато колегите се разсънваха и се гласяха да отлитат към Узана веднага се завързаха разговори около любимата марка. Спечелиха ме на мига и миналата година си изкарах цял ден с тях на Узана с много емоции и незабравими спомени. :)
Тази година засега се очертава да съм и на тази и на националната сеща, понеже няма по хубаво нещо от това да си с хора, обединени от обща страст!!!
Чувствай се добре дошъл и вярвам, че няма да останеш разочарован :beer:
Поздрави Иван
:subaru_rulz:

Съб Ное 21, 2015 4:37 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Отговори с цитат
Колеги те от Форума са много добронамерени към колеги на първа среща,винаги има първи път, това да не ви притеснява и ви създава колебание за присъствие.До сега за Белмекен има записани 37 коли 110 човека , а до срещата има два месеца ,ако всички колебаещи се запишат ще бъде велика среща.За тези които не могат да присъстват поради причини има и Национална зимна среща на Узана. :beer:

Съб Ное 21, 2015 7:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Отговори с цитат
petko 69 написа:
Колеги те от Форума са много добронамерени към колеги на първа среща,винаги има първи път, това да не ви притеснява и ви създава колебание за присъствие.До сега за Белмекен има записани 37 коли 110 човека , а до срещата има два месеца ,ако всички колебаещи се запишат ще бъде велика среща.За тези които не могат да присъстват поради причини има и Национална зимна среща на Узана. :beer:

Колега Ивайло Добрев това,че колегите са добронамерени към всеки и са много задружни особено в трудни ситуации мога да го потвърдя от личен опит,тъй като и ние миналата година ходихме за пръв път на такава среща и не познавахме почти никой,но след срещата се заформиха много искрени приятелски отношения и сега си поддържаме връзка с повечето колеги,а с доста голяма част от колегите от София се срещаме редовно на приказки или на разходки.Така,че колегата няма какво да се двоумиш,това че не познаваш никой ще се промени много бързо.
Групата във Варна също е много сериозна и се събират много често,така че колега имаш доста време да се запознаеш с други колеги достатъчно е само да следиш ето тази тема viewtopic.php?f=2&t=1213 и да намериш време да отидеш на някоя среща.Сигурна съм че колегите ще те приемат много радушно.
Петко не ти е вярна бройката на автомобилите.Само при нас са 4 коли(две Импрези,един Аутбек и едно Легаси),но направихме една резервация,за да не пише всеки поотделно, а най вероятно и други колеги са направили същото и най-добре ще е да се преброим на място като миналата година.

Нед Ное 22, 2015 10:07 am
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Моля казвай те ги че ще си делите един стикер на четири. Стисери те са изненада.

Нед Ное 22, 2015 1:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 137
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0886832733
Отговори с цитат
Иво стига да сваря да отреагирам все още поздравявам колегите както мога и мен ме бъзикат . :good:

Нед Ное 22, 2015 7:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Отговори с цитат
:beer: сори,че оспамих темата

Нед Ное 22, 2015 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 561
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
Отговори с цитат
Майора да поздравява, не е вярно! Той се показва до кръста през прозореца! ROFL ROFL ROFL ROFL

Нед Ное 22, 2015 10:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 866
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
Отговори с цитат
Ивайло Добрев написа:
dessito написа:
Настани хора и в Андела,добра е за по-прeтенциозните http://touristcomplexandela.blogspot.bg/
Браво ,колега за ентусиазма! От опит знам каква е разправия.За съжаление към този момент не мога много да помогна. Имаме ново попълнение в семейството.Направихме 1040 отново татко.Стана на почти три месеца,но в комбинация с баткото ,който е на 2г и половина,не ми е скучно :-~ . А ходя и на работа.
Ще се включим и ние на срещата ,ще донеса от форумни,топли елечета,че предния път бяха доста и останаха за лятото :cool:

Благодаря,колега за хубавите думи!
Искам да те убедя,че едни от най-хубавите и запомнящи ,първи емоций със Суби са ми от срещите във форума.Бях се пристрастила към тях ,затова започнах да се занимавам с организацийте им,но сега когато вече се събрахме с 1040 и имаме две прекрасни деца,просто нямаме време да посещаваме всичките мероприятия ;) .
Петко много добре се справя!Поздравления!

Пон Ное 23, 2015 1:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: OUTBACK B13 H6
Отговори с цитат
Вече и ние сме в кюпа :beer:

Вто Ное 24, 2015 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Колеги остават още 25места в Лесото,след изчерпване ще кача таблица на Андела за закъснелите.Дори да спите в х.Андела местата в ресторанта на Лесото при цялата група са гарантирани. :beer:

Сря Ное 25, 2015 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Отговори с цитат
:bow: :bow: :bow:

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Сря Ное 25, 2015 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  >