Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Outback B13 H6 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги.

От доста време не съм много активен във форума, ама с две деца и две работи трудно остава време. :)

По същество. Продавам си Аутбек-а, т.к. непланирано си купих Мерцедес Е350 и бека остана малко излишен. Сигурен съм, че при първия ремонт горчиво ще съжалявам, но...

Относно колата, някои колеги я знаят, някои от добрите сервизи - също.
Историята и е горе долу следната. Закупена от Субару БГ, беше служебна на някакъв директор в Интерлийз. Преди да я взема беше поддържана само при Митака още в Банкя с Краси и Венци. Пак там я поддържах и аз в началото, там монтирахме ГИ Романо ОБД. После съм правил някои неща при Любо и на други места.
Освен ГИ, други подобрения - ксенон, затъмнени стъкла, италиански заден парктроник, предни апарати 4-бутални от wrx sti, гърнета с приятен звук от Гущера и др.
През годините в които я имам съм правил всичко, що се е налагало. Правени са глави преди около 60 к км - поради небрежност от моя страна, висока околна температура и големия баир към Предела, един нищо и никакъв маркуч се предаде и стана голямата работа. :( :)
Тогава смених и свещи, гумички и реглаж на клапани, някакви други неща, които не помня, както и някои детайли по веригата - обтегачи и такива неща.
След това списъкът е нормално дълъг - за 5 години съм правил това-онова, винаги когато се е налагало - сравнително скоро предни амортисьори, рециклаж на рейка, лагери на главини, redline на заден диф и др. Автомобилът е в много добро техническо състояние според моите разбирания. Фактът, че и в момента (поради форсмажорни обстоятелства) возя децата и себе си с него, а не съм го паркирал на Горубляне е показателен.
Относно каросерията - автомобилът е след цялостно боядисване. Някои колеги ме познават и знаят, че се занимавам със застраховане. Когато реших да го продавам (трудно - 3 месеца се каних да му пусна обява :) ) го вкарах в мой доверен сервиз за цялостна боя, т.к. го карах понадран няколко години, а и този цвят трудно се боядисва частично.
Иначе - гарантирам, че автомобилът няма сериозен удар и не е страдал от градушката - спасих го на косъм. :)
Относно интериора - на снимките се вижда - не е като да не е сядано в него, но предпочетох да го продам така, отколкото да го боядисам и да ме псуват после хората, като си цапат дрехите. По принцип бях решил да сменя салона с черен, защото този е много тегав, особено с деца, ама така и не стигнах до него. Салон в добро състояние бях договорил с yamashita за около 400 лв, но ако предпочитате светъл - в leather clinic ще ви го направят като нов за малко пари.
Като някакви известни на мен проблеми бих определил: неработещ шибидах (тази "екстра" от неползване явно е дала фира) и някакъв проблем с чейнджъра (който някак се прояви докато седеше паркирана известно време).
Обобщено - автомобилът е "истински" - не е напудрен за продажба, а такъв, какъвто е и се кара (в момента) ежедневно. Предстои ми смяна на масла и филтри след около 1000 км, които са приготвени. Зимни гуми Federal Himalaya на 80-85% - втори сезон, летни Continental на сезон и половина. Валидни застраховки ГО и каско, регистрация, винетка (вече изтичаща всъщност :)) и други.

В заключение, смятам, че има и по-добри екземпляри на пазара, но на тази цена, смятам, че продавам добър автомобил. Коментар е възможен на място, но продажбата не ми е никак спешна, та моля да е в разумни граници и да не си губим времето. :) Много добър семеен автомобил, здрав, надежден, с ниски разходи за поддръжка и (на газ) за каране.

П. С. Тъй като пускам обявата от телефон, моля модератор да ми даде ден два за качване на снимки.

П. П. С. Тъй като не посещавам редовно форума, моля да се свързваме по телефона.

Субару Аутбек 3000 Н6 245 к.с. ГАЗ 02.2004 г.
Цена 11999 лв. (Възможем коментар за колеги от форума)

Линк:

http://m.mobile.bg/details/11479812534079086

Чет Дек 08, 2016 9:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Супер е колицата, искам само да задам един страничен въпрос, надявам се да не е проблем - воланът претапициран ли е? Питам защото карам същата кола и моят изглежда доста по-различно, а не виждам да си писал в обявата за претапициране.

Чет Дек 08, 2016 11:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз ли пропускам на колко километра е?

Чет Дек 08, 2016 5:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Воланът е претапициран. Почна да не дразни много и лятото, след неуспешен опит да намеря запазен друг, реших, че ще разделя с надписа МОМО, на който държах много.
Километрите са 320 к, доказуеми до последния метър. :)

Чет Дек 08, 2016 7:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 193
Автомобил: Outback 3.6 Limited,2010
Телефон: 0898316497
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това е читав форумен екземпляр.
Въпреки първоначалната грешка в избора на сервиз за газифициране,смея да твърдя,че грижата за колата е била на високо ниво.От пътите, в който сме се засичали при Любо и това, който сме си писали.
Айде всички, които търсят b13 - да се мятат

Пет Дек 09, 2016 4:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Рано или късно всички преминават на Мерцедес ,Алекс на маслата е ярък пример.Следил съм коментарите на колегата и смея да твърдя ,че е манИяк по-подДръжка на колата , който вземе този Бек , Ще е доволен ,за първи път виждам кола на 320К . НА КОЯТО НЕ СА СКРИТИ РЕАЛНИТЕ КМ. =D> :bow: :beer:

Пет Дек 09, 2016 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
petko 69 написа:
Рано или късно всички преминават на Мерцедес ,Алекс на маслата е ярък пример.Следил съм коментарите на колегата и смея да твърдя ,че е манИяк по-подДръжка на колата , който вземе този Бек , Ще е доволен ,за първи път виждам кола на 320К . НА КОЯТО НЕ СА СКРИТИ РЕАЛНИТЕ КМ. =D> :bow: :beer:

Колега, благодаря за думите. Старал съм се колкото мога. Относно Мерцедеса, стана наистина неочаквано и непланирано - дойде на пренебрежителна цена. Знам, че кола като Субару друга няма и рано или късно ще се върна в редиците.
Относно километрите - името ми струва повече от една лесна продажба. Можех да ги върна, но смятам, че съм доказал пред много колеги какъв човек съм. Колеги, които са ми станали клиенти, а в последствие и приятели.
П. С. Колата е почти продадена на мой приятел, който ще бъде достоен член на сектата ни.

Пет Дек 09, 2016 10:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 273
Автомобил: Subaru Impreza 2.0
Телефон: 0898831186
Рейтинг: 195
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Прекрасна кола, много радва окото. Дано и новия стопанин е грижлив.

Съб Дек 10, 2016 12:24 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 8
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Продава ли се още?

Съб Дек 17, 2016 1:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Продадена е, моля за ключ. Благодаря на колегите за добрите думи!

Съб Дек 17, 2016 6:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.