Отговори на тема
 Нов фен / Легаси 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, съфорумници! От няколко месеца съм силно привлечен към марката субару. Имам доста колеги в работата, фенове и каращи японски коли, но никой със субару. Харесал съм си легаси 2000г. /комби, ръчна скоростна кутия/. Опитах се да потърся тема относно работата на 4х4, дали може да се изключва или не, защото чух доста противоречиви мнения - 1 път не може да се изключва, 2 път автоматично се изключва като вдигнеш над 60 км/ч, 3 път се изключва на половина / демек работи си, но не задвижва задните колела и се задейства автоматично при "нужда"/. Доста съм разколебан и от факта, че не става ясно относно поддържката на колата. Прочетох не малко теми във форума, в които разбрах, че поддръжката не е чак толкова тежка. В момента търкалям Форд Фокус и съм много доволен, но ми се ще да мина на субару. Ще съм благодарен, ако някой с 2 реда, каже как стоят нещата с това 4х4 тъй като най-вече ме касае разхода, поради простата причина, че пътувам не малко километри годишно. А относно поддръжката смятам, че съм изряден. Благодаря!

Пон Сеп 16, 2013 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За разхода има тема във форума. Лесно ще я намериш.
За задвижването си слушал хора, които не са сядали в Субару. То е постоянно и на четирите колела. Виж в този сайт са обяснени различните скоростни кутии как разпределят въртящия момент: http://www.awdwiki.com/en/subaru/

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Пон Сеп 16, 2013 2:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
cerebro написа:
Здравейте, съфорумници! От няколко месеца съм силно привлечен към марката субару. Имам доста колеги в работата, фенове и каращи японски коли, но никой със субару. Харесал съм си легаси 2000г. /комби, ръчна скоростна кутия/. Опитах се да потърся тема относно работата на 4х4, дали може да се изключва или не, защото чух доста противоречиви мнения - 1 път не може да се изключва, 2 път автоматично се изключва като вдигнеш над 60 км/ч, 3 път се изключва на половина / демек работи си, но не задвижва задните колела и се задейства автоматично при "нужда"/. Доста съм разколебан и от факта, че не става ясно относно поддържката на колата. Прочетох не малко теми във форума, в които разбрах, че поддръжката не е чак толкова тежка. В момента търкалям Форд Фокус и съм много доволен, но ми се ще да мина на субару. Ще съм благодарен, ако някой с 2 реда, каже как стоят нещата с това 4х4 тъй като най-вече ме касае разхода, поради простата причина, че пътувам не малко километри годишно. А относно поддръжката смятам, че съм изряден. Благодаря!

Колега, 4х4 на ръчна кутия е нон-стоп 50/50 преден-заден мост, не знам къде си чел по-горните глупости, но няма нищо вярно.
Подръжката не е по-евтина от Форд, но със сигурност е по-рядка.
Разхода е около 10-12 в зависимост от двг-то, ако ти е много - газификация.

Успех в търсенето

Пон Сеп 16, 2013 2:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 659
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.awdwiki.com/en/subaru/

Пон Сеп 16, 2013 8:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря на всички, скоро ще пиша за развитието по моя случай.

Вто Сеп 17, 2013 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема