Как да разбера дали работи водната помпа? И каква е схемата на охлаждане?
Горният маркуч на радиатора е горещ. Долния дебел е студен. Странното е ,че по-тънките, за парното ( на тях е свързан и изпарителя) са студени. Като надуя долния тънък маркуч, излиза вода от изхода на изпарителя към казанчето за парното, т.е не е запушено.
Като позагрее двигателя, почва да къркори и изхвъря вода от гърловината, ако е отворена.
Имам чувството ,че не работи водната помпа. Не знам къде е , нито как се задвижва- с основния ангренажен ремък или с отделен.
Може да е и въздушна възглавница, но ме съмнява- като охлабя скобата на изпарителя, тече вода.
Някакви съвети? Без" купи си нова кола".

, а "закарай на сервиз" в краен случай, защото не смея да я карам така.
Това стана, след като вчера се разви гайката на перката на вентилатора. Той проби радиатора. Забелязах че няма парно и температурата е по-висока ( 2мм повече от обикновено.) Спрях, долях вода и бавно-бавно се прибрах, на почивки и доливания. Днес свалих радиатора и го запоих, благо поялниците са ми професия 30 години. Напълних системата и започнах да гледам какво става.
Подозирах главата или гарнитурата. Но не прави мехури и не е смесила маслото с вода.