| Автор |
Съобщение |
|
KOMAP
Автомобил: AUDI S6
Рейтинг: 0
|
Здравейте колеги, липсва ми едната капачка на джантата. Някой знае ли от къде мога да си намеря такава, освен Ebay и поръчка? Капачката е ето такава - алуминиева с щампа subaru. ДЖАНТАTA е 17' като на снимката. Ако има 4 еднакви също става, не държа да са алуминиеви.
|
|
|
|
| Чет Сеп 20, 2012 10:21 am |
|
|
|
balbeck
|
|
| Чет Сеп 20, 2012 11:16 am |
|
|
|
KOMAP
|
|
Прекрасна е страничката само дето е от Америка.....шипинга ще ми дойде толкова, че по добре да си купя направо джанти с капачки от тука.
|
|
|
|
| Чет Сеп 20, 2012 5:41 pm |
|
|
|
pj
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 1:19 am Постове: 127 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
|
KOMAP написа: Прекрасна е страничката само дето е от Америка.....шипинга ще ми дойде толкова, че по добре да си купя направо джанти с капачки от тука. Привет, колега. Преди време бях пуснал пост във форума точно за тия американци. Понеже никой не потвърди желание да направим партия за поръчка я направих сам. Капачките които поръчах бяха същите. Цена на капачка 9 долара и 9 долара шипинг. Поръчах 2 бр и пристигнаха във Варна за 4 -5 дни. Крайна цена - 36 долара. Плащането го направих през PayPal. Късмет и успех. Поздрави.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Съб Сеп 22, 2012 10:23 pm |
|
|
|
dragoveli
Регистриран на: Пон Юли 16, 2012 4:40 pm Постове: 654 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194    
|
pj написа: KOMAP написа: Прекрасна е страничката само дето е от Америка.....шипинга ще ми дойде толкова, че по добре да си купя направо джанти с капачки от тука. Привет, колега. Преди време бях пуснал пост във форума точно за тия американци. Понеже никой не потвърди желание да направим партия за поръчка я направих сам. Капачките които поръчах бяха същите. Цена на капачка 9 долара и 9 долара шипинг. Поръчах 2 бр и пристигнаха във Варна за 4 -5 дни. Крайна цена - 36 долара. Плащането го направих през PayPal. Късмет и успех. Поздрави. Понеже и мен ме интересува да попитам,капачките оригинални ли са?И още нещо да попитам,при дилъра не се ли продават такива аксесоари,(на предишната марка автомобил който карах в шоурума се продаваше какво ли не свързано с марката и на по-придишната пак така...)?
|
|
|
|
| Съб Сеп 22, 2012 10:37 pm |
|
|
|
pj
|
|
Привет, колега. ]Понеже и мен ме интересува да попитам,капачките оригинални ли са?И още нещо да попитам,при дилъра не се ли продават такива аксесоари,(на предишната марка автомобил който карах в шоурума се продаваше какво ли не свързано с марката и на по-придишната пак така...)?[/quote]
Привет,
Ами на знам какво разбираш под оригинални, но нямат видима разлика с тези които са на колата. Тази, която сложих пасна добре и не е мръднала. Иначе проверката във Варна показй, че цена на една такава капачка поръчана от магазин ще отиде около 60 лв.
_________________ Ziezi ex quo Vulgares - 354 A.D. - анонимен латински хронограф.
|
|
|
|
| Съб Сеп 22, 2012 11:15 pm |
|
|
|
KOMAP
|
|
60 лева за тя посрана капачка ...... ще ме извините ама няма как да дам и няма да дам ! за тия пари или за малко повече ще си купя джанта с капачка. Какви са тия суми....
|
|
|
|
| Нед Сеп 23, 2012 9:04 pm |
|
|
|
pj
|
KOMAP написа: 60 лева за тя посрана капачка ...... ще ме извините ама няма как да дам и няма да дам ! за тия пари или за малко повече ще си купя джанта с капачка. Какви са тия суми.... Съгласен съм с теб, колега, но цената е такава, каквато е. Мен също не ме устройваше и си поръчах за почти същата сума 2 бр.
|
|
|
|
| Пон Сеп 24, 2012 9:04 pm |
|
|
|
Gogo
Регистриран на: Нед Яну 10, 2010 1:31 am Постове: 63 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK 2,5 AT, 2009
|
|
Като гледам сайта и доколкото разрбах са пластмасови, а оригиналната е алуминиева. Аз лично съм си решил проблема (за втория комплект джанти ,които бяха без капачки) с пластмасови от БГ на цена 5 лева. Нямат емблема на Субаро и са черни. Ако някой го притеснява това може да си ги пръсне в сиво , или да си лепна лепенка с емблемата (има такива , които са от някаво метално фолио и изкарват по половин-една година)
_________________ OUTBACK 2,5 i AT, 2009
|
|
|
|
| Нед Окт 14, 2012 1:00 am |
|
|
|