Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Капачка за джанта. 
Автор Съобщение

Постове: 28
Автомобил: AUDI S6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
липсва ми едната капачка на джантата. Някой знае ли от къде мога да си намеря такава, освен Ebay и поръчка?

Капачката е ето такава - алуминиева с щампа subaru.

ДЖАНТАTA е 17' като на снимката.

Ако има 4 еднакви също става, не държа да са алуминиеви.

Чет Сеп 20, 2012 10:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 509
Автомобил: Дизелов
Рейтинг: 410
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.centercaps.net/caps/listing.php?make=40

Чет Сеп 20, 2012 11:16 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Прекрасна е страничката само дето е от Америка.....шипинга ще ми дойде толкова, че по добре да си купя направо джанти с капачки от тука.

Чет Сеп 20, 2012 5:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 127
Автомобил: Subaru Impreza 2.0GX, MY2001, AT
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
KOMAP написа:
Прекрасна е страничката само дето е от Америка.....шипинга ще ми дойде толкова, че по добре да си купя направо джанти с капачки от тука.

Привет, колега.

Преди време бях пуснал пост във форума точно за тия американци. Понеже никой не потвърди желание да направим партия за поръчка я направих сам. Капачките които поръчах бяха същите. Цена на капачка 9 долара и 9 долара шипинг. Поръчах 2 бр и пристигнаха във Варна за 4 -5 дни. Крайна цена - 36 долара. Плащането го направих през PayPal.
Късмет и успех.

Поздрави.

Съб Сеп 22, 2012 10:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pj написа:
KOMAP написа:

Привет, колега.

Преди време бях пуснал пост във форума точно за тия американци. Понеже никой не потвърди желание да направим партия за поръчка я направих сам. Капачките които поръчах бяха същите. Цена на капачка 9 долара и 9 долара шипинг. Поръчах 2 бр и пристигнаха във Варна за 4 -5 дни. Крайна цена - 36 долара. Плащането го направих през PayPal.
Късмет и успех.

Поздрави.
Понеже и мен ме интересува да попитам,капачките оригинални ли са?И още нещо да попитам,при дилъра не се ли продават такива аксесоари,(на предишната марка автомобил който карах в шоурума се продаваше какво ли не свързано с марката и на по-придишната пак така...)?

Съб Сеп 22, 2012 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Привет, колега.
]Понеже и мен ме интересува да попитам,капачките оригинални ли са?И още нещо да попитам,при дилъра не се ли продават такива аксесоари,(на предишната марка автомобил който карах в шоурума се продаваше какво ли не свързано с марката и на по-придишната пак така...)?[/quote]

Привет,

Ами на знам какво разбираш под оригинални, но нямат видима разлика с тези които са на колата. Тази, която сложих пасна добре и не е мръднала. Иначе проверката във Варна показй, че цена на една такава капачка поръчана от магазин ще отиде около 60 лв.

Съб Сеп 22, 2012 11:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
60 лева за тя посрана капачка ...... ще ме извините ама няма как да дам и няма да дам ! за тия пари или за малко повече ще си купя джанта с капачка. Какви са тия суми....

Нед Сеп 23, 2012 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
KOMAP написа:
60 лева за тя посрана капачка ...... ще ме извините ама няма как да дам и няма да дам ! за тия пари или за малко повече ще си купя джанта с капачка. Какви са тия суми....

Съгласен съм с теб, колега, но цената е такава, каквато е.
Мен също не ме устройваше и си поръчах за почти същата сума 2 бр.

Пон Сеп 24, 2012 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 63
Автомобил: OUTBACK 2,5 AT, 2009
Нов фен
Отговори с цитат
Като гледам сайта и доколкото разрбах са пластмасови, а оригиналната е алуминиева. Аз лично съм си решил проблема (за втория комплект джанти ,които бяха без капачки) с пластмасови от БГ на цена 5 лева. Нямат емблема на Субаро и са черни. Ако някой го притеснява това може да си ги пръсне в сиво , или да си лепна лепенка с емблемата (има такива , които са от някаво метално фолио и изкарват по половин-една година)

Нед Окт 14, 2012 1:00 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.