Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Legacy 2.0, 2000г., ръчна, газ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 194
Автомобил: Legacy 2.5 manual
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Продавам си старото Legacy поради поява на още едно. На жената и била голяма, на сестрата - ниска и явно е време да си потърси нов любящ собственик.

Сдобих се спонтанно и почти случайно (не гледах специално за Субару, камо ли конкретен двигател) на Горубляне преди две години и половина. Харесахме се от първо сядане. Произход - Швейцария.
Никакви ПТП-та и редовна поддръжка при Любо, с изключение на кратък неориентиран период в началото. Кара се (вече почти) ежедневно и се намира в София.
На километража пише 185 000, от които аз съм навъртял към 50. На себе си вярвам, на търговците в Горубляне - не. Не ме е интересувало особено.
Състоянието е подобрено. Изглежда си почти както съм я взел.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върви си според мен прилично
, никога не съм нагазвал в лютеницата (а и като цяло карам доста внимателно).
Странни шумове при движение мисля че няма
.
Масло не се е налагало да доливам никога. Честно казано не съм и проверявал дали намалява, не са ми обръщали внимание при смяна.

Ремонти:
- спирачни дискове и накладки в самото начало. После след няколко месеца пак, че се оказа че са ми сложили (но не и таксували) от по-евтинките дето греят и кривят дискове. Няма проблем от тогава;
- горна помпа и после и съединител (с обикновен);
- акумулатор (ей така профилактично) преди две години. Никога не съм имал проблем с паленето;
- детонационен датчик;
- радиатор преди месец-два.

На всеки 10 000 естествено масло на двигател и филтри (други масла не съм сменял). Също на толкова преглед и профилактика на газовата. Ангренажния комплект, водна помпа и антифриз са сменени преди месец и няколко хиляди километра. Сервизна книжка нямам, но пазя разписките по правеното през последните две години.

Екстри:
- газов инжекцион Fobos с омасляване на клапаните (механично). Монтаж на мястото на резервната гума, патерицата е в калъф в багажника (и се мести при нужда), пълнене при това на бензина. Първоначално регистриран и минавал ГТП, не съм ходил да сменят талона в КАТ. Има още към четири години гаранция и аз лично съм изключително доволен - никога не е имало какъвто и да било проблем за навъртените 25 000, колата и върви като на бензин (при все първоначалните ми съмнения) и София-Русе/Варна/Бургас е 30-35 лева (по-малко от една бутилка);
- качествени летни и зимни гуми (зимните са в същото добро състояние, но Continental), избирани според ADAC. Едната лятна е лепена. Джантите са само това.
- стерео с mp3 и флашка, усилвател (завинтен за гърба на седалката) и субуфер в багажника, задни говорители;
- затъмнени задни стъкла. Полицаите всеки път ме карат да сваля за да видят дали има някои отзад. Вършат работа за тъмни очила за пътниците и известна дискретност, предполагам;
- очевидно регистрация, ГТП, винетка и гражданска;
- в някакъв момент покрай търсенето на говорители се сдобих на старо от колега тук с моторче за задна чистачка, отопляеми огледала (съответния цвят) и халогени + съответните копчета. Седят си в една торба, честно казано така и не ми залипсваха толкова че да ги сложа. Знам че има съответните кабели и просто трябва да се монтират. Естествено вървят с колата;
- ауспуха е направо заварен след едно разкачане при паркиране на заден;

Забележки:
- ръжда отдолу (особено праговете) и шупващи задни калници
Изображение.
- спукана (не от мен) задна платмаса, съответно влизала вода и моторчето на задната чистачка е дало фира. Моторче както писах има, намирането на пластмаса и цялата одисея по демонтаж и монтаж ми прозвуча сложно и реших направо да сменя цялата задна врата с някоя от морга. Което така и не направих - залепих (очевидно некадърно) колкото да не влиза вода и толкова :pardon:
Изображение;
- пластмасите на предните калници са се откачали и трили в гумите, та са поизядени
Изображение
- жулнато ъгълче на задна броня
Изображение и почти незабележимо криво крайче на едната задна врата (след съприкосновение с велосипедист) - тия са от мен :pardon:
- вискомуфата понякога се обажда след дълъг път, ще е хубаво да се ремонтира в идните година-две;
- примигва Airbag заради заминал сензор в колонката на шофьорската врата, смяната струва 200 лева, не ми се предприемаше;
- 2-3 изгаряния от цигари по тапицерията от предишния собственик. Аз не съм пушил в колата.

Търсена цена: 4700 лева

Предпочитам да я продам на колега от форума, който да оцени адекватно описаното и... надявам се да си я обича, както си я обичаме и ние. Засега няма да я предлагам другаде.
Не съм търговец, няма лак за нокти, добавки и прочие. Не се опитвам да предложа други коли и бартери не ме интересуват. Което също означава че в нормално работно време съм на работа. Не искам после някой някъде да се чувства излъган и мисля че достатъчно коректно съм описал забележките за да си спестим изненади и взаимно изгубено време. :cool:
Оглед и преглед в сервиз естествено не са проблем. Опознавателно кръгче до Перник или Вакарел примерно - също.

Сря Сеп 28, 2016 11:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И ти ли, Вуте...

Вто Окт 11, 2016 1:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ами... от година нещо почнах да преживявам набитите (и от друга марка, където не бяха добра идея просто) предразсъдъци към автоматика, и на Субару наистина някак така и не обикнах ръчната. Казах си "Абе мама му стара, доволни са хората, а аз карайки кротко и плавно 80% на тръгни-спри в задръстване що па не си взех автоматик...". Тръгнах да се оглеждам за автомат и все пак следващия модел. Тоя екземпляр не ми хареса, ония нещо не ме кефи съвсем, сиво не ща, жената не ще черно, и двамата не щем бяло, кожен салон не, ама лиготията с панорамния покрив ни хареса много... След половин година небрежно оглеждане попадаме на червено 2.5 в чудесно състояние и айде (преживях пак ръчна).
Ама вече месеци паркирам две коли и сутрин хвърлям ези-тура с коя да отида на работа. Безмислено.

Към екстрите съм изпуснал алармата.
Окачването не е газово.
Контакт: драснете едно лично съобщение тук като начало.

Гледам че може би съм превишил лимит може би и не излизат последните снимки Ъгейн:
Изображение

Изображение

Изображение

Цената подлежи на разумно договаряне и разбира се ако случайно някой намери нещо друго за оправяне.
Което не значи че лесно и скоро ще почне да струва колкото най-евтиния екземпляр на същата, но котка в чувал нов внос в автокъщите дето ще иска още два-три бона бона за регистрация, газова, два комплекта гуми и т.н. докато я докара до тука. АКО евентуално няма скъпи стаени проблеми. Да, знам че има и обяви за по 3 и малко, винаги можете да експериментирате с тях.

Колата все пак няма да виси вечно само тук. При липса на интерес ще разширя обхвата.

Сря Окт 12, 2016 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
4500.
Пускам обявя и другаде.
Телефон за контакт 0884317487.

Съб Окт 29, 2016 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
4000

Нед Ное 27, 2016 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
3500.
Без зимни гуми засега.
(всъщност има но 3, едната я намерих срязана)

Съб Дек 10, 2016 10:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1
Автомобил: EXELERO.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет приятел,

Автомобилът продаден ли? Ако не, къде може да се види директна обява както си му е редът?

Поздрави! :beer:

П.С. повечето снимки от ''проблемите'' отново не се виждат...

Чет Фев 16, 2017 8:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
vynsente написа:
Привет приятел,

Автомобилът продаден ли?

Все още си чака кандидат или бартер (че то стана време за малка количка за жената...). В подземен паркинг (съответно е в състоянието от снимките), периодично я припалвам.
vynsente написа:
Ако не, къде може да се види директна обява както си му е редът?

Секцията е "Продава - автомобили". Мисля че си е на мястото. Нистина ли държиш да видиш същата кола на място позволяваща по-малко информация, без връзки към случки и проблеми с нея, по-дребни снимки и на същата или по-висока цена?

vynsente написа:
П.С. повечето снимки от ''проблемите'' отново не се виждат...
би трябвало 2-3 коментара надолу да са ОК, оказа се че явно има лимит брой снимки на публикация.

Сря Мар 15, 2017 10:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
3000
Вече без газовата.
Все още си има хражданска, но вче не и винетка.

Чет Май 18, 2017 2:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
продадено

Вто Май 30, 2017 10:36 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.