Отговори на тема
 АГУ на Subary Justy? 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: ..
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
От известно време следя форума и черпя информация по различни теми, реших най-накрая да се регистрирам и да попитам няколко неща :). (Почти) съм решил да се сдобия със Subary Justy 1.3 GX като компромисен вариант за евтина и проходима кола. Това което ме човърка в момента е дали е удачно при малкия й багажник, там да се набута и бутилка за газова система.. Предполагам вариантите са 2 - на мястото на резервната гума, или в самия багажник. В първия случай - гумата ще се чудя къде да я сложа, във втория случай - ще остана почти без багажник :D . Много бих се радвал ако някой сподели впечатления - имате ли джъстита на газ, кой вариант сте избрали, какъв обем бутилка, къде е сложена. Благодаря предварително!

Чет Мар 15, 2012 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: FORESTER TURBO
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При мен бутилката е залепена на гърба на задните седалки -40литра централно за да не тежи на едната страна. В този вариант пак не мога да си стигна до резервната гума и тя седи в гаража. В колата компромиса е спрей за лепене на гуми,а резервната само ако ходя някъде на по пресечен терен. Иначе преди да купя моята гледах едно Джъсти 1.3 което беше с агу, бутилката заемаше 30% от багажника и беше огромна. Дали на мястото на резервната гума или отзад на седалките мисля е все тая, просто ако е на седалките ще е по-голяма евентуално и автономията на извънградско шофиране ще е по-голяма. Много зависи и дали си ползваш багажника, в моя има само пясък ROFL и не ми пречи особено.
Важното при тези малки коли да не я слагаш в единия край защото теглото от 40-50кг. на едната страна ще се усети доста при шофиране.

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Чет Мар 15, 2012 6:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 294
Автомобил: subaru leone coupe
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
има бутилки /тип пура/ тънка и дълга мисля че беше 170/180 мм диаметър най дългата е около 85/90 см залепяш я на гърбът на седалките и спи или малка /тип буре/ в едната част на багажника на баща ми е така

Чет Мар 15, 2012 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 129
Автомобил: trabant-impreza
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
На моя човек джъстито е с бутилка 28лт,сложена от дясно в багажника.Да ти кажа като гледам въобще не заема много от пространството.Ако искаш утре мога да снимам и да я поствам тук. :good:

Чет Мар 15, 2012 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: ..
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ехе, благодаря за отговорите! Ако наистина има такива тънки бутилки тип пура по дължината на дъното на багажника, може и да стане :idea: .
2T POWER - ако имаш снимка, да постни да видя как изглеждa..

Чет Мар 15, 2012 9:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 129
Автомобил: trabant-impreza
Рейтинг: 4
Нов фен
Отговори с цитат
MitkoB написа:
Ехе, благодаря за отговорите! Ако наистина има такива тънки бутилки тип пура по дължината на дъното на багажника, може и да стане :idea: .
2T POWER - ако имаш снимка, да постни да видя как изглеждa..

Ето как е поставена бутилката на моя човек-28лт.

Прикачени файлове:
Изобр014 (3).jpg
Изобр014 (3).jpg [ 58.72 KiB | Прегледано 888 пъти ]
Пет Мар 16, 2012 3:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз на мойто Джъсти бях сложил 2 железа между бомбетата и бутилката отгоре, резервната гума се вадеше без проблем, бутилката беше 30 литра, багажник нямаше общо взето но това е положението

Пет Мар 16, 2012 5:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема